Resultaten voor vertaal

 
vertaal
Vertalen in vrijwel alle talencombinaties de meeste ook beëdigd.
Doe een beroep op ons voor een vertaler of tolk. Uiteraard kunt u bij Aabévé Vertaalbureau ook terecht voor beëdigde vertalingen. Vertalen in vrijwel alle talencombinaties. Uw opdracht: vertaal Engels Nederlands, vertaal Nederlands Engels, vertaal Frans Nederlands, vertaal Nederlands Frans, vertaal Duits Nederlands, vertaal Nederlands Duits, enz.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op vertaal in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag.
Bij Urgent Vertalen kan je gerust de documenten neerleggen. De laatste vertaling van Nederlands naar Engels was zelfs binnen 24 uur klaar. De vertalingen waren naar alle tevredenheid m.b.t. prijs en snelheid. De vertalingen zijn correct en op tijd geleverd.
Mijnwoordenboek Vertalen.
Typ een woord, kies de bron en doeltaal en klik op Vertaal. van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Kijk eens op onze Facebookpagina! Speel eens een spelletje.
Vertaalmachine.
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Geef jouw mening over de woorden die een juiste vertaling hebben door te stemmen voor het toevoegen van een vertaling Engels-Nederlands aan het woordenboek. Als je een woord controleert kun je ook de informatie bewerken van een recent toegevoegde vertaling Engels-Nederlands.
Mijnwoordenboek Tekst vertalen.
Home JallohTVT.
Jalloh tolk, vertaal en telefoonservice is gevestigd in Haaksbergen sinds 2005. Wij mogen met recht zeggen dat we binnen 11 jaar uitgegroeid zijn tot een bureau dat met vele internationale bedrijven, advocaten, notarissen en particulieren samenwerkt door het hele land.
VERTAALTOOL.NL.
Vertaal hier uw teksten.: Typ of plak hier uw tekst. U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. PROFESSIONELE VERTALING NODIG? Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers, hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven.
Vertaal Nederlands naar het Haags.
Nog steeds kun je op DenHaag.com in het Haags lezen wat voor leuks er deze week weer te doen is in de stad! Speciale dank aan Den Haag Marketing en aan Robert-Jan Rueb Sjaak Bral voor de spellingscontrole en support op deze Haagse vertaling.

Contacteer ons