Resultaten voor vertaal

 
vertaal
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg.
rescind Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: rescind DE rescind ES rescind FR. Vertalingen rescind ENNL. nietig verklaren ww.; te niet doen ww.;
beperkt Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: beperkt DE beperkt ES beperkt FR. Definities op Encyclo.nl: beperkt 5x. Vertalingen beperkt NLEN. niet zo veel of groot als zou kunnen limited, narrow, restricted.
stride Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: stride DE stride ES stride FR. Vertalingen stride ENNL. to walk with long steps: He strode along the path.
Filter, tijdschrift over vertalen.
Getuigenis en vertaling lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Slachtoffers van politiek geweld worstelen met het vertalen van hun ervaringen in een taal die voor buitenstaanders begrijpelijk is, en getuigenisteksten stellen op hun beurt de vertaler vaak voor een lastige taak.
approach Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: approach DE approach ES approach FR. Definities in het Engels: approach 21x. Vertalingen approach ENNL. to come near to: The car approached the traffic lights at top speed.
wrts woordjes leren.
Geef aan wanneer je een overhoring hebt en we helpen je met plannen zodat je alles op tijd hebt geoefend. Hoor de uitspraak van het woord. Je kan de woordenlijsten in meerdere talen laten uitspreken. Zie hoe je vooruit gaat en bespaar tijd.
Muiswerk Woordenboek.
expedite Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: expedite DE expedite ES expedite FR. Vertalingen expedite ENNL. to hasten or speed up a work process etc.
Vertalen Wikipedia.
Het omzetten van teksten binnen dezelfde taal bijvoorbeeld van oude Nederlandse teksten naar modern Nederlands heet hertaling. Een goede vertaling is een tekst die nauwkeurig weergeeft wat er stond in de oorspronkelijke taal en waaraan niet te merken is dat het een vertaling betreft.

Contacteer ons