Zoeken naar vertalen nu zinnen

 
vertalen nu zinnen
DeepL Translator.
Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Selecteer een upgrade voor uw pakket Limiet voor documentvertalingen bereikt U kunt op dit moment geen documenten meer vertalen omdat u uw limiet voor documentvertalingen voor deze maand heeft bereikt.
Google Translate voor Android scant nu ook foto's' om tekst te vertalen Nieuws Android Planet.
Android Planet Android nieuws Google Google Translate voor Android scant nu ook fotos om tekst te vertalen. Google Translate voor Android scant nu ook fotos om tekst te vertalen. Nieuws Door Daniël Verlaan op 10 augustus 2012 13.28 uur. 1 min leestijd.
zin vertaling Nederlands-Frans inclusief voorbeelden.
je plais meer vervoegingen van plaire. bedenken, nadenken, overdenken, wikken, zinnen, zinnen op ww. je réfléchis meer vervoegingen van réfléchir. mediteren, nadenken, peinzen, zinnen ww. je médite meer vervoegingen van méditer. Voorbeelden in zinsverband. Deze zin niet vertalen! Ne traduisez pas cette phrase!
Online Nederlands Turks, Turks Nederlands woordenboek.
Online Nederlands Turks, Turks Nederlands woordenboek. Trke: Klik op de Turkse letters voor woorden in het Turks. Ukunt ook gebruikmaken van onze dienstenals vertaler, tolk Turks-Nederlands, Nederlands-Turks: Vertalingen. include up.php" echo." U kunt het woordenboek ook openen met de URL: woordenboek.tapu.nl.
Vertalen.nu/zinnen Facebook.
Sign up for Facebook to get started. It's' free and anyone can join. Already a member? This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic.
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
De app oogt misschien nog simpeler dan Google Translate, maar bevat ook minder features. Voor het vertalen van langere zinnen en het reclamevrij maken van de app moet je de volledige versie kopen van 499, euro. Zonder de volledige versie ben je wel in staat om woorden in te spreken en vertaalde zinnen direct te delen via multimedia.
Wat is de STRATO tipt: de beste vertaal-apps.
Google heeft de neiging om woorden letterlijk te vertalen, terwijl Microsoft Translator korte zinnen meestal idiomatisch vertaalt. Voor langere zinnen met een lastige constructie is de spraakherkenning van Microsoft niet zo perfect. Vooral voor de vertaling van kortere zinnen is dit dus een goede vertaal-app.
Vertaalde zinnen en woordjes voor op vakantie Girlscene.
Op school was taal niet echt jouw ding en liet je dat ook lekker vallen, maar nu je het toch nodig gaat hebben met je vakantietrip naar Barcelona, baal je stiekem een beetje dat je het niet in je vakkenpakket hebt. Maar geen zorgen! Girlscene heeft namelijk een aantal simpele zinnen voor je vertaald naar het Spaans, Frans en Duits, zodat ook jij je weg vindt naar bijvoorbeeld de metro of je hotel!
Nederlands-Filipijns woordenboek, Glosbe.
Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Nederlands of Filipijns: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, met tientallen zinsvoorbeelden. Dit is het vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen. Men kan niet alleen de vertaling van het woord zien, maar ook bekijken hoe het woord zich gedraagt in de zin. Onze Translation Memory komt vooral uit parallelle corpora die gemaakt zijn door de mens. Dergelijke vertaalde zinnen zijn een zeer nuttige aanvulling op woordenboeken.
vertalen nu zinnen velenrta YouTube.
Nee, bedankt 1 mnd kosteloos. vertalen nu zinnen velenrta. Afmelden bij Oh yeah? Abonneren Geabonneerd Afmelden 15. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?

Contacteer ons