Meer resultaten voor google vertalen engels

 
google vertalen engels
Google Translate kan nu realtime gesprekken vertalen Techzine.nl.
De update brengt een aantal grote vernieuwingen, waaronder vertalingen in realtime en een mogelijkheid om met de camera teksten te vertalen. Eerder deze week besteedden we al aandacht aan Google Translate, omdat het erop leek dat er een grote update op komst was. Dat is inderdaad het geval en de update moet taalbarrières minder groot maken. In onderstaande video is te zien hoe een Engelstalige gebruiker in zijn eigen taal eenvoudig een kopje koffie zonder melk en suiker bestelt bij een Franstalige vrouw. De gesproken talen worden automatisch herkend en er hoeft maar één keer op de microfoon-knop gedrukt te worden. Een tweede nieuwe functie van Google Translate is de World Lens, waarmee in realtime beelden vanuit de camera vertaald kunnen worden. Google gaf al de mogelijkheid om ergens een foto van te maken en een vertaling op te vragen, nu gebeurt dat dus direct, zoals in onderstaand beeld te zien is. Helaas hebben Nederlanders nog niet heel veel aan de update voor Google Translate, de nieuwe functies worden momenteel alleen ondersteund voor de talen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans.
Google vertaling Engels-Nederlands.
Over de Google Translate extension voor Chrome Vakblog.
Bij de geavanceerde instellingen staat een optie Aanbieden om paginas te vertalen die in een voor u onbekende taal zijn en als je die aanvinkt dan vraagt de browser op elke webpagina die niet in de taal van de browser zelf is of Chrome die pagina moet vertalen. Hiervoor gebruikt Chrome natuurlijk Google Translate en dat kan een handige functionaliteit zijn als je eens op een site terecht komt waarvan je de taal niet voldoende beheerst. Het probleem hiermee is echter dat er geen enkele verfijning aan te brengen is in hoe die functionaliteit werkt. Zo wil ik die mogelijkheid niet voor elke taal aan hebben staan Engels hoeft Chrome niet te vertalen bijv.
Gesproken tekst vertalen Computer Google Translate Help.
Ga naar de pagina van Google Translate. Klik linksonder in het tekstvak op Spreken Zeg wat u wilt vertalen zodra de instructie Begin nu te spreken wordt gegeven. Klik op Spreken om de opname te stoppen. Was dit artikel nuttig?
Google Translate voor Android Download.
Door Merijn de Boer. Vertalen via t web doe je natuurlijk met Google Translate. De gratis dienst is ook beschikbaar voor Google's' eigen besturingssysteem voor mobiele telefoons, Android. Voor haar eigen besturingssysteem is er een leuke bonus in vergelijking met de versie voor iOS: de software werkt ook offline! Google Translate haalt informatie van het internet en vertaalt waar mogelijk hele zinnen. Bij dit proces houdt de software rekening met de opbouw van de grammatica. Google Translate tolkt tussen 60 talen en vertaalt zelfs live gesprekken via je Android toestel. Tekstinvoer is mogelijk voor alle ondersteunde talen; steminvoer bij Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.
Google Translate voor Android: Vertalen zonder internetverbinding Tablets Magazine.
Veel mensen hebben op die momenten geen beschikking over een internetverbinding, terwijl het juist dan handig zou zijn snel teksten te kunnen vertalen. Om dit mogelijk te maken heeft Google het van en naar 50 talen vertalen van teksten offline beschikbaar gesteld.
Google Translate werkt nu ook offline One More Thing.
Via het menu Instellingen Offline vertaling kun je ook direct meerdere talen binnenhalen. Naast offline vertalen heeft Google in versie 5.0 van zijn Translate-app ook het de Word Lens verbeterd. De functie voor foto-vertalingen met de camera herkent nu Chinese karakters en vertaalt deze real-time. Google Translate is een gratis download in de App Store. Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon. SpotMenu: snelle bediening voor Spotify in de menubalk. Chrome voor iOS pakt verspringende webpaginas aan. Haal meer uit Apple Clips met deze 10 tips. Runtasty: gezonde kook-app van Runtastic. Nieuwe functies in Photoshop, Illustrator en InDesign CC 2017.1. Apples nieuwe Clips-app nu beschikbaar. Facebook test nieuwe Explore-feed in app. Rabobank stopt met betaal-app GRPPY. TomTom maakt upgraden naar abonnement verplicht. Google Agenda eindelijk klaar voor iPad. Ga naar profiel. mowat op 11 mei 2016. Werkt dit enkel van het Engels naar bv.
Tutorials HTML Metatags Blokkeer vertaling Google Translate / Google vertaling WebSonic.
HTML Metatags Blokkeer vertaling Google Translate. Google heeft een eigen vertaaldienst genaamd Google Translate/ Google vertaling. Hiermee is het onder andere mogelijk om een webpagina te laten vertalen in een andere taal zodat bijvoorbeeld buitenlandse bezoekers een Nederlandse pagina kunnen vertalen naar het Engels.
Google Translate in de App Store.
Franse zinnen vertalen werkt nog minder goed. Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Nederlands, Albanees, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Bengaals, Bosnisch, Bulgaars, Cambodjaans, Catalaans, Deens, Duits, Engels, Estisch, Filipijns, Fins, Frans, Georgisch, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Iers, Indonesisch, Italiaans, Japans, Kazaks, Koreaans, Kroatisch, Laotiaans, Lets, Litouws, Macedonisch, Malayalam, Maleis, Mongools, Nepalees, Noors, Oekraïens, Perzisch, Pools, Portugees, Punjabi, Roemeens, Russisch, Servisch, Singhalees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tamil, Thai, Trad. Chinees, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vereenv. Chinees, Vietnamees, Welsh, Zweeds. 2018 Google Inc.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons