Meer resultaten voor duits

 
duits
17 Duitse woorden die niet te vertalen zijn GO Blog EF Blog Netherlands.
Een tijdje geleden ben ik naar het Duitstalige deel van Zwitserland verhuisd en sindsdien probeer ik Duits te leren, wat nogal een project is. De grammatica is natuurlijk, eh, een uitdaging en daarnaast zijn er behoorlijk wat Duitse woorden die gewoon geen echte Nederlandse vertaling hebben.
Annexum Winkel en supermarktvastgoed Nederlands-Duits Winkelfonds BV.
Informatie over Nederlands-Duits Winkelfonds BV. Het Nederlands-Duits Winkelfonds BV is een Nederlandse vennootschap die belegt in diverse winkelobjecten in Nederland en Duitsland. Het Nederlands vastgoed ligt in de plaatsen Hengelo, Culemborg en Deurne. De huurders zijn een mix van landelijke en regionale bekende ketens.
Taalcursus Duits Onderwijs Maastricht University.
Aanbevolen: Grammaticawijzer Duits Intertaal en Werkwoordenwijzer Duits Intertaal. Cursusmateriaal Duits 3. DaF kompakt neu B1 Kurs und Übungsbuch mit CD mp3 ISBN 9783126763158. DaF kompakt neu B1 Intensivtrainer Wortschatz und Grammatik ISBN 9783126763189. Aanbevolen: Grammaticawijzer Duits Intertaal en Werkwoordenwijzer Duits Intertaal.
De Duitse geschiedenis van Schiermonnikoog.
De Duitse geschiedenis van Schiermonnikoog. Historiek 4 augustus 2010 2029.: Schiermonnikoog is het kleinste van de Nederlandse Waddeneilanden. Het eiland boven de provincies Friesland en Groningen, is enkele decennia Duits bezit geweest. De Duitse graaf Berthold von Bernstorff kocht het eiland in 1893.
Duits Levende Talen.
De Sectie Duits van Levende Talen is de belangenvereniging van docenten Duits in Nederland. De sectie stelt zich tot doel het onderwijs van de Duitse taal en cultuur in alle onderwijssectoren te promoten en de docenten Duits te ondersteunen. Klik op de rode rechthoek met Duits om naar de eigen website van de sectie Duits https//duits.levendetalen.nl/: te gaan.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: duits. 1 Duits bijvoeglijk naamwoord 1 van, in, uit Duitsland 2 Duits het; o 1 in o.m. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België gesproken taal. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Godert Walter Duits.
Ongeveer eens in de twee maanden organiseert boekhandel Godert Walter een Duits Leescafé, waarin een van tevoren gekozen boek wordt besproken. Tevens wordt de keuze bepaald voor de volgende keer. Wilt u op de hoogte blijven of een keer deelnemen?
duits.de/docenten Nachrichten für DeutschlehrerInnen in den Niederlanden.
We zien bijvoorbeeld mogelijkheden in de uitwisseling tussen docenten Duits op vmbo-scholen en mbo-opleidingen met een focus op Duits, bijvoorbeeld in het kader van een tweetalige opleiding. Maar ook op andere gebieden zien we mogelijkheden om Duits in het mbo te stimuleren.
Duits in Nijmegen Afdeling Duitse Taal en Cultuur.
Europa goes plurilingual: Europäische Sprachenpolitik setzt auf gelebte Mehrsprachigkeit und nicht auf eine lingua franca. Junge Forschung im Bereich Deutsch als Fremdsprache: Pozna Marburg Nijmegen, 26.-27.04.2018 in Pozna. Duitse taal en cultuur. Dit filmpje geeft een impressie van de opleiding Duitse taal en cultuur aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Leraar Duits worden? Kom naar de HvA Hogeschool van Amsterdam.
Je vooruitzichten op een baan als leraar Duits zijn daarmee op dit moment goed. Als tweedegraads leraar Duits kun je lesgeven in het vmbo, mbo en volwasseneducatie of in de onderbouw havo/vwo. Je bent toelaatbaar met een havo of vwo diploma.

Contacteer ons