Resultaten voor vertaal

 
vertaal
expedite Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: expedite DE expedite ES expedite FR. Vertalingen expedite ENNL. to hasten or speed up a work process etc.
Systeemzinnen en woorden vertalen Lightspeed eCommerce. facebook-grey. twitter-grey. instagram-grey. pinterest-grey. linkedin-grey. youtube-grey.
Verwijder de vertaling door rechts naast de vertaling op het rode prullenbakicoon te klikken. Niet alle woorden zijn te vertalen. Lukt het niet bij zowel Vertaling overschrijven als Aangepaste vertaling toevoegen, dan is het niet mogelijk om de woorden te vertalen.
Vertaalbureau Bothof Alle talen en vakgebieden Nijmegen.
Hierdoor leveren wij vertalingen niet alleen voor alle vakgebieden, maar ook in vrijwel alle talen, en leveren wij zowel reguliere als beëdigde vertalingen. Voor zowel de gangbare West-Europese talen als de minder bekende talen en talencombinaties kunt u bij Vertaalbureau Bothof terecht.
Vertalen 7 definities Encyclo.
vertalen werkw.Uitspraak: vrtaln Verbuigingen: vertaalde verl.tijd enkelv. Verbuigingen: heeft vertaald volt.deelw. Toon alle vervoegingen 1 tekst overzetten in een andere taal Voorbeeld: een tekst van het Spaans in. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/vertalen.: 1 In een andere taal omzetten 2 Interpreteren 3 Omzetten 4 Omzetten in een andere taal 5 Overbrengen 6 Overzetten 7 Traduceren 8 Translateren 9 Verdietsen 10 Vertolken 11 Weergeven.
Autoire, pareltje in de Lot Tips voor je vakantie in Frankrijk.
En als je inzoomt op het kleine plaatsje, dat zon 350 inwoners telt, zie je ook hier de typische kenmerken van de streek: geelgrijze natuurstenen herenhuizen met vakwerkgevels, waarvan een aantal met speelse torentjes die getuigen van een rijk verleden.
Svin Scandinavisch Vertaal en Informatiebureau Nederland.
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Engels.
Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Vertaal woorden en uitdrukkingen in Nederlands-Engels. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Ontdek ons synoniemenwoordenboek op basis van KI.
Vertaling brondocumenten.
vertaaleisen buitenlandse brondocumenten. Het is in het algemeen gebruikelijk dat documenten die gesteld of vertaald zijn in het Engels of Duits worden geaccepteerd zonder vertaling. Op grond van artikel 2.46, Wet BRP kunnen we voor de BRP eisen dat het stuk wordt door een beëdigde vertaler wordt vertaald.
approach Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: approach DE approach ES approach FR. Definities in het Engels: approach 21x. Vertalingen approach ENNL. to come near to: The car approached the traffic lights at top speed.
default Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: default DE default ES default FR. Vertalingen default ENNL. de wanprestatie v; de standaard. bij-verstek; systeemgekozen waarde; verloopwaarde; in gebreke blijven; verzuimwaarde; verstek; standaard; systeemgekozen; wanbetaling; standaardinstelling; wanprestatie; gebrek.

Contacteer ons