Meer resultaten voor duits

 
duits
Leraar Duits deeltijd Tilburg Fontys.
Over deze opleiding. Als leraar Duits leer je leerlingen de Duitse taal. Na Engels, is Duits voor ons land de belangrijkste vreemde taal. In het bedrijfsleven en het onderwijs is er vraag naar mensen met een goede kennis van Duits.
Duits minimum loonwet Alle informatie.
Duits minimum loonwet. Duits minimum loonwet. Aanmelding werk in Duitsland verplicht niet alleen voor werk, maar ook voor vervoer in Duitsland. Duitsland heeft per 1 januari 2015 een algemeen minimumloon ingevoerd. Werknemers in Duitsland hebben vanaf die datum recht op een brutoloon van minstens 850, per uur.
Duits Pakket voor Interactieve TV KPN.
Je voegt het Duits pakket eenvoudig toe tijdens de bestelling van je pakket. Het Duits pakket bestaat uit een aanbod van Duitse topzenders op het gebied van film, entertainment, nieuws, sport en muziek. Het Duits pakket bestaat uit 7 zenders.
Duits.
Sport en games. Het vaklokaal Duits gaat verder op www.duits.d e zowel voor leraren als voor leerlingen! Kijk dus daar! Alleen voor literatuur moet je nog even hieronder klikken op de SPECIAL! Vragen of opmerkingen? Neem contact op met de lokaalbeheerder.
Lesmethoden Duits voor het Voortgezet Onderwijs.
3e editie onderbouw en de nieuwe 2e editie Tweede Fase. TrabiTour is de snelst groeiende methode Duits voor het voortgezet onderwijs. TrabiTour staat voor afwisseling, Landeskunde en creativiteit, en helpt u van de les Duits de leukste les van de dag te maken!
Duits Wikikids.
In Denemarken wordt Duits als minderheidstaal gesproken in Zuid-Jutland, wat tot aan de Eerste Wereldoorlog bij Duitsland hoorde. In Nederland is er ook een accent wat veel lijkt op het Duits, het Nedersaksisch, en ook het Limburgs en Luxemburgs komen voort uit het Duits.
Duitse taal en cultuur BA.
Ik ben naar open dagen geweest om een indruk te krijgen van wat de studie inhoudelijk inhield. Voor mij was het uiteindelijk vooral belangrijk dat de voertaal bij deze studie Duits is. Doordat we consequent Duits horen en spreken, leer je de taal snel en goed."
webshop duits vuurwerk kopen.
Vuurwerk Duitsland: Professionele Kwaliteit als uitgangspunt. Voor iedereen die vuurwerk wil kopen in Duitsland zijn wij de aangewezen partij. Niet alleen leveren wij de hoogste professionele kwaliteit maar bedienen wij daarnaast ook al ruim 18 jaar de Nederlandse markt vanuit Duitsland.
Leraar Duits worden? Kom naar de HvA Hogeschool van Amsterdam.
Landelijk gezien is er op dit moment een lerarentekort voor het vak Duits in het voortgezet onderwijs. Je vooruitzichten op een baan als leraar Duits zijn daarmee op dit moment goed. Als tweedegraads leraar Duits kun je lesgeven in het vmbo, mbo en volwasseneducatie of in de onderbouw havo/vwo.
Duits Europees Referentiekader.
Wat is het ERK? Speel het ERK-spel! Eindniveaus VO en ERK. Eindniveaus in het mbo. ERK en toetsing. Is dit wel B1? ERK in de les. Publicaties en links. ERK over de grens. ERK-posters in de klas. Mail dit door.

Contacteer ons