Meer resultaten voor vertaling nederlands spaans

 
vertaling nederlands spaans
Landal GreenParks Ruim 90 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije, Denemarken en Engeland.
Nederland / Nederlands België / Nederlands Belgique / Français Deutschland / Deutsch Österreich / Deutsch Schweiz / Deutsch United Kingdom / English Danmark / Dansk Norge / Norsk bokmål eská republika / etina. Land of regio. Wissen Toepassen Toepassen Wissen.
Aabeve Vertaalbureau Aabévé Vertaalbureau.
U kunt bij ons terecht voor het vertalen van uw documenten in vrijwel alle talencombinaties. Uiteraard Duits vertalen, Engels vertalen, Frans vertalen, Italiaans vertalen, Portugees vertalen, Spaans vertalen, Arabisch vertalen, Chinees vertalen, maar daarnaast ook Scandinavische, Oost-Europese en Aziatische talen. Op ons overzicht vindt u de meest voorkomende talencombinaties. Heeft u een vertaling nodig in een combinatie, die niet in ons overzicht staat, neem dan even contact met ons op.
Vertaler spaans nederlands.
Op DirectVertalen.nu kun je gratis vertalen, van en naar onder andere Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Dankzij DirectVertalen.nu heb je in no-time de juiste vertaling. Italiaans-Nederlands Vertaling Italiaans-Noors Vertaling Italiaans-Oekraïens Vertaling Italiaans-Perzisch Vertaling Italiaans-Pools Vertaling Italiaans-Portugees Vertaling Italiaans-Roemeens Vertaling Italiaans-Russisch Vertaling Italiaans-Servisch Vertaling Italiaans-Slovaaks Vertaling Italiaans-Sloveens Vertaling Italiaans-Spaans Vertaling.
DeepL Translate.
Vooral van het Italiaans in het Engels. In een eerste test van het Engels in het Italiaans bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. DeepL uit Duitsland zou. Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. DeepL, een online vertaler die Google, Microsoft en Facebook overtreft wwwhat's' new.
Melon Me Hippe borduurpakketten in vrolijke kleuren.
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren.
CBS Koningin Julianashool uit Kollum.
Bevorderen: vertaling Nederlands Spaans.
Nederlands naar Spaans: Meer gegevens. stimular; fomentar; promoción. bevorderen promocionar, ascender, fomentar, promover, activar, impulsar, estimular. bevorderen promover, ascender, avanzar, sacar adelante. Uitgebreide vertaling voor bevorderen Nederlands in het Spaans. bevorderen werkwoord bevorder, bevordert, bevorderde, bevorderden, bevorderd. Conjugations for bevorderen.:
Track en trace DHL Parcel.
Het enige wat je nodig hebt is het zendingsnummer. Als je ook de postcode van de ontvanger invoert, worden de verzender en ontvanger zichtbaar. Wordt het pakket bij je buur afgeleverd, dan heb je zijn adres meteen bij de hand.
Vriendin.nl Echt. Zoals jij.
Vanwege reuma had Floor 33 besloten dat ze beter geen moeder kon worden, maar het liep anders: ongemerkt groeide baby Mats in haar buik. Zijn geboorte kwam als een volslagen verrassing. Trendy én handig: de leukste zomerhoedjes onder de 50.,
X van Nicky Jam en J Balvin dit is de Spaans-Nederlandse vertaling Nolala.
In het Spaans zeggen ze hier plakata en ik heb al meerdere native speakers gevraagd wat dit betekent, maar het is heel specifieke slang. Letterlijk zou je het als plakaat kunnen vertalen, dus ik heb er maar lekker kontje van gemaakt.

Contacteer ons