Meer resultaten voor technisch vertalen

 
technisch vertalen
HBO Inleiding technisch vertalen Frans, kort HBO-programma LOI.
Dit bestaat uit een vertaling van een tekst vanuit het Frans naar het Nederlands. Een voldoende resultaat van een examen geeft recht op een HBO-certificaat. Kijk voor de examenkosten bij Studieduur en kosten. Diploma en vervolgopleiding. Succesvolle afronding van dit HBO-programma geeft recht op het diploma HBO Inleiding technisch vertalen Frans van LOI Hogeschool.
Technisch vertalen Entecst Technical Communication.
Behalve nieuwe producties maken we ook vertalingen van al bestaande technische teksten, zoals gebruiksaanwijzingen, persberichten of webteksten. De meeste van onze technische vertalingen zijn vanuit Engels en Duits naar Nederlands. terug naar boven. Dát is ons vak. Entecst Technical Communication.
De grote uitdagingen bij technisch vertalen.
Redigeren van teksten. Home Vertaalnieuws De grote uitdagingen bij technisch vertalen. De grote uitdagingen bij technisch vertalen. vrijdag 28 april 2017. Technisch vertalen bestaat uit het vertalen van handleidingen, gebruiksinstructies, gebruiksaanwijzigingen en andere documenten die veelal geschreven zijn door technische schrijvers voor producten of diensten.
Technisch vertaalbureau, technisch vertaalbureaus, vertaalbureau technisch Schouten Translation Services.
native-speakers maar zijn vaktechnisch onderlegd zodat ze begrijpen wat ze vertalen. Daarbij gebruiken ze waar nodig de mogelijke technische hulpmiddelen zoals vertaalgeheugens en bedrijfsspecifieke terminologiedatabanken om uw werk consistent en op juiste wijze te vertalen. Technisch vertaalbureau voor meerdere talen, specialismen en bestandsformaten.
Technische vertaling naar Chinees Ming Translations.
Technische vertaling Chinees. Wij hebben jarenlange ervaring op verschillende vakgebieden en werken daarom uitsluitend met Chinese native speakers die naar het Chinees vertalen en bovendien specialist zijn in hun vakgebied. Technische tolk Chinees voor machinebouw in China. Technische tolken Chinees.
Technisch Engels Technical English LTC taaltrainingen en vertalingen.
Dan is het tijd om eens serieus te overwegen een cursus Technisch Engels Technical English via LTC Nijmegen te volgen. Doelgroep Technisch Engels technical English. Medewerkers van alle afdelingen binnen de organisatie die over technische zaken in het Engels moeten communiceren.
Technische vertalingen van en naar alle talen ElaN Languages.
Een greep uit de technisch documenten die wij voor u vertalen.: Profiteer van een scherpe prijs voor uw technische vertaling. Vraag uw offerte. Bosch, DIeteren, Pfizer, Atlas Copco, Scania Bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren zijn al jaren tevreden over onze technische vertalingen.
Technisch vertaalbureau Vertaalbureau LinQuake Vertaalbureau LinQuake.
De focus ligt bij technisch vertalen dus op het inzetten van vakspecialisten voor het vertalen van uw technische teksten. LinQuake heeft ervaring van elektrotechniek tot automotive en van de bouw tot de energiesector. We dragen graag bij aan uw internationale groei met uw technische vertaling!
Technische en juridische vertalingen Vertaalbureau Polydioma.
Technisch vertalen is een vak apart. Vertrouw uw technische documenten toe aan onze linguïsten. Zij zijn bekend met een groot aantal vakgebieden, zoals procestechnologie, voedselverwerkende industrie, elektrotechniek, koeltechniek, machinebouw, chemische industrie, nautische industrie, papier en kartonindustrie, autotechniek en luchtvaart. Deskundige juridisch vertalers. Juridisch vertalen is specialistenwerk. Onze taalexperts zijn bekend met een groot aantal juridische documenten, zoals vonnissen, leveringsvoorwaarden, statuten, processen-verbaal, koopcontracten, arbeidsovereenkomsten, pensioenovereenkomsten, deurwaardersexploten, huwelijksakten, scheidingsakten, uittreksels uit het bevolkingsregister en uittreksels van de KvK. Onze klanten werken wereldwijd, ook in opkomende economieën zoals China, India, Rusland en Brazilië. Onze taalexperts vertalen niet alleen in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans, maar ook in elke andere taal waarin uw bedrijf zaken doet. U bent verzekerd van de professionele aandacht van uw persoonlijke projectmanager, die uw opdracht van A tot Z begeleidt. Hij of zij reageert direct op uw vragen en denkt graag met u mee. Ook bij specifieke deadlines kunt u op ons rekenen; uw zaken gaan altijd voor. U ontvangt professionele en consistente vertalingen doordat wij efficiënte vertaaltools gebruiken, ook bij verschillende taalversies.
Studieprogramma Master Vertalen Taalwetenschappen Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark.
Language Change and Variation. Technisch vertalen VU. Een studieschema van het masterprogramma Vertalen vind je in de UvA Studiegids.: UvA Studiegids: masterprogramma Vertalen. De masterscriptie omvat 18 EC. Het onderwerp van je scriptie kan zowel een algemeen vraagstuk uit de theorie van het vertalen zijn, als een vertaalprobleem dat met een specifieke taal, tijd of tekstgenre te maken heeft.

Contacteer ons