Meer resultaten voor google vertalen engels

 
google vertalen engels
Duits bedrijf belooft betere vertalingen dan Google Translate rtlz.nl.
Uit een paar testen blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Een voorbeeld: de vorige zin wordt door Google Translate vertaald in Indeed, some tests show that DeepL Translator offers better translations than Google Translate, terwijl DeepL Translator er A few tests show that DeepL Translator does indeed offer better translations than Google Translate van maakt.
Google translate? Beter niet voor zakelijke vertalingen SR training.
Als je echter een professioneel document of rapport af moet leveren laat dit dan vertalen door een native speaker beëdigd vertaler. En ga je e-mails en brieven schrijven in het Engels. Pas dan op met de Google vertaling. We schreven al eerder artikelen met woordenlijsten op allerlei gebied.
Uitspraak van Google Translate: Hoe wordt Google Translate uitgesproken in het Engels.
Heb je een ander accent? Spreek Google Translate uit in het Engels. De uitspraak van Google Translate in het Engels delen.: Vertaling van Google Translate. Accenten talen op de kaart. Willekeurig woord: walk, literature, caught, route, mountain. Voeg talen toe.
Google vertaling Engels-Nederlands.
Nederlandse vertalingen in Google Translate sterk verbeterd dankzij nieuw vertaalalgoritme.
Claudia Rahanmetan 19 april 2017. Zojuist heeft Google Nederland bekend gemaakt een grote verbetering te hebben doorgevoerd in Google Translate voor vertalingen tussen Nederlands en Engels. Google Translate vertaalt Nederlands beter. Google Translate wordt veel gebruikt, om precies te zijn, door meer dan 1 miljard gebruikers per maand. Zij willen allen een woord, zin of stuk tekst begrijpelijk maken door deze te vertalen in hun moedertaal.
Google activeert neural machine translation bij vertaling Nederlands-Engels IT Pro Nieuws Tweakers.
Wij stellen technologie op de proef. Google activeert neural machine translation bij vertaling Nederlands-Engels. Google zegt de vertaling van Nederlands naar Engels en andersom in zijn Translate-dienst sterk te hebben verbeterd. Dat heeft het internetbedrijf gedaan door neural machine translation te activeren.
Google vertaling Nederlands-Engels.
Google Translate voor iPhone: doe meer met realtime vertalen.
De vertaling verschijnt meteen in beeld, ook als je geen internetverbinding hebt. De ondersteuning voor realtime vertalen is beperkt: het werkt alleen met Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans, Russisch en enkele andere talen. Gaandeweg wordt dit verder uitgebreid. Gesproken teksten vertalen met Google Translate.
google Vertaling Nederlands-Engels.
Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staat mogelijk één resultaat voor google. ENNL: accidental catch. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons