Meer resultaten voor engelse

 
engelse
VIDEO: Engelse supporters terroriseren Amsterdam: smijten fietsen de gracht in WNL.
VIDEO: Engelse supporters terroriseren Amsterdam: smijten fietsen de gracht in. Vanavond staat de oefenwedstrijd tussen Nederland en Engeland op het programma in de Arena in Amsterdam. De supporters uit Engeland kwamen gisteren al in groten getale aan in de hoofdstad en dat is niet onopgemerkt gebleven.
Nederlands-Engels woordenboek Vertalen.nu.
Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek.
Engels Levende Talen.
De sectie stelt zich tot doel het onderwijs van de Engelse taal en cultuur in alle onderwijssectoren te promoten en de docenten te ondersteunen. Website van de sectie Engels. Op de eigen website biedt de sectie informatie over haar activiteiten.
Engels Wikipedia.
Het Nederlands heeft ook een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het Engels, vooral in woorden die te maken hebben met de scheepvaart. Enkele redelijk gangbare Engelse vaak Amerikaanse woorden met een Nederlandse oorsprong zijn: cookie koekje, cruise doorkruisen, dike dijk, Santa Claus van Sinterklaas, waffle wafel bourse beurs en yacht jacht boot.
bol.com Engelstalige boeken koop je online bij bol.com.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. De site maakt gebruik van javascript. Deze browser ondersteunt geen javascript of javascript staat uitgeschakeld waardoor mogelijk niet de optimale weergave van deze site wordt getoond.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: Engels. e ngel meervoud: engelen 1 m hemels wezen 2 mv, persoon als een engel 1 E ngels bijvoeglijk naamwoord 1 van, in, uit Engeland: Engelse ziekte rachitis 2 E ngels het; o 1 o.m.
Engeland Wikipedia.
Romeinse geschiedschrijvers zoals Tacitus gebruikten voor het eiland de benaming Albion, naar het Latijnse woord albus wit, de kleur van de krijtrotsen van Dover. De Engelse taal is sinds de 20e eeuw de meest verbreide lingua franca. Dit is voornamelijk het gevolg van de Britse expansie in de 19e eeuw en sindsdien de eveneens dominerende Engelstalige Verenigde Staten.
Engelse Voice-over De beste kwaliteit voor de laagste prijs.
Engelse Voice-over Peter Jaguar USA from Engelse Voice-over on Vimeo. Engelse Voice-over Ben Argos from Engelse Voice-over on Vimeo. Engelse Voice-over Sean Mercedes-Benz from Engelse Voice-over on Vimeo. Engelse Voice-over Ricky Sony SmartBand from Engelse Voice-over on Vimeo. Kies de voice-over die het beste bij uw project past.
Engels WikiWoordenboek.
demoniem als van, in of betrekking hebbend op Engelsen, Engeland of het Engels. Engelse bier, Engelse haardheid, Engelse Quakers, Engelse sleutel, Engelse staander, Engelse tuin, Engelse ziekte. muziek Engelse hoorn, Engelse notatie. biologie Engels gras, Engels raaigras, Engelse alant, Engelse beer, Engelse buldog, Engelse kwikstaart, Engelse tarwe, Engelse veldiep, Engelse winterspinazie.
Engelse test Leer Engels EF.
Als je op zoek bent naar een Engelse test, kun je beter een test kiezen die Engels in zijn context beoordeelt en niet een test die je kennis van de grammatica test. The EFSET testen zijn exact dit soort praktische Engelse testen.

Contacteer ons