Op zoek naar vertalen van nederland naar engels?

 
vertalen van nederland naar engels
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
engels Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: engels DE engels ES engels FR. Definities op Encyclo.nl: Engels 14x. Vertalingen engels NLEN. I het Engels.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen.
Engels-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek. Ben je op zoek naar de definitie betekenis van een woord? Op woordenboeken.nu vind je woordenboeken Nederlands en Engels.
Linguee Nederlands-Engels woordenboek en andere talen.
Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts.
Engels vertaalbureau Met in-house native Engelse vertalers.
Als één van de weinige vertaalbureaus in Nederland zijn bij ons ervaren Engelse in-house vertalers werkzaam. Zij denken graag met je mee en verzorgen de kwaliteit volgens de ISO-9001 en ISO-17100 norm. Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people. Onze hoogopgeleide vertalers vertalen met gevoel en nauwkeurigheid van en naar het Engels.
van dale Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: van dale DE van dale ES van dale FR. Vertalingen van dale NLEN. bankrupt's' total estate. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met van dale. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. van Dale 1992. NLEN: van dale. NLEN: afsluiter van de fles. NLEN: goedkoop krediet. NLEN: mager beton. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Nederlands-Engels woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek. Ben je op zoek naar de definitie betekenis van een woord? Op woordenboeken.nu vind je woordenboeken Nederlands en Engels.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.

Contacteer ons