Op zoek naar juridische vertalingen?

 
juridische vertalingen
Juridisch vertaler vacatures NationaleVacaturebank.nl.
De werkzaamheden zijn: Het vertalen van catalogusteksten, zoals kopteksten en artikelomschrijvingen van het Duits naar het Nederlands. Het controleren en corrigeren van vertalingen van c. 52 dagen geleden geplaatst 24 40 uur HBO Duitstalige Tekstschrijver met Commerciële mindset. Heb jij: HBO werk en denk niveau; Goede beheersing van de Duitse taal; Uitstekende kennis Native van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Wil jij: Commerciële teksten, blogs en reclameteksten vertalen van het Duits. 54 dagen geleden geplaatst 24 40 uur HBO Juridisch medewerker. HBO-Rechten of een andere juridische opleiding Als Juridisch medewerker ben jij de veelzijdige collega die zowel op juridisch vlak.
Juridisch vertaalbureau Vertaalbureau Vertalingen.nl.
Vertalingen.nl is een vertaalbureau met gespecialiseerde vertalers voor onder meer juridische vertalingen, technische vertalingen én het vertalen van commerciële documenten of overheidsdocumenten. Een vertaalbureau voor elke stad. 2017 Vertalingen.nl Aert van Nesstraat 45, unit 7.10 3012 CA Rotterdam 31 010 436 4666 info@vertalingen.nl Vertalingen.nl is onderdeel van Vertaalbureau Translingua t.t.i.
Juridische vertalingen Traduix Vertaalbureau.
Het vervaardigen van juridische vertalingen is precisiewerk waarbij kennis van de juridische terminologie en een goed begrip van de zinsbouw dus zeer belangrijk zijn. Dankzij ons kwaliteitsborgingsysteem, waarbij we de tekst enkel laten vertalen door hoogopgeleide specialisten en waarbij de vertaling gedubbelcheckt wordt, bezorgen wij u waterdichte juridische vertalingen die uw rechten ook in andere talen beschermen.
Juridisch vertaalbureau vanaf 006, p.w. Translation Kings.
Hij treedt bij juridische vertalingen op als sparring partner, corrector en proof reader van onze vertalers. Aan de hand van zijn kennis en ervaring worden juridische kwesties, formuleringen en terminologieën besproken zodat de vertalingen tot in de perfectie uitgewerkt kunnen worden.
Start Gateway vertalingen.
Wij zetten een deskundige vertaler voor u aan het werk, bewaken de kwaliteit van de vertaling en zorgen ervoor dat u de tekst binnen de afgesproken tijd ontvangt. Economisch, onroerendgoed en juridische vertalingen. Uw vertaalwerk op juridisch, financieel, algemeen-economisch en onroerendgoed-gebied is bij onze vertalers in goede handen.
Juridische vertaling Juridisch vertaalbureau BTS Rotterdam.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan contracten, statuten, vonnissen en volmachten. Het verschil tussen juridische vertalingen en gewone vertalingen is dat een juridische vertaling wordt gemaakt door een gespecialiseerde vertaler, die naast kennis van beide talen ook een grondige kennis heeft van een of meer juridische vakgebieden bijvoorbeeld strafrecht of arbeidsrecht.
Juridische vertaling.
Omdat deze systemen van land tot land verschillen is het van groot belang dat de vertaler het juridisch jargon beheerst van zowel de bron als de doeltaal. Taalwerk vertaalt alle voorkomende soorten juridische teksten, met name in opdracht van advocaten en notariskantoren. Ook leveren wij beëdigde vertalingen van officiële documenten zoals notariële akten, diploma's, uittreksels, etc.
Technische en juridische vertalingen Vertaalbureau Polydioma.
Deskundige juridisch vertalers. Juridisch vertalen is specialistenwerk. Onze taalexperts zijn bekend met een groot aantal juridische documenten, zoals vonnissen, leveringsvoorwaarden, statuten, processen-verbaal, koopcontracten, arbeidsovereenkomsten, pensioenovereenkomsten, deurwaardersexploten, huwelijksakten, scheidingsakten, uittreksels uit het bevolkingsregister en uittreksels van de KvK. Onze klanten werken wereldwijd, ook in opkomende economieën zoals China, India, Rusland en Brazilië. Onze taalexperts vertalen niet alleen in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans, maar ook in elke andere taal waarin uw bedrijf zaken doet. U bent verzekerd van de professionele aandacht van uw persoonlijke projectmanager, die uw opdracht van A tot Z begeleidt. Hij of zij reageert direct op uw vragen en denkt graag met u mee. Ook bij specifieke deadlines kunt u op ons rekenen; uw zaken gaan altijd voor. U ontvangt professionele en consistente vertalingen doordat wij efficiënte vertaaltools gebruiken, ook bij verschillende taalversies.
Juridisch vertaalbureau Hoge kwaliteit Machielsen.
Je wilt een garantie op kwaliteit, je wilt zeker weten dat er snel en effectief gewerkt wordt en, niet geheel onbelangrijk, dat jij of je cliënt niet te veel betaald voor onze juridische vertaaldienst. Door onze kennis en expertise optimaal in te zetten zorgen we voor constante kwaliteit en snelle vertalingen tegen een eerlijke prijs.
Juridisch vertaalbureau Textwerk spoedvertalingen, betrouwbaar en 100% correct.
De vertaler waarmerkt de vertaling door te verklaren dat de vertaling naar zijn of haar mening correct en volledig is, en deze verklaring te voorzien van zijn of haar handtekening en stempel. Je kunt bij juridisch vertaalbureau TW-legal, de zusteronderneming van Vertaalbureau Textwerk, terecht voor de volgende juridische vertalingen.:

Contacteer ons