Zoeken naar vertaal

 
vertaal
rescind Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: rescind DE rescind ES rescind FR. Vertalingen rescind ENNL. nietig verklaren ww.; te niet doen ww.;
beperkt Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: beperkt DE beperkt ES beperkt FR. Definities op Encyclo.nl: beperkt 5x. Vertalingen beperkt NLEN. niet zo veel of groot als zou kunnen limited, narrow, restricted.
detriment Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: detriment DE detriment ES detriment FR. Vertalingen detriment ENNL. harm, damage or disadvantage: to the detriment of his health.
Filter, tijdschrift over vertalen.
Hanneke Roodbeen onderzocht de eerste Nederlandse vertaling van Im Westen nichts Neues en ontdekte dat de lezer van die vertaling een heel ander front te zien krijgt dan de lezer die het Duits van Erich Maria Remarque onder ogen heeft.
approach Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: approach DE approach ES approach FR. Definities in het Engels: approach 21x. Vertalingen approach ENNL. to come near to: The car approached the traffic lights at top speed.
wrts woordjes leren.
Leer sneller, efficiƫnter en haal betere cijfers! Bespaar tijd en neem makkelijk woordenlijsten over van uitgevers, jouw leraar of klasgenoten. Geschikt voor alle leerlingen in het basis, voortgezet, hoger en volwassenenonderwijs. Oefen je uitspraak met een van onze vele uitspraakfunctionaliteiten.
Muiswerk Woordenboek.
violate Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: violate DE violate ES violate FR. Vertalingen violate ENNL. zich misdragen ww.; aanranden; een aanslag plegen op; zich vergrijpen aan; forceren; geweld aandoen; verkrachten; overtreden.
Vertalen Wikipedia.
Het omzetten van teksten binnen dezelfde taal bijvoorbeeld van oude Nederlandse teksten naar modern Nederlands heet hertaling. Een goede vertaling is een tekst die nauwkeurig weergeeft wat er stond in de oorspronkelijke taal en waaraan niet te merken is dat het een vertaling betreft.
Vertaalbureau Bothof Alle talen en vakgebieden Nijmegen.
Elk vakgebied heeft zijn specifieke vaktaal. Wij laten uw teksten daarom uitsluitend vertalen door vertalers die verstand hebben van uw vakgebied. Zo is Vertaalbureau Bothof al jaren specialist op het gebied van onder andere technisch, juridisch, financieel, agrarisch en medisch vertalen.

Contacteer ons