Resultaten voor medische vertalingen

 
medische vertalingen
Medische Vertalingen Vertaalbureau Translation Kings.
Vertalingen van teksten in de software van websites, apps, games, etc. Vertalingen door gespecialiseerde vertalers; o.a. technisch, juridisch en medisch. Vertalingen door juridisch geschoolde vertalers, en proofreading door een jurist. Algemene voorwaarden vertalen. Vertalingen van technische teksten met specialistische vaktermen. Al onze vertalingen zijn voorzien van een laagsteprijsgarantie. Simpelweg; wij garanderen u de laagste prijs. Wij bieden u een 100% tevredenheidsgarantie. Simpelweg; wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij zijn zowel ISO 9001 als ISO 17100 gecertificeerd. Waarom Translation Kings. Relatiemanager te Amsterdam. 9.9 226 99% van onze klanten beveelt ons aan. Lees recensies Vraag offerte aan. 31 20 369 05 20. Vertalers met medische achtergrond.
Wetenschappelijke medische vertaling: beëdigde vertaling van medische wetenschappelijke documenten.
Wij zijn ons bewust van de uitdagingen en moeilijkheden die bij een medische vertaling komen kijken en ons vertaalbureau is zeker in staat een dergelijke expert voor u te vinden. Medische en farmaceutische vertaling. In medische en farmaceutische vertalingen kunnen geen fouten of onjuistheden worden getolereerd.
Professionele Medische Vertaling B Vertalingen.
B Vertalingen is tevens een medisch vertaalbureau. Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van medische teksten en hebben een netwerk van medische professionals. Medisch taalgebruik is van een heel ander kaliber is dan een vreemde taal.
Medisch vertaalbureau Ervaren in-house medische vertalers.
Gecertificeerde medische vertalingen. Vertaalbureau Perfect beschikt over een ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Medische vertalingen dienen volgens deze normen vertaald te worden door een vertaler met medische ervaring. Daarna dient de tekst gereviseerd te worden door een revisor om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen.
Medische vertalingen Specialisme WeTranslate.
7571 BC Oldenzaal. Werkwijze Vertalen Engels Duits Medisch Diergeneeskundig Catalogi Medische handleidingen Quick reference cards Bijsluiters Enquêtes Medische software F.A.Q. Contactformulier Offerte Vertaalbureau WeTranslate. Engels naar Nederlands. Licht technische vertalingen. WeTranslate Copyright 2016 All Rights Reserved: www.wetranslate.nl Disclaimer Sitemap Webdesign: Arloz Multimedia.
Medische en farmaceutische vertalingen.
Daarom beschikt vertaalbureau Helena over speciale hoog opgeleide vertalers allen linguïsten met een specialisme in de zorg. Naast het vertalen van documentatie voor medische apparatuur MRI-scanners, gehoorapparaten, bloeddrukmeters et cetera verzorgt Helena Technical Translations vertalingen van medische bijsluiters en clinical trials, waarbij de vertalers rekening houden met de strenge richtlijnen van de European Medicines Agency EMA.
Medische vertaling Offerte in 30 seconden vanaf 0.07 per woord. logo. logo.
Professioneel ISO gecertificeerd. Onze vertalers zijn professionele medische vertalers die een tekst nauwkeurig weten te vertalen. Bovendien is Fairlingo het enige vertaalplatform dat ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd is. Om deze certificeringen te ontvangen moet je aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Ook klanttevredenheid is belangrijk bij het ontvangen van deze certificeringen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Meer over fairsimpeld vertalen. Vakexperts voor je vertaling. ISO 9001 ISO 17100. Taalkundigen voor elk land. Professionele vertalingen naar 40 talen.
Veilige medische vertaling door medisch vertaalbureau.
Een perfecte en veilige medische vertaling. In de zorg en de medische industrie zijn accurate, precieze medische vertalingen even belangrijk als de dosering van de medicatie die een patiënt krijgt in zijn behandeling. Als u een medische vertaling aan ons uitbesteedt of u nu patiënt, arts, onderzoeker of producent van medische apparatuur bent moet u er volledig op kunnen vertrouwen dat de veiligheid van de patiënt niet in gevaar komt door een onvolledigheid of vertaalfout.
Home Vertaalbureau DGtranslations ISO 171002015.:
Vertaalbureau DGT: voor financiële vertalingen. Vertaalbureau DGT: voor technische vertalingen. Vertaalbureau DGT: voor medische vertalingen. Please send us an email and we'll' get back to you, asap. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Overzicht van opleidingen en cursussen Taalunieversum.
Medische vertalingen van het Nederlands in het D/F/I stellen samen met de vertalingen vanuit het Engels in het Nederlands of D/F/I een belangrijke markt voor, en een specialisatie in dit soort vertalingen biedt concrete beroepsvooruitzichten. De module wordt als volgt opgebouwd.:

Contacteer ons