Zoeken naar vertalen nederlands fries

 
vertalen nederlands fries
Fries taal.
Boter roggebrood en groene kaas, wie dat niet zeggen kan is geen echte Fries. Bûter, brea en griene tsiis, wa't' dat net sizze kin is gjin oprjochte Fries. boter brood en groene kaas wie dat niet kan zeggen is geen oprechte fries.
NederlandsFries woordenboek: Vertaling van het woord aan."
Zoeken Het Web Deze site Door onze diensten te gebruiken, gaat u impliciet akkoord met ons gebruik van cookies. Friese vertaling van het Nederlandse woord aan. Nederlands Fries Vertalen. Fries Nederlands advisearje. oan ien tried troch. oant oan ta. Nederlands Fries indirect vertaald Esperanto.
Nederlands-Fries woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Fries woordenboek. Nederlands Fries woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Fries. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Friese spelling en taalhulp: Fryske Akademy.
gezocht kan worden in een aantal Friese woordenboeken en teksten vertaald kunnen worden van het Nederlands naar het Fries en andersom. Het woordenboekportaal van Taalweb Frysk zal in de toekomst nog verder worden uitgebreid met een nieuw online woordenboek Nederlands-Fries.
Fries woordenboek.
Vertaal één woord vanuit of naar het Fries, Nederlands of Engels Vertaal vanuit het Nederlands naar vrijwel iedere andere taal. Het woordenboek bevat 1.350.000 vertalingen en zinnen. Dit woordenboek kan vertalen vanuit het Nederlands van en naar het Engels en Fries.
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.
NederlandsFries woordenboek.

Contacteer ons