Op zoek naar vertalen zinnen?

 
vertalen zinnen
Zinnen vertalen Vertalen zinnen naar vele talen Aabévé Vertaalbureau.
Die kosten zijn verhoudingsgewijs veel hoger dan bij het vertalen van een document met 2.000 woorden. Zinnen vertalen, zoals Franse zinnen. Hoe dan ook, wij zijn u altijd graag van dienst. Bij ons kunt u terecht met grote documenten, maar ook met enkele zinnen.
Zinnen in het Engels vertaald uit het Nederlands.
bedenken; beramen; fantaseren; legateren; nalaten; plannen; ramen; schatten; taxeren; uitdenken; verdichten; vererven; vermaken; verzinnen; voorwenden. bedenken; beramen; plan beramen; verzinnen; zinnen. bedenken; beramen; plan beramen; verzinnen; zinnen. bedenken; beramen; plan beramen; verzinnen; zinnen. inplannen; plannen; van plan zijn. bedenken; beramen; plan beramen; verzinnen; zinnen.
Vertaalgeheugen Wikipedia.
Ook als een nieuw te vertalen zin sterk overeenkomt met een eerder vertaalde zin, resulteert dit in een match waarbij de vertaler de eerdere vertaling alleen nog maar hoeft te redigeren in plaats van helemaal opnieuw te vertalen. Een te vertalen tekst kan, mits elektronisch beschikbaar, door een vertaalgeheugensysteem worden geanalyseerd om een exacte telling te bepalen: het aantal nieuw te vertalen woorden, het aantal woorden in zinnen die binnen de tekst herhaald worden, het aantal woorden in zinnen die identiek zijn aan zinnen die in de database zijn opgeslagen, en het aantal woorden in zinnen die gelijkenis vertonen met zinnen in de database.
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.
Google Translate.
Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept.
zinnen Vertaling Nederlands-Duits.
Voorbeeldzinnen met zinnen. NL: plan beramen. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. NLDE: verende kruk. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
zinnen Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. zinnen" vertalen Engels. zinnen" in het Engels. to reflect on. to think about. to think to oneself. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. zinnen ook: aanstaan, bevallen, behagen, naar de zin te maken.
zin vertaling Nederlands-Duits inclusief voorbeelden.
ich behage meer vervoegingen van behagen. bedenken, nadenken, overdenken, wikken, zinnen, zinnen op ww. ich bedenke meer vervoegingen van bedenken. mediteren, nadenken, peinzen, zinnen ww. ich erwäge meer vervoegingen van erwägen. Voorbeelden in zinsverband. Deze zin niet vertalen! Übersetzt diesen Satz nicht.
Googles Gboard ontvangt update en kan zinnen direct vertalen Tablets Magazine.
Home Nieuws Googles Gboard ontvangt update en kan zinnen direct vertalen. Wesley Akkerman Geplaatst op 10 maart 2017, 935: Categorie Applicaties. Het officiële toetsenbord van Google, Gboard, heeft deze week een update gekregen die gebruikers in staat stelt zinnen direct te vertalen.
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine. Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt jou de allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphone. Onze website wordt gehost in Nederland, en dat betekent dat alle gegevens in Nederland blijven.

Contacteer ons