Meer resultaten voor vertalen nederlands duits zinnen

 
vertalen nederlands duits zinnen
Geo Mashup Map.
Oefeningen: Duitse zinnen en woordvolgorde.
Duitse zinnen en woordvolgorde. Een juiste formulering valt of staat met een correcte zinsopbouw, en de oefeningen bij dit onderdeel leren hoe dat te doen. Gelukkig is de woordvolgorde in een Duitse zin in veel gevallen gelijk aan de zinsopbouw in het Nederlands. Er zijn echter uitzonderingen en die bepalen in veel gevallen of iemand vloeiend Duits spreekt, of dat van zogenaamd steenkolenduits sprake is.
DeepL Translator.
Vertaalde documenten bewerken. Integreer de vertalingen van DeepL in CAT-tools. Toegang tot de DeepL API. 30 dagen gratis uitproberen of Meer lezen. DeepL Pro nu verkrijgbaar in Zwitserland! Houd uw teksten vertrouwelijk. Vertaalde documenten bewerken. Integreer de vertalingen van DeepL in CAT-tools. Toegang tot de DeepL API. 30 dagen gratis uitproberen of Meer lezen. Nieuw: DeepL voor Windows. De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen.
Zinnen in het Duits vertaald uit het Nederlands.
zin Satz, Sinn. zin Sinn, Grund, Satz, Absicht, Plan, Ziel, Zweck, Lust, Wunsch, Phrase, Redensart, Freude, Genuß, Vergnügen, Wohlgefallen, Äußerung, Ausspruch, Bedeutung, Bezeichnung, Meinung, Verstand, Begehr, Glückwünsch, Streben, Bestrebung, Trachten, Bewerbung, Wille. Uitgebreide vertaling voor zinnen Nederlands in het Duits.
Duits Zinnen Vertaling insidestep.live.
NL: dat zij je zinnen streelt DE: sie amsiert dich. NL: Ze zou liever zinnen vertalen op Je weet wel, wanneer de vertaling van Nederlands naar Engels en vice versa niet helemaal lekker meer loopt Met deze handige standaardzinnen in het Duits wordt uw volgende gesprek een eitje.
Tips! woordjes en zinnen leren Ting.nl.
Er zijn 100 dingen die je kunt bedenken die leuker zijn om te doen. Woorden en zinnetjes Duits, Engels, Frans leren. Hieronder een aantal tips om er toch het beste van te maken. Kijk heel goed naar het woord of de zin in het boek, hoe wordt het gespeld? Lees de betekenis en probeer er een voorstelling ervan te maken. Bijvoorbeeld: soleil zon. Denk aan de zomer, lekker op het strand Of: to halt tegenhouden. Zie jezelf iets met de hand tegenhouden. Schrijf het woord of de zin daarna voor de eerste keer op een blaadje, zonder in het boek te kijken. En schrijf het woord of de zin dan nóg een keer op, zonder op je blaadje of in het boek te kijken. Lukt dat niet, dan even spieken! Ga zo door met elk woord en elke zin! Dek dan de vreemde woorden of zinnen af met een A4tje. En probeer de Nederlandse woorden/zinnen te vertalen naar de vreemde taal met de geheugensteuntjes de voorstelling die je ervan had gemaakt.
Drei Zinnen vertaling Nederlands Duits vertaling voor Drei Zinnen.
Kijk bij wikipedia. Meer handelingen voor Drei Zinnen. Synoniemen voor Drei Zinnen. Vertalingen en informatie voor Drei Zinnen. Toggle navigatie Menu Zoeken WOORDENBOEK Woxikon.nl. 2019 woxikon.nl Neem contact met ons op Privacybeleid. Drei Zinnen vertaling Nederlands Duits vertaling voor Drei Zinnen.
ZuivelNL Ketenorganisatie van de zuivelsector.
Op 29 maart vond de algemene voorjaarvergadering van ZuivelNL plaats. De belangrijkste beslispunten waren het jaarverslag met de jaarrekening 2016, de herziene begroting 2017 en de wijziging van de statuten. Bekijk voor deze en andere info de nieuwsbrief ZuivelNL van maart.
Home medischcontact.
Dat stellen de afdeling kinder en jeugdpsychiatrie van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie NVvP en de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde NVK naar aanleiding van de noodkreet gisteren van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten VNG. 09 mei 2019 2 reacties lees meer.
bla bla Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Duits Zweeds Duits Zweeds. Duits Turks Duits Turks. Spaans Frans Spaans Frans. Spaans Italiaans Spaans Italiaans. Spaans Portugees Spaans Portugees. Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. bla" bla" vertalen Engels. bla" bla" in het Engels. bla bla tw. bla" bla" in het Nederlands.

Contacteer ons