Op zoek naar vertalen zinnen?

 
vertalen zinnen
Inapp Translator vertaalt zinnen in Android-apps DroidApp.
DroidApp Nieuws Inapp Translator vertaalt zinnen in Android-apps. Inapp Translator vertaalt zinnen in Android-apps. 26 mei, 2014 2049.: Inapp Translator is uitgebracht voor Android. De applicatie gaat door, waar Google Translate stopt. Inapp Translator maakt het mogelijk om vanuit een Android-applicatie een woord of zin te vertalen naar een van de 45 talen.
Dit zijn de 4 beste vertaalapps voor je iPhone of iPad iPad MacWorld.
We moeten ook zeggen dat we met het vertalen van zinnen uit bekendere talen bij deze app meer succes hadden dan bij Google Translate. De methodiek van deze app is beter toegesneden op het vertalen van langere frasen, maar is net als Google Translate nog niet helemaal perfect.
Vertaalgeheugen Wikipedia.
Ook als een nieuw te vertalen zin sterk overeenkomt met een eerder vertaalde zin, resulteert dit in een match waarbij de vertaler de eerdere vertaling alleen nog maar hoeft te redigeren in plaats van helemaal opnieuw te vertalen. Een te vertalen tekst kan, mits elektronisch beschikbaar, door een vertaalgeheugensysteem worden geanalyseerd om een exacte telling te bepalen: het aantal nieuw te vertalen woorden, het aantal woorden in zinnen die binnen de tekst herhaald worden, het aantal woorden in zinnen die identiek zijn aan zinnen die in de database zijn opgeslagen, en het aantal woorden in zinnen die gelijkenis vertonen met zinnen in de database.
Online Duits Nederlands vertaler.
Online Duits Nederlands vertaler vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's. Vertalen van Duits. Gebruik deze vertaaldienst voor de omgangstaal vertalingen. Vermijd het gebruik van het voor belangrijk document vertalingen, zoals zakelijke vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen of website vertalingen. In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf.
Inleiding programmeren en logica: aanwijzingen en tips voor vertalen van Nederlandse zinnen naar predicatenlogica 4502BM103Y: Module 1.3: Inleiding programmeren en logica StudeerSnel.
Bijvoorbeeld, een zin als House" slikt x-aantal pillen per aflevering" is te vertalen als x Shx, waarbij Syx, staat voor y" slikt x pillen per aflevering, en h voor House. Merk op dat sommige vertalingen van Nederlandse zinnen helemaal geen variabelen bevatten.
zinnen Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Met het oog op de standaardisatie bij het toepassen van de zinnen, mogen de vrije zinnen uitsluitend gebruikt worden als dit absoluut noodzakelijk is. Pour respecter la normalisation des phrases, les phrases libres doivent ĂȘtre utilisĂ©es seulement lorsqu'elles' sont absolument indispensables.,
Zinnen vertalen met Siri jailbreak Nieuws iPhoned.nl.
Naast het tweeten via Siri is er nog een tweak die het meer functionaliteit geeft. Zo kun je met Lingual zinnen vertalen van Engels naar een andere taal. Lingual haalt zijn vocabulaire uit Bing Translate waardoor er dertig talen zijn ingebouwd.
Handige woorden en zinnen Talennet Perzisch.
Over het Perzisch. Woorden en zinnen. Handige woorden en zinnen. Begroetingen Goedemorgen, goedemiddag. Een gesprek voeren Ja, nee, bedankt. Afscheid Tot ziens, vaarwel. Materiaal Hout, steen, metaal. Kleuren Rood, blauw, groen. Metalen Ijzer, staal, koper. Gereedschap Hamer, spijker, zaag. Mensen en relaties.
bol.com Het Zinnenboek Italiaans, Dr. Martin Nuij 9789461936271 Boeken.
Uitgever: Boeken Uit Limburg. Het Zinnenboek Italiaans vormt een oefentocht langs de basisregels uit de Italiaanse grammatica aan de hand van meer dan 2000 naar het Italiaans te vertalen zinnen. De verzameling zinnen is gefaseerd opgebouwd. Van eenvoudige zinnen die slechts uit enkele woorden bestaan en maar weinig grammaticale kennis vereisen, tot zinnen die meer grammaticale kennis vragen.
Google Translate.

Contacteer ons