Resultaten voor engels naar nederlands vertalen

 
engels naar nederlands vertalen
Online Engels Nederlands vertaler.
Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Engels vertaler online Nederlands Engels vertaling. Engels Nederlands Vertaling Engels Nederlands Woordenboek Vertalen Engels naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Elke taal Nederlands.
Tekst in een andere taal vertalen Office-ondersteuning.
Als u bijvoorbeeld van het Engels naar het Frans wilt vertalen, klikt u in de lijst Van op Engels Verenigde Staten en in de lijst Naar op Frans standaard. Klik op Vertaalopties om de bronnen aan te passen die voor de vertalingen worden gebruikt.
NRC Nieuws, achtergronden en onderzoeksjournalistiek.
Stop met dat ge-Calimero, Nederlands is geen kleine taal. De toekomst van de studie Nederlands ligt in internationalisering, schrijft het bestuur van de Internationale Vereniging voor Neerlandistiek. Harmonische relatie met Xis China is een illusie. Economische toenadering met China maakt Europa kwetsbaar voor het virus van de autocratie, schrijft Stefan Kornelius.
De ANWB campinginspectie ANWB.
Ze kijken naar uitvoering, onderhoud en hygiƫne van de sanitairgebouwen. De onderdelen sanitair en terrein samen zijn goed voor 65% van de eindscore en de onderdelen winkels horeca, zwemmen en recreatie bepalen voor 35% de eindscore. Campsite classification in different languages. Informatie over de ANWB campinginspecties in het Nederlands.
Vertaler Online zinnen vertalen Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
Boerenbusiness.nl Home.
Trendrapport Varkens Voer. Aardappelen Termijnmarkt naar 35 deze week Vandaag 1239: uur. Uien Peenprijzen Gisteren 1722: uur. Granen Boetes van cosun Vandaag 1336: uur. Melk Belgische supermarktketen biedt vaste me. Vandaag 1414: uur. Mest Slaat mestoverschot over in een tekort?
Adobe Photoshop CS vertalingen Engels-Nederlands Photoshop-Tutorials.
Adobe Photoshop Tools Menu uitleg. Tagged with: adobe photoshop nederlands engels vertaling, vertaal, vertalen. Random Tutorial Showcase. Water toevoegen aan afbeelding. Camera's' en accessoires. Gratis Website Maken. Jouw Pixum Fotoboek 10 euro korting! Adobe Photoshop CS vertalingen Engels-Nederlands. Van foto naar potlood tekening.
Nederlandse uitspraken letterlijk vertaald naar het Engels.
Dit gebeurt er als je Nederlandse uitspraken letterlijk vertaalt naar het Engels. Nederlands is een vreemde en ingewikkelde taal. Dat blijkt maar weer bij het zien van onderstaande Nederlandse uitspraken die met geen mogelijkheid te vertalen zijn naar het Engels.
Klassieke muziek luisteren NPO Radio 4. Vergrootglas. Muzieknoot. Praatwolk. Luidspreker. Videocamera. Twitter icoon. Facebook icoon. Instagram icoon. Spotify icoon. Afspelen. Afspelen. Afspelen. Pijl
Ze speelde onder meer deze prachtige Romance van de No. Kijk naar De Avond van de Filmmuziek De grootste filmklassiekers door het Metropole Orkest. Meer actueel Nieuwe klassieke albums. Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.
Show image.

Contacteer ons