Op zoek naar medische vertalingen?

 
medische vertalingen
Medische vertalingen Vertaalbureau The Language Lab.
Medisch vertaalbureau The Language Lab. Medische vertalingen zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn gericht op medische professionals, andere op leken. Voor al die medische vertalingen kunt u terecht bij medisch vertaalbureau The Language Lab. Medische vertalingen behoren tot onze specialismen.
Medische vertaalbureau Van Dale Van Dale.
Medisch vertaalbureau Van Dale. Bij medische vertalingen zijn uiteraard kwaliteit en nauwkeurigheid van het grootste belang. Voor een vertaling van uw medische tekst moet u kunnen vertrouwen op ervaren vertalers die volledig op de hoogte zijn van het juiste medische vakjargon.
Medisch vertaalbureau. Medische vertalingen naar alle talen.
Deze vertalingen worden daarbij voorzien van een elektronisch certificaat met een handtekening van de gespecialiseerde vertaler. Omdat elke dag uitstel bij de lancering van een nieuw geneesmiddel enorme kosten met zich meebrengt, zorgt ons medische vertaalafdeling voor een snelle doorlooptijd van de vertalingen.
Medische Vertalingen Vertaalbureau Translation Kings.
Al onze vertalingen zijn voorzien van een laagsteprijsgarantie. Simpelweg; wij garanderen u de laagste prijs. Wij bieden u een 100% tevredenheidsgarantie. Simpelweg; wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij zijn zowel ISO 9001 als ISO 17100 gecertificeerd. Waarom Translation Kings. Relatiemanager te Amsterdam. 9.9 226 99% van onze klanten beveelt ons aan. Lees recensies Vraag offerte aan. 31 20 369 05 20. Vertalers met medische achtergrond.
medisch Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: medisch DE medisch ES medisch FR. Definities op Encyclo.nl: Medisch 10x. Vertalingen medisch NLEN. wat met gezondheid, ziekte en artsen te maken heeft medical. een medisch onderzoek a medical check-up. medische hulp medical help.
Medisch vertalen, een specialisme op zich TVcN.
Onder medische vertalingen worden o.a. verstaan: bijsluiters, voorlichtingsmateriaal, productbeschrijvingen, handleidingen van medische apparatuur, handleidingen van medische software, wetenschappelijke artikelen, operatieverslagen, medische dossiers, klinische trials, klinische protocollen, medische rapporten en nog veel meer. Een vreemde taal beheersen is in deze simpelweg niet voldoende.
Taalcentrum-VU Medische vertaling.
Zo weet je zeker dat jouw medische vertaling correct is én inhoudelijk helemaal klopt. Belangrijke medische instellingen vertrouwen dan ook op de vertalingen van het Taalcentrum-VU: we vertalen teksten voor onder andere het AMC en VUmc. Medische vertalingen van hoge kwaliteit.
Medische vertaling Urgent Vertalen.
Indien u de medische documenten zal gaan gebruiken bij bijvoorbeeld: een ziekenhuis, gemeente of een school, dan wordt er veelal om een beëdigde vertaling gevraagd. Alle beëdigde medische vertalingen, die u bij Vertaalbureau Urgent Vertalen laat verzorgen, worden altijd voorzien van een verklaring, de benodigde handtekeningen en stempels van de beëdigde vertaler.
Medisch vertaalbureau Ervaren in-house medische vertalers.
Onze in-house vertalers en projectmanagers denken graag met je mee wanneer je toch nog een vraag heeft. Gecertificeerde medische vertalingen. Vertaalbureau Perfect beschikt over een ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Medische vertalingen dienen volgens deze normen vertaald te worden door een vertaler met medische ervaring.
Medische vertalingen Medisch Vertaalbureau Wilkens, Leiden.
Medisch vertaalbureau Wilkens volgt voor medische vertalingen de toelatingsprocedures van farmaceutische producten van het European Medicines Agency EMA en zorgt dat de vertalers zich bij medische vertalingen houden aan deze richtlijnen. Daarnaast zetten wij vertaaltools in zoals vertaalgeheugens en terminologiedatabases.

Contacteer ons