Resultaten voor vertalen nederlands fries

 
vertalen nederlands fries
Friese spelling en taalhulp: Fryske Akademy.
de tweede elektronische editie van het eentalig verklarend Frysk Hânwurdboek te downloaden is voor Windows, Mac OS en Linux.; gezocht kan worden in een aantal Friese woordenboeken en teksten vertaald kunnen worden van het Nederlands naar het Fries en andersom.
fries please Vertaling naar Nederlands voorbeelden Engels Reverso Context.
Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend." Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van fries" please" in Nederlands.
Hulpmiddelen Afûk.
Praat mar Frysk app. Met de woordenboekfunctie Wat wurd it in de Praat mar Frysk app heb je overal en altijd een Fries woordenboek bij je! Je kunt vertalen van Nederlands naar Fries en andersom, maar je kunt ook woorden inzenden.
Google Translate: Friese taal vanaf nu beschikbaar in vertaal-app.
Op dit moment kan dit van en naar de talen Engels, Japans en Nederlands. In de afgelopen maanden hebben duizenden Friezen samen meer dan een miljoen woorden vertaald van het Engels naar het Fries. In een verklaring laat Pim van der Feltz, directeur van Google Nederland het volgende weten.; Ons doel bij Google is om alle informatie ter wereld overal toegankelijk en bruikbaar te maken. Met Google Translate zorgen we ervoor dat alle bewoners van de wereld met elkaar in gesprek kunnen gaan. En daar hebben we nu het Fries aan toegevoegd, vooral dankzij alle Friezen die ons geholpen hebben om de specifieke Friese uitdrukkingen, woordkeuzes en nuances goed in Google Translate te krijgen. Wij zijn de Friese gemeenschap daar heel dankbaar voor. Google heeft vandaag 13 nieuwe talen toegevoegd waaronder dus de Friese taal. Daarnaast is ook Koerdisch, Corsicaans en Luxemburgs nu beschikbaar in Google Translate. Met de Android-app van Google Translate kan je gratis woorden en zinnen vertalen en eventueel ook offline woordenboeken opslaan op je telefoon.
Frysk wurdboek: hânwurdboek fan'e' Fryske taal; mei dêryn opnommen list fan J. W. Zantema, W. Visser Google Boeken.
Volume 2 van Frysk wurdboek: hânwurdboek fan e Fryske taal: mei dêryn opnommen list fan Fryske plaknammen, list fan Fryske gemeentenammen, J. Volume 2 van Frysk wurdboek: hânwurdboek fan e Fryske taal, J. Volume 649 van Fryske Akademy: Fryske Akademy.
Fries Oncyclopedia.
Als we nu een doodnormale Nederlandse tekst op basis van onze kennis vertalen, krijgen we.: Itfrysk Îs ûntal dü sistit Îs inn Fryslân, Noord-Dútslân enn Denemârk. It Îs officiêle ûntal inn Itkoonünkryk Dernederlâne, Enn dorr ânstanne deanstelling vann Grutte Pier Ger Donje als münisster-prêssidentt vann Nederlân Wûl it warschynlûk verrplichtt del vann itlesspakkett bâcom. Vel leken Crâr datt it Nederlâns ûndialeckt Îs, Mar it Îs deâdste vann Wesst-Germanse detalen. Lijkt op het Nederlands, niet? Status in Nederland bewerken. De spreiding van het Fries. Het Fries is in Nederland een officiële taal, samen met het Jordaans, Haags, Zeeuws, Brabands, Limburgs, Tregs, Gelrijns, Twents, Grunnings en o ja Nederlands.
Nederlands-Fries woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Fries woordenboek. Nederlands Fries woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Fries. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Historische Woordenboeken.
Beschrijving van de woordenschat. Definities en semagrammen. Algemeen Nederlands Woordenboek. Neologisme van de week. Neologisme van de week Archief. Uitslag verkiezing neologisme 2011. Het jaaroverzicht 2011 in neologismen. Mooiste en lelijkste woord 2012. Het jaaroverzicht 2012 in neologismen. Weg met dat woord!
MyProwise Lessen Friese-Engelse zomerles Primair onderwijs, middenbouw. MyProwise_test1. MyProwise_test1.
Speel het memoryspel in het Nederlands, Fries en/of Engels en maak de woordzoeker. De les is gebaseerd op een Presenter-bestand van Sonja Renkema. Deze les kun je klassikaal aanbieden met een touchscreen of individueel op een eigen device. Woorden vertalen naar het Nederlands, Fries en Engels.
Fries in het rechtsverkeer Rechtbank Noord-Nederland Rechtspraak.
Als de rechter vindt dat opneming in de Friese taal redelijkerwijs niet kan worden gevraagd, dan wordt het in het Nederlands in het proces-verbaal opgenomen. Wel wordt dan in het proces-verbaal aangetekend dat een en ander in het Fries is gezegd.

Contacteer ons