Meer resultaten voor medische vertalingen

 
medische vertalingen
Medisch vertaalbureau Context Talen.
home vertalingen medisch vertaalbureau. Voor een goede en snelle vertaling van uw medische documenten gaat u naar Context Talen. Wij werken voor o.a. de bio farmaceutische industrie, ziekenhuizen, veterinaire farmaceutische bedrijven en leveranciers van medische apparatuur. Bij medische vertalingen is het van groot belang dat de vertaling exact de inhoud van de brontekst weergeeft en volkomen eenduidig is.
Medische documenten vertalen? Vertaabureau JK Translate helpt verder!
Beëdigde medische vertalingen. Regelmatig adviseren wij opdrachtgevers van medische vertalingen een beëdigd vertaler te kiezen bijvoorbeeld als zij voor overheidsinstellingen werken. Maar ook onze reguliere medische vertalers staan garant voor professionele en deskundige vertalingen. Offerte aanvragen voor een medische vertaling.
Medische vertaling Urgent Vertalen.
Uw Medische vertaling laten legaliseren. De beëdigde vertalingen, die Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgen, zijn te allen tijde officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren.
Taalcentrum-VU Medische vertaling.
Zo weet je zeker dat jouw medische vertaling correct is én inhoudelijk helemaal klopt. Belangrijke medische instellingen vertrouwen dan ook op de vertalingen van het Taalcentrum-VU: we vertalen teksten voor onder andere het AMC en VUmc. Medische vertalingen van hoge kwaliteit.
Medische vertalingen Vertaalbureau The Language Lab.
Vertalingen Medische vertalingen. Medisch vertaalbureau The Language Lab. Medische vertalingen zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn gericht op medische professionals, andere op leken. Voor al die medische vertalingen kunt u terecht bij medisch vertaalbureau The Language Lab.
Vertaalbureau Snelvertaler: Medische vertalingen.
Meer over medische vertalingen. Medische vertalingen zijn doorgaans gericht op een gespecialiseerd professioneel publiek. Maar wij vertalen ook voor een bredere doelgroep. Onze medische vertaalspecialisten hebben ruime ervaring met vertalingen van onder meer bijsluiters, productbeschrijvingen, diagnostische documentatie, medische software en voorlichtingsmateriaal.
Medische vertalingen Medisch Vertaalbureau Wilkens, Leiden.
Medisch vertaalbureau Wilkens volgt voor medische vertalingen de toelatingsprocedures van farmaceutische producten van het European Medicines Agency EMA en zorgt dat de vertalers zich bij medische vertalingen houden aan deze richtlijnen. Daarnaast zetten wij vertaaltools in zoals vertaalgeheugens en terminologiedatabases.
Medische vertaalbureau Van Dale Van Dale.
Voor een vertaling van uw medische tekst moet u kunnen vertrouwen op ervaren vertalers die volledig op de hoogte zijn van het juiste medische vakjargon. In ieder medisch deelgebied wordt immers specifieke eigen terminologie gebruikt. Vertaalbureau Van Dale Vertalingen beschikt over gespecialiseerde medische vertalers.
Medische vertaling Offerte in 30 seconden vanaf 0.07 per woord. logo. logo.
Het is belangrijk om rekening te houden met de kennis die de doelgroep heeft, een tekst letterlijk vertalen is dan ook iets wat onze ervaren vertalers niet doen. Onze ervaren vertalers houden rekening met de doelgroep met het vertalen van een medisch document. Professioneel ISO gecertificeerd. Onze vertalers zijn professionele medische vertalers die een tekst nauwkeurig weten te vertalen. Bovendien is Fairlingo het enige vertaalplatform dat ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd is. Om deze certificeringen te ontvangen moet je aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Ook klanttevredenheid is belangrijk bij het ontvangen van deze certificeringen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Meer over fairsimpeld vertalen. Vakexperts voor je vertaling. ISO 9001 ISO 17100. Taalkundigen voor elk land. Professionele vertalingen naar 40 talen.
Professionele Medische vertalingen Medische bijsluiters vertalen v.
Sommige documenten richten zich op medische professionals en bevatten veel medische vaktermen. Andere medische teksten zijn bedoeld voor leken en vragen om een duidelijke en vooral begrijpelijke vertaling. Professionele medische vertalingen. Het vertalen van professionele medische documenten vraagt dan ook veel meer dan een gedegen talenkennis.

Contacteer ons