Resultaten voor vertaler nederlands engels

 
vertaler nederlands engels
Uw Engelse tekst laten vertalen met 100% garantie.
Een beëdigde vertaling Engels Nederlands of Nederlands Engels wordt bij ons Engels vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen. Uw document van of naar het Engels vertaald in 2 simpele stappen.
De taal van Chrome wijzigen en webpagina's' vertalen Computer Google Chrome Help.
Vink het selectievakje Aanbieden om pagina's' te vertalen die in een voor u onbekende taal zijn aan of verwijder het vinkje. Vertaling in of uitschakelen voor een specifieke taal. U kunt bepalen of Chrome aanbiedt om webpagina's' te vertalen naar een specifieke taal.
House of Words professionele vertaling tekstschrijven meer. Linkedin. Twitter.
Voor de vertaling van een aantal wetenschappelijke teksten NL naar het Engels, hebben wij House of Words benaderd. Vanwege de inhoud was onze wens een vertaler te gebruiken met een academische achtergrond in de organisatiepsychologie. Dat was geen enkel probleem, waardoor de teksten niet alleen op het gewenste wetenschappelijke niveau vertaald konden worden, maar ook met de juiste vaktermen. Door de kwaliteit en snelheid van de vertalingen, alsmede de zeer klantgerichte service zijn wij bijzonder tevreden met House of Words. Bijzonder professionele benadering. Beens, Write-it Communicatieve Dienstverlening. Voor het proeflezen van een vertaalde folder hebben we gebruik gemaakt van de diensten van House of Words. Het resultaat was van een zeer hoog niveau en bracht de boodschap precies zo over zoals deze bedoeld was. De benadering van House of Words is bijzonder professioneel en getuigt van hoog niveau. In de toekomst zullen we absoluut vaker gebruik maken van de geboden diensten! Goede ervaringen vertaling NL VS medisch. Tuinebreijer, Wijk aan Zee. Ik heb goede ervaringen met House of Words. House of Words blijft in de toekomst onze partner! den Ouden, CSH Automatisering. House of Words heeft de website van onze klant vertaald vanuit het Nederlands naar Engels, Noors en Duits.
Vertaalbureau Engels Vloeiende en vakkundige vertalingen.
Vertaalbureau Engels voor vloeiende en vakkundige vertalingen. Vertaalbureau Engels nodig? Ik ben vertaler Engels Nederlands en Nederlands-Engels met 10 jaar vertaalervaring. Uw voordelen wanneer u met mij samenwerkt.: Punctualiteit: de vertaling is klaar op het afgesproken tijdstip. Duidelijk en betaalbaar tarief: 010, per woord.;
Aabeve Vertaalbureau Aabévé Vertaalbureau.
U kunt bij ons terecht voor het vertalen van uw documenten in vrijwel alle talencombinaties. Uiteraard Duits vertalen, Engels vertalen, Frans vertalen, Italiaans vertalen, Portugees vertalen, Spaans vertalen, Arabisch vertalen, Chinees vertalen, maar daarnaast ook Scandinavische, Oost-Europese en Aziatische talen. Op ons overzicht vindt u de meest voorkomende talencombinaties. Heeft u een vertaling nodig in een combinatie, die niet in ons overzicht staat, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u vrijwel altijd van dienst zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u verzekerd van een snelle reactie op uw vragen of offerte-aanvraag. Binnen 30 minuten ontvangt u van ons een gratis en vrijblijvende offerte en weet u direct waar u aan toe bent. Voor uw vertalingen zetten wij uitsluitend professionele vertalers in, die een jarenlange studie achter de rug hebben en over een ruime ervaring beschikken. Desondanks behoren onze tarieven tot de laagste van Nederland. Vertalingen met kwaliteitsgarantie. Bij ons bent u altijd verzekerd van een perfecte vertaling. Omdat vertalen mensenwerk blijft, kan het ook bij ons voorkomen, dat u niet helemaal tevreden bent of dat u een ander inzicht over de tekst heeft dan de vertaler.
Vertaal Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, en Zweeds.
twintig kiezen kies Kiezen voorkomen betrachten baby buitenland inderdaad bijvoorbeeld contract dossier aanpassen vijftien aangepast verwaarloosbaar favoriet zwellen gezwollen krieken verklaren schaven insinueren pendant bloed bloeden goedemorgen kapok mol mollen lieverd vooral epoche epoch veilig veiligheid Veiligheid lastig stro laden geladen nijdig logisch zeker zekeren nauwelijks brancard verplicht verplichten les lessen bril uiterst uiterste waardevol behouden omgangsvormen agent zout zouten terbeschikkingstelling bijzonder krioelen kruipen saai GSM favoriete misleiden inschakelen rijden reden meenemen elders vakmanschap manco kader rationeel vin kwebbelen kwebbel deugd fietsslot Apparaatbeheer regelen regel bevruchting atletiek ader stuk val vals uitgangspunt voorzien hoewel stoten stoot beheerder support instemming feest. Home Woordenboeken Over Feedback SiteInfo. Uw gratis, snelle en simpele vertaal woordenboek. Copyright 2000-2020 Interglot. Pagina gepresenteerd in 0.0247 seconde.
Beëdigde vertalers voor de Engelse taal. Scherpe tarieven voor particulieren.
Dat wil zeggen door een beëdigd vertaler Engels die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers Rbtv en bij de rechtbanken. Al onze Engelse vertalers zijn beëdigd en bevoegd een beëdigde vertaling voor u te maken. Voor het laten vervaardigen van een beëdigde vertaling Nederlands naar Engels of een beëdigde vertaling Engels naar Nederlands bent u bij Budgettranslations aan het juiste adres.
Vertalen Nederlands Engels online.
4 stemmen, beoordeling: 4/5. Een gratis vertaler voor Nederlands-Engels om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Nederlands naar Engels. De tekst wordt automatisch gekopieerd naar het onderste venster.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen. Je kunt naast het woordenboek Nederlands-Engels eveneens zoeken in andere online woordenboeken door deze in het dropdown menu te selecteren.
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Engels.
Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden Google verbinden. Vertaal woorden en uitdrukkingen in Nederlands-Engels. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Turks Chinees. Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Turks Chinees. Een document vertalen: Word, Powerpoint, PDF. Voeg Reverso toe aan 0 Het is gratis. Meer functies met onze gratis app. Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen Nederlands-Engels voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Engels, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Engels met gebruiksvoorbeelden in beide talen. Werkwoorden vervoegingen in Engels, voorbeeld van uitspraak in Nederlands, woordenschat Nederlands-Engels.

Contacteer ons