Meer resultaten voor medische vertalingen

 
medische vertalingen
Home Vertaalbureau DGtranslations ISO 171002015.:
Vertaalbureau DGT: voor financiële vertalingen. Vertaalbureau DGT: voor technische vertalingen. Vertaalbureau DGT: voor medische vertalingen. Please send us an email and we'll' get back to you, asap. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Woorden vertalen van medisch naar Nederlands UMC Utrecht.
Medisch jargon is dan ook niet altijd gemakkelijk te begrijpen, zeker niet als je geen toelichting krijgt. In het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht worden vanaf 27 november vertalingen van medische termen getoond. Dit draagt bij aan het begrijpen van de teksten in het medisch dossier.
medisch Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: medisch DE medisch ES medisch FR. Definities op Encyclo.nl: Medisch 10x. Vertalingen medisch NLEN. wat met gezondheid, ziekte en artsen te maken heeft medical. een medisch onderzoek a medical check-up. medische hulp medical help. K Dictionaries Ltd.
Medische Vertalingen Vertaalbureau Translation Kings.
Vertalingen van teksten in de software van websites, apps, games, etc. Vertalingen door gespecialiseerde vertalers; o.a. technisch, juridisch en medisch. Vertalingen door juridisch geschoolde vertalers, en proofreading door een jurist. Algemene voorwaarden vertalen. Vertalingen van technische teksten met specialistische vaktermen. Al onze vertalingen zijn voorzien van een laagsteprijsgarantie. Simpelweg; wij garanderen u de laagste prijs. Wij bieden u een 100% tevredenheidsgarantie. Simpelweg; wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij zijn zowel ISO 9001 als ISO 17100 gecertificeerd. Waarom Translation Kings. Relatiemanager te Amsterdam. 9.9 226 99% van onze klanten beveelt ons aan. Lees recensies Vraag offerte aan. 31 20 369 05 20. Vertalers met medische achtergrond.
Medisch vertalen Vertalingen Vertaalbureau Bothof.
De internationale registratie van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen is een complex en langdurig proces, waar doorgaans veel landen en instanties bij betrokken zijn. Vertaalbureau Bothof biedt u maximale ondersteuning. Het medisch vertalen van uw teksten kunnen wij gelijktijdig naar meerdere talen tegelijk vertalen ook als het gaat om 25 of meer talen, zonder gevolgen voor de doorlooptijd. Desgewenst nemen wij het complete projectmanagement voor opeenvolgende vertaalslagen van u over, zodat uw organisatie zich volledig kan richten op haar kerntaken. Onze medisch vertalers leveren vertalingen die voldoen aan de internationale voorschriften en standaarden.
Vertaling O.a. Medisch, HR, Food, Offshore WordHouse.
Algemene vertalingen mathijsvanderhurk 2016-12-14T0940280000.: WordHouse levert vertalingen voor alle vakgebieden. Ook als het gaat om algemene teksten of om teksten die juist tot een zeer gespecialiseerd vakgebied behoren. Voor ieder vakgebied een specialist. Naast juridische, financiële, technische en marketingvertalingen verzorgt vertaalbureau WordHouse ook uw vertalingen voor andere vakgebieden.
Medisch Vertaalbureau Vertaalbureau TranslateMarket.
Neem contact met ons op dan lichten we het je graag toe, of ga direct naar ons online vertaalbureau op TranslateMarket en blader door de advertenties van talloze vertalers. Wat is een medische vertaling? Medische vertalingen: 5 handige tips voor vertalers.
Medische vertalingen Vakgebieden Vertaalbureau Deutsch Dutch.
meer over ons. Vakgebieden Medische vertalingen. Beleidsstukken uit de farmaceutische industrie, bijsluiters, medische rapporten en technische handleidingen van medische apparatuur. Het hoort allemaal tot het gebied van de medische vertalingen. meer vakgebieden" meer vakgebieden. CopyrightVertaalbureau Deutsch Dutch Boudewijn Klinkenberg 2002-2013.
Medische vertaling? kwaliteit voor een eerlijke prijs native vertalers.
Onze medische vertalers nemen de brontekst niet klakkeloos over, maar houden onder andere rekening met de kennis van uw doelgroep. Dit maakt onze vertalingen vele malen effectiever, vaak zelfs beter dan het origineel. Een correcte medische vertaling tegen lagere tarieven.
Professionele Medische Vertaling B Vertalingen.
B Vertalingen is tevens een medisch vertaalbureau. Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van medische teksten en hebben een netwerk van medische professionals. Medisch taalgebruik is van een heel ander kaliber is dan een vreemde taal.

Contacteer ons