Resultaten voor vertaling nederlands naar engels

 
vertaling nederlands naar engels
engels Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: engels DE engels ES engels FR. Definities op Encyclo.nl: Engels 14x. Vertalingen engels NLEN. I het Engels.
Engels Vertaalbureau Urgent Vertalen Voor al uw vertalingen.
Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Engels, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Engels naar Nederlands. Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Engels onder andere vertalingen van brochures, Curriculum vitae, brieven en handleidingen.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Lijst van Nederlandse vertalingen van namen en termen uit Harry Potter Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. De boeken over Harry Potter van de hand van de Engelse schrijfster J.K. Rowling zijn in het Nederlands vertaald door Wiebe Buddingh. Hij vertaalt hierbij ook de namen van de vele personages, plaatsen en voorwerpen die in de boeken voorkomen.
Engels-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Engels naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Vertalen Nederlands Engels-vacatures juni 2018 Indeed.nl.
Je zult je bezig houden met het vertalen van videos vanuit het Engels naar Nederlands. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Stichting Tasmim Vacatures in Utrecht. Inhouse juridisch vertaler Nederlands Engels 32-40 uur. Vertalen en redigeren Nederlands Engels; Native/near-native speaker Engels?
van dale Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: van dale DE van dale ES van dale FR. Vertalingen van dale NLEN. bankrupt's' total estate.
Google Translate.
Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand.
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Engels.
Vertaling Woordenboek Context Vervoegen. Sluit uw aan bij Reverso. Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Vertaal woorden en uitdrukkingen in Nederlands-Engels. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Voeg Reverso toe aan 0 Het is gratis. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen Nederlands-Engels voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Engels, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Engels met gebruiksvoorbeelden in beide talen.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.

Contacteer ons