Op zoek naar vertalen nederlands fries?

 
vertalen nederlands fries
Fries taalgebruik Friese Taal Subsidies Regelingen Subsidies Provincie Fryslan.
het oorspronkelijke schriftelijke communicatiemiddel dat zal worden vertaald als het in de aanvraag om het vertalen van een tekst gaat; of. een helder projectplan met duidelijke onderbouwing. Indien u vragen heeft over de regeling Fries taalgebruik kunt u contact opnemen met de afdeling Financieringen en Subsidies. Het telefoonnummer is 058 292 53 35 en het mailadres is subsidies@fryslan.frl. Subsidieregeling kultuer en mienskip Nederlandse versie 2018.pdf 66314, KB. Oanfraachformulier 2.5 Frysk taalgebrûk 2018.pdf 75076, KB. Ga naar boven. Contact en adres. Online magazines Infra-info. Over deze site. Over de provincie. Bekijkt u deze website het liefst in het Nederlands of het Frysk?
Taallinks.
Onze Taal Tijdschrift van Genootschap Onze Taal. Trefwoord Elektronisch tijdschrift met wetenschappelijke lexicografische artikelen over het Nederlands, Fries en Noordfries. De Linguaan Tijdschrift van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, ook voor niet-leden. Filter Populair-wetenschappelijk tijdschrift over vertalen; verschijnt vier keer per jaar.
Subsidies Letterenfonds.
Het doel is de kwaliteit, diversiteit en ontwikkeling van het Nederlands theaterrepertoire te stimuleren. De uitvoering van de regeling voor theaterauteurs wordt door de beide fondsen gezamenlijk gedaan. Voor wie Voor wat Deadlines. 18 april 2018. Het Letterenfonds investeert met de regeling in talentvolle makers van literaire tijdschriften die zorgen voor een divers en kwalitatief hoogwaardig literair aanbod. Ook wil het fonds hiermee een bijdrage leveren aan de verbetering van de economische positie van kunstenaars. Voor wie Voor wat Deadlines. 15 november 2018. Projectsubsidies voor literaire vertalingen. voorheen: Werkbeurzen vertalers. Vertalers kunnen een projectsubsidie aanvragen voor een of meer nieuw te vertalen boeken.
literatuurgeschiedenis.nl de middeleeuwen.
De Westgermaanse talen vormen de grootste groep binnen de Germaanse taalfamilie, zeker als je ziet hoeveel mensen deze talen spreken. Het gaat om Nederlands, Fries, Duits en Engels. Ook het Zuid-Afrikaans hoort hierbij, want dat stamt van het Nederlands af.
Online Nederlands-Fries woordenboek: Fryske Akademy.
Het bedient twee gebruikersgroepen: niet-Friestaligen en de tweetalige Friezen, waarvan de meesten geleerd hebben om Nederlands te schrijven, maar nog niet gewend zijn om Fries te schrijven. Het maatschappelijk belang is dat de Friessprekenden een hulpmiddel geboden wordt bij het schrijven van het Fries.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Vertalen Nederlands Fries online.
Voer de tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Nederlands naar Fries. De tekst wordt automatisch gekopieerd naar het onderste venster. Klik op de grijze knop onder het tweede venster om de online vertaaltool voor Fries uit te voeren en de tekst te vertalen.
vertaalbureau nederlands engels beedigd vertaler latijn nederlands.
Vertalen Latijn Nederlands Woordenboek. Uw aandacht te bevrijden van de latijn-nederlands, online translator. Met deze online vertaler kunt u snel, efficient en vooral gratis vertalen van het latijn naar het nederlands is niet alleen de woorden, maar ook zinnen en uitdrukkingen.
fries Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
Fries ook: Friezin. Fries ook: Friese. Voorbeeldzinnen voor fries" in het Nederlands. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud. Lees hier meer. English So, I went back to the computer, and I bought five large fries, and scanned them all.
Google Translate.
Maximum aantal tekens is overschreden. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept.

Contacteer ons