Resultaten voor vertalen nederland duits

 
vertalen nederland duits
Nederlands-Duits woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Duits woordenboek. Nederlands Duits woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Duits. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Vertaalbureau Engels Duits B Vertalingen Vertaalspecialist.
De kracht van B vertalingen zit in het specialistische karakter met een team van echte vakmensen. Ons vertaalbureau richt zich op een select aantal talen zoals Engels en Duits. Onze aangeboden taaldiensten zijn tevens gespecialiseerd omdat wij verder vertalen dan alleen de letterlijke interpretatie.
Vertaling Nederlands Duits Vertaalbureau Tongo.
Vertalen vaak onderschat: boek met gouden regels moet uitkomst bieden. 28 april 2018. België worstelt met juiste vertaling van asielzoekers. 20 april 2018. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. Koningin Julianaplein 10. 2595 AA Den Haag. maandag t/m vrijdag. van 0830: t/m 1700: uur. Nederlands Arabisch Nederlands Chinees. Nederlands Deens Nederlands Duits. Nederlands Engels Nederlands Fins. Nederlands Frans Nederlands Grieks. Nederlands Italiaans Nederlands Japans. Nederlands Noors Nederlands Oekraïens. Nederlands Pools Nederlands Portugees. Nederlands Roemeens Nederlands Russisch. Nederlands Spaans Nederlands Turks. Aktevertaling Beëdigde vertaling. Commerciële vertaling Diplomavertaling. Financiële vertaling Juridische vertaling. Medische vertaling Rijbewijsvertaling. Technische vertaling Website vertaling. Informatie over cookies. Kwaliteit Onze diensten. Persoonlijk contact Service. Wij zijn hét full-service vertaalbureau dat zich onderscheidt door een unieke dienstverlening aan te bieden: een snelle service, gegarandeerde kwaliteit en een helder tarief. Wij kunnen u overal in Nederland, maar ook wereldwijd van dienst zijn!
Duits vertaalbureau Textwerk kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Een marketingtekst naar het Duits vertalen vraagt om heel andere kwalificaties dan het vertalen van een technische tekst. Bij een technische tekst is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat er geen ruimte is voor eigen interpretatie, terwijl een marketingtekst vraagt om een wat vrijere vertaling, zodat deze aansluit bij de doelgroep en de lokale cultuur.
Duits vertaalbureau Professionele vertalingen Nederlands Duits.
Dit houdt in dat al onze vertalingen worden uitgevoerd door native speakers van het Duits. Daarnaast zijn al onze Duitse vertalers gespecialiseerd in ieder hun eigen vakgebied. Een vertaler kan bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in juridisch Duits vertalen of in Duitse marketingteksten.
Tanja Kurvers Duitse klantenservice/ Vertalingen Nederlands-Duits.
Wie ben ik? Mijn naam is Tanja Kurvers, geboren in Keulen/Duitsland en woon sinds 2004 in Nederland. Wat kan ik voor u betekenen? Ik bied diensten aan zoals het vertalen van het Nederlands naar het Duits. denk aan websites, brochures e.d.
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen. NL: zij is een Duits e DE: eine Deutsche.
Duits vertaalbureau Ervaren in-house native Duitse vertalers.
Dat voor ons als vertaalbureau Duits onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2016 vertaalden wij meer dan 4.000 bestanden, van allerlei soorten en maten, van en naar het Duits. Onze Duitse vertalers kunnen voor jou van en naar het Duits vertalen met een geweldige kwaliteit.
Taalcentrum-VU Duitse vertaling.
We verzorgen Duitse vertalingen van alle soorten teksten in alle sectoren en vakgebieden. Wil je een Duitse medische tekst laten vertalen, een technische tekst of een commerciële tekst? Wil je e-mails of brieven laten vertalen naar het Duits, een Duitse brochure vertalen of een complete webshop vertalen naar het Duits?
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.

Contacteer ons