Zoeken naar vertaal

 
vertaal
WYO Vertaalbureau Professionele partner in vertalen tolken copywriting en taaltrainingen. Vertaalbureau WYO Sterk in taal.
Professionele partner in vertalen tolken copywriting en taaltrainingen. Al meer dan 25 jaar is ons bedrijf de professionele vertaalpartner van ruim 3000 bedrijven en instellingen. Hen zijn we van dienst met vertalen tolken copywriting en taaltrainingen. Dat doen we met oog en oor voor de behoeftes van onze klanten en met alle aandacht voor snelheid accuratesse duidelijkheid en het nakomen van onze beloftes.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Ejercicios de español.
vocabulario, gramática, ejercicios de escucha. ejercicios de vocabulario. juego del ahorcado hangman. juego de memoria. ejercicios de escucha. reportajes del telediario de TVE. fragmentos de vídeos culturales. trailers de película. anuncios y mensajes de campañas de información. ejercicios de gramática.
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg.
Lutherse vertaling 1648 BijbelsDigitaal.nl Nederlands Bijbelgenootschap.
De behoefte de eigen identiteit te handhaven ten opzichte van de gereformeerden, wier Statenvertaling veel te veel van de lutherse bijbel afweek, bracht de lutheranen ertoe zelf een vertaling van de Lutherbijbel in het Nederlands te maken. Bovendien wenste men de Duitstalige leden van de kerk een goede Nederlandse vertaling te geven, zodat het gebruik van de Duitse bijbel zou verdwijnen.
Bing Microsoft Translator.
Essayez de saisir votre texte à nouveau ou 0 utilisez Bing Traduction 1. Le texte à traduire est trop volumineux. Saisissez moins de texte. Suggérer une modification. Votre envoi sera utilisé par Microsoft Translator pour améliorer la qualité de la traduction.
Vertaalbureau Noorderlicht Specialist in Europese talen.
Recht en wetgeving. Bouw, architectuur en RO. Techniek en industrie. IT en software. Geneeskunde en farmacie. Flora en fauna. Landbouw en milieu. Kunst, cultuur en toerisme. Ook doen wij vertaal en revisiewerk voor publicaties, afstudeerscripties en proefschriften in uiteenlopende vakgebieden.
default Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: default DE default ES default FR. Vertalingen default ENNL. de wanprestatie v; de standaard. bij-verstek; systeemgekozen waarde; verloopwaarde; in gebreke blijven; verzuimwaarde; verstek; standaard; systeemgekozen; wanbetaling; standaardinstelling; wanprestatie; gebrek.
Google Translate Apps op Google Play.
Typ om te vertalen tussen 103 talen. Tikken om te vertalen: kopieer tekst in een app en de vertaling wordt weergegeven. Offline: vertaal 59 talen wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is. Instantcameravertaling: gebruik uw camera om tekst meteen in 38 talen te vertalen.

Contacteer ons