Op zoek naar vertalen nederlands?

 
vertalen nederlands
Overzicht Richtlijnen/Indicatoren NIV.
Nederland Vertaling Nederlands-Duits.
Nederlands Meetinstituut BV. NLDE: unistriaal plasmamaaksel. NLDE: Spaans rood. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook.
Duits vertaalbureau Urgent Vertalen Urgent Vertalen.
Als voorbeeld geven we het Duitse woord See dat in het Nederlands vertaald dient te worden naar meer en het Duitse woord Meer dat in het Nederlands zee betekent. Zo zijn er meerdere verwarringen bij het vertalen van en naar het Duits.
index.htm Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Download onze app gratis. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch.
De Nuffic.
U dient zich hier eenmalig te registreren. Vervolgens kunt u makkelijk en snel buitenlandse diploma's' laten waarderen. Is dit diploma echt? Nederlands diploma in het buitenland. Vraag een Engels of Spaanstalige beschrijving van uw Nederlandse diploma aan. Diplomabeschrijving aanvragen 49.4 KB.
Subsidies Letterenfonds.
Voor het nieuw te vertalen boek moet de aanvrager met een uitgever zoals omschreven in de regeling een contract afsluiten dat minimaal de voorwaarden bevat van het Modelcontract van de Nederlands Uitgeversverbond en de Vereniging van Schrijvers en Vertalers. Momenteel is het minimum tarief voor proza 64, eurocent per te vertalen woord; voor de vertaling van poëzie 226, per regel met een minimum van 3956, per gedicht.
Autoire, pareltje in de Lot Tips voor je vakantie in Frankrijk.
En als je inzoomt op het kleine plaatsje, dat zon 350 inwoners telt, zie je ook hier de typische kenmerken van de streek: geelgrijze natuurstenen herenhuizen met vakwerkgevels, waarvan een aantal met speelse torentjes die getuigen van een rijk verleden.
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.
TVcN Tolk en Vertaalcentrum Nederland TVcN.
Laat je door twee cultuur-specialisten meenemen op een reis van cultuurverschillen en overeenkomsten binnen de Eritrese en de Arabische cultuur! Nieuws over TVcN. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen TVcN en bekijk items over TVcN in de media.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.

Contacteer ons