Op zoek naar vertalen zinnen?

 
vertalen zinnen
Een lesje in de Surinaamse taal! Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Eveline WaarBenJij.nu.
Wie kent onderstaande kleuren in het Surinaams? Roze Blauw Bruin Paars Oranje Grijs. 20 mei 2015 1818: Door: vera. Hi eef, wat leuk dit Surinaamse lesje. Ik probeer programma te vinden om zinnen te vertalen maar helaas pindakaas niet gelukt.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
NederlandsFries woordenboek: Vertaling van het woord zinnen."
Latijn/Les 13 Wikibooks.
Vertaal de volgende zinnen. Canis militem mordetus latrabat. A duce exercitus ex oppido eductus sunt. Mater hodie e magno periculo servata est. Les 1 Les 2 Les 3 Les 4 Les 5 Les 6 Les 7 Les 8 Les 9 Les 10 Les 11 Les 12 Les 13 Les 14 Les 15.
Inleiding programmeren en logica: aanwijzingen en tips voor vertalen van Nederlandse zinnen naar predicatenlogica 4502BM103Y: Module 1.3: Inleiding programmeren en logica StudeerSnel.
Bijvoorbeeld, een zin als House" slikt x-aantal pillen per aflevering" is te vertalen als x Shx, waarbij Syx, staat voor y" slikt x pillen per aflevering, en h voor House. Merk op dat sommige vertalingen van Nederlandse zinnen helemaal geen variabelen bevatten.
Tekst in een andere taal vertalen Office-ondersteuning.
Weet u niet zeker welke versie van Office u gebruikt? Raadpleeg Welke versie van Office gebruik ik? Vertalen woorden of zinnen in OneNote voor Windows 10. Markeer de tekst die u wilt vertalen in uw notities. Selecteer weergave vertalen selectie.
Handige woorden en zinnen Talennet Hebreeuws.
Over het Hebreeuws. Woorden en zinnen. Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur. Handige woorden en zinnen. Begroetingen Goedemorgen, goedemiddag. Een gesprek voeren Ja, nee, bedankt. Afscheid Tot ziens, vaarwel. Mensen en relaties.
Vertaalgeheugen Wikipedia.
Ook als een nieuw te vertalen zin sterk overeenkomt met een eerder vertaalde zin, resulteert dit in een match waarbij de vertaler de eerdere vertaling alleen nog maar hoeft te redigeren in plaats van helemaal opnieuw te vertalen. Een te vertalen tekst kan, mits elektronisch beschikbaar, door een vertaalgeheugensysteem worden geanalyseerd om een exacte telling te bepalen: het aantal nieuw te vertalen woorden, het aantal woorden in zinnen die binnen de tekst herhaald worden, het aantal woorden in zinnen die identiek zijn aan zinnen die in de database zijn opgeslagen, en het aantal woorden in zinnen die gelijkenis vertonen met zinnen in de database.
Online Duits Nederlands vertaler.
Online Duits Nederlands vertaler vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's. Vertalen van Duits. Gebruik deze vertaaldienst voor de omgangstaal vertalingen. Vermijd het gebruik van het voor belangrijk document vertalingen, zoals zakelijke vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen of website vertalingen. In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf.
Wat is de STRATO tipt: de beste vertaal-apps.
Bij korte zinnen levert Microsoft Translator vaak betere resultaten dan Google en andere concurrerende producten. Google heeft de neiging om woorden letterlijk te vertalen, terwijl Microsoft Translator korte zinnen meestal idiomatisch vertaalt. Voor langere zinnen met een lastige constructie is de spraakherkenning van Microsoft niet zo perfect.

Contacteer ons