Zoeken naar vertalen nederlands fries

 
vertalen nederlands fries
Een zeer uitgebreid woordenboek Fries Nederlands en Nederlands Fries.
Een" zeer uitvoerig Fries woordenboek." Dit omvangrijke woordenboek is gratis te downloaden, maar wij raden u aan om allereerst de installatiehandleiding en uitleg te raadplegen. Dit vergemakkelijkt namelijk het gebruik. Het woordenboek Fries/ Frysk is dusdanig logisch opgebouwd dat snel en inzichtelijk de juiste betekenis van het gezochte woord gevonden kan worden.
bol.com Dutch-Frisian legal dictionary 9789068905717 P. Deng Books.
The English version of our website is currently in beta testing. Please note e-mails will be sent in Dutch, but you can click on a translation option. Please bear with us, we do not have it under the knee yet. Terug naar Nederlands.
NVVB akten modellen in Nederlands/Fries Nieuws Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken.
De vertalingen worden uitgevoerd door de Afûk waarmee de NVVB een langdurige samenwerking is aangegaan. De Afûk ondersteunt, in opdracht van de provincie Fryslân, met het project Gemeenten en Frysk de Friese gemeenten bij het ontwikkelen en uitvoeren van taalbeleid.
Taalweb Frysk.
It ark is basearre op in korpus mei teksten dyt digitaal yn it Frysk en it Nederlânsk beskikber binne. It seit him dêrby sels dat wat grutter it korpus is, wat grutter de kâns ek is op in korrekte oersetting.
Fries vertaalbureau Ervaren Friese vertalers Garantie.
De taal wordt alleen in Friesland en een deel van het Duitse eiland Föhr gesproken. De meeste Friezen zijn meertalig en spreken ook Nederlands, Duits of Deens. Daarom kun je de meeste documenten in Friesland aanleveren in deze talen. Toch kan het zijn dat je een Friese vertaling nodig hebt van een document en in dat geval kun je eenvoudig bij Vertaalbureau Perfect terecht. Fries vertaalbureau met native speaker vertalers. Onze vertalers zijn allen native speakers. Wat zijn native speakers? Dat zijn mensen die met een taal zijn opgegroeid en deze daarom begrijpen. Een taal leren en goed kunnen spreken en schrijven betekent niet dat iemand de taal ook begrijpt. Een taal hangt namelijk samen met de cultuur in een land en deze nuances kennen alleen native speakers. Zij kunnen daarom bij het vertalen rekening houden met de doelgroep.
Google Translate.
Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand.
Vertalen Nederlands Fries online.
Voer de tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Nederlands naar Fries. De tekst wordt automatisch gekopieerd naar het onderste venster. Klik op de grijze knop onder het tweede venster om de online vertaaltool voor Fries uit te voeren en de tekst te vertalen.
Offerte @BC Vertalingen.
Bij deze offerteaanvraag wordt ervan uitgegaan dat uw brontekst in een normaal bewerkbaar Word-bestand of Excel-bestand beschikbaar is. Als u uw brontekst in een ander soort bestand beschikbaar heeft, bijvoorbeeld PDF, wordt het vertalen meestal duurder. Vraag hier direct een offerte aan.:
NederlandsFries woordenboek: Vertaling van het woord aan."
Zoeken Het Web Deze site Door onze diensten te gebruiken, gaat u impliciet akkoord met ons gebruik van cookies. Friese vertaling van het Nederlandse woord aan. Nederlands Fries Vertalen. Fries Nederlands advisearje. oan ien tried troch. oant oan ta. Nederlands Fries indirect vertaald Esperanto.
Begrijp Fries met vertaal-app Wat Wurd It voor de iPhone.
het woord applicatiebeheer wel kent en het woord applicatie niet. Soms staan er bovendien al woorden aangegeven in de preview nadat je enkele letters hebt ingetypt, maar kan de app haar eigen suggestie niet vertalen. Het gebeurde toen we applies vanuit het Fries naar het Nederlands wilden vertalen.

Contacteer ons