Resultaten voor nederlands naar engels vertalen

 
nederlands naar engels vertalen
B Vertalingen Vertaalbureau Engels Duits.
Uw teksten moeten internationaal ook overtuigen, bewegen en begrepen worden. Ons vertaalbureau is daarom specialist in Nederlands, Engels en Duits. Bij ons is er geen sprake van duizenden externe vertalers en tientallen taalgebieden. B Vertalingen bestaat uit zorgvuldig geselecteerde professionals die graag uw partner zijn bij uitbreiding naar s werelds meest belangrijke taalzones. De kracht van B vertalingen zit in het specialistische karakter met een team van echte vakmensen. Ons vertaalbureau richt zich op een select aantal talen zoals Engels en Duits. Onze aangeboden taaldiensten zijn tevens gespecialiseerd omdat wij verder vertalen dan alleen de letterlijke interpretatie.
Vertaling Van Kruiden Nederlands-Engels Smulweb.nl.
Om verder te gaan naar de website., verzoeken wij u om akkoord te geven. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik accepteer de cookies. Vertaling van kruiden Nederlands-Engels. Ik ben een typische kokkereller, ik houd van lekker experimenteren. Print dit artikel. Bewerk dit artikel. Vertaling van kruiden Nederlands-Engels. Op verzoek van Smulwebleden komt hier een lijst met kruiden in het nederlands en engels.
5620MVNE: Vertalen Nederlands-Engels aan de Universiteit Leiden StudeerSnel.
Nederlandse uitspraken letterlijk vertaald naar het Engels. Group 3 Copy 2. Group 3 Copy 2.
Dit gebeurt er als je Nederlandse uitspraken letterlijk vertaalt naar het Engels. Dit gebeurt er als je Nederlandse uitspraken letterlijk vertaalt naar het Engels. Nederlands is een vreemde en ingewikkelde taal. Dat blijkt maar weer bij het zien van onderstaande Nederlandse uitspraken die met geen mogelijkheid te vertalen zijn naar het Engels.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen.
Engels vertaalbureau Textwerk kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken met de benodigde ervaring. Echt goede vertalers kunnen namelijk niet alleen beter naar het Engels vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij kwaliteit bieden en tegen lagere tarieven vertalen. Laat uw document daarom door een Engels vertaler vertalen bij vertaalbureau Textwerk. Nederlands Engels, Engels Nederlands, Duits Engels en Frans Engels.
Vertaling beroepen Nederlands-Engels-Frans Educatie en School: Buitenlands.
Nederlands Engels Frans. tueur à gage. chef du personnel. laveur de vitres. chauffeur de taxi. salesman, shop assistant. fortune teller, soothsayer. 2007 2017 Avalon, het auteursrecht tenzij anders vermeld van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Vertaling vogelsoorten Frans-Engels-Nederlands Hebt u de Franse of de Engelse vertaling nodig van de meest bekende vogelsoorten, dan zal deze lijst u zeker op weg help. Vertaling winkels Nederlands-Engels-Frans Hieronder vindt u een alfabetisch gerangschikte lijst met namen van winkels in het Nederlands en de vertaling in het Eng. Vertaling feestdagen engels-frans-nederlands Elk land heeft zijn eigen feestdagen en festivals. Een volledige lijst weergeven is dus zo goed als onmogelijk. Vertaling materialen en stoffen Nederlands-Engels-Frans De vertaling nodig van woorden zoals multiplex, fluweel, aardewerk of gewapend beton? Onderstaande lijst bevat de namen. Vertaling familieleden Nederlands-Engels-Frans Moet u de woorden neef, schoonvader, voogd of achterkleinzoon vertalen?
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Lijst van Nederlandse vertalingen van namen en termen uit Harry Potter Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. De boeken over Harry Potter van de hand van de Engelse schrijfster J.K. Rowling zijn in het Nederlands vertaald door Wiebe Buddingh. Hij vertaalt hierbij ook de namen van de vele personages, plaatsen en voorwerpen die in de boeken voorkomen.
engels Vertaling Nederlands-Engels.
In het Natuurwoordenboek staan 7 mogelijke resultaten voor engels. Ook in de database. NLEN: groot heksenkruid. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Contacteer ons