Meer resultaten voor vertalen nederlands fries

 
vertalen nederlands fries
fries please Vertaling naar Nederlands voorbeelden Engels Reverso Context.
One Big Boy Burger Meal, please hold the cheese, and one large fries. Eén Big Boy Burger Meal, alsjeblieft zonder de kaas, en een grote friet. zonder de kaas, en een grote friet." De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Er worden alleen voorbeelden gegeven om u te helpen het woord of de woordcombinatie waarop u hebt gezocht, te vertalen.
Hulpmiddelen Afûk.
Praat mar Frysk app. Met de woordenboekfunctie Wat wurd it in de Praat mar Frysk app heb je overal en altijd een Fries woordenboek bij je! Je kunt vertalen van Nederlands naar Fries en andersom, maar je kunt ook woorden inzenden.
Vertalen Nederlands Fries VertalenEngels.com.
Vertalen van Nederlands naar Fries. VertalenEngels.com Vertalen van Nederlands naar Fries is een vertaalsysteem waarmee u vanuit alle talen naar alle talen kunt vertalen. Het ondersteunt het leren van vreemde talen. In uw werk en leerproces biedt het u een praktische en snelle oplossing voor uw vertaalbehoeften.
Frysk wurdboek: hânwurdboek fan'e' Fryske taal; mei dêryn opnommen list fan J. W. Zantema, W. Visser Google Boeken.
Volume 2 van Frysk wurdboek: hânwurdboek fan e Fryske taal: mei dêryn opnommen list fan Fryske plaknammen, list fan Fryske gemeentenammen, J. Volume 2 van Frysk wurdboek: hânwurdboek fan e Fryske taal, J. Volume 649 van Fryske Akademy: Fryske Akademy.
Fries Oncyclopedia.
Als we nu een doodnormale Nederlandse tekst op basis van onze kennis vertalen, krijgen we.: Itfrysk Îs ûntal dü sistit Îs inn Fryslân, Noord-Dútslân enn Denemârk. It Îs officiêle ûntal inn Itkoonünkryk Dernederlâne, Enn dorr ânstanne deanstelling vann Grutte Pier Ger Donje als münisster-prêssidentt vann Nederlân Wûl it warschynlûk verrplichtt del vann itlesspakkett bâcom. Vel leken Crâr datt it Nederlâns ûndialeckt Îs, Mar it Îs deâdste vann Wesst-Germanse detalen. Lijkt op het Nederlands, niet? Status in Nederland bewerken. De spreiding van het Fries. Het Fries is in Nederland een officiële taal, samen met het Jordaans, Haags, Zeeuws, Brabands, Limburgs, Tregs, Gelrijns, Twents, Grunnings en o ja Nederlands.
Nederlands-Fries woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Fries woordenboek. Nederlands Fries woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Fries. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Historische Woordenboeken.
Beschrijving van de woordenschat. Definities en semagrammen. Algemeen Nederlands Woordenboek. Neologisme van de week. Neologisme van de week Archief. Uitslag verkiezing neologisme 2011. Het jaaroverzicht 2011 in neologismen. Mooiste en lelijkste woord 2012. Het jaaroverzicht 2012 in neologismen. Weg met dat woord!
MyProwise Lessen Friese-Engelse zomerles Primair onderwijs, middenbouw. MyProwise_test1. MyProwise_test1.
Speel het memoryspel in het Nederlands, Fries en/of Engels en maak de woordzoeker. De les is gebaseerd op een Presenter-bestand van Sonja Renkema. Deze les kun je klassikaal aanbieden met een touchscreen of individueel op een eigen device. Woorden vertalen naar het Nederlands, Fries en Engels.
Fries in het rechtsverkeer Rechtbank Noord-Nederland Rechtspraak.
Het moet dan wel aannemelijk zijn dat hij zich onvoldoende in het Nederlands kan uitdrukken. Wat moet er in het proces-verbaal worden opgenomen als er in het Fries gesproken is? Als er in het Fries gesproken is, wordt dit ook in het Fries in het proces-verbaal opgenomen.
Nederlands Computerwoordenboek Computerwoorden.nl: Een begrip in de ICT!
U kunt de begrippen in de talen Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Fries naast elkaar zetten. Thema's' van het woordenboek. In de Thema's' worden diverse onderwerpen uitgelicht. U kunt hier de woorden vinden die met een bepaald onderwerp te maken hebben, momenteel komen de volgende thema's' aanbod: Wil je op je computer online casino spelen, dat kan op deze site met alle gokspellen, speelhallen en online gokkasten Doe je mee aan de staatsloterij, kijk op uitslag staatsloterij voor alle trekkingsuitslagen van de loterij.

Contacteer ons