Resultaten voor eng ned vertalen

 
eng ned vertalen
Gratis woordenboek Van Dale.
Nederlands / Engels nl-en. Engels / Nederlands en-nl. Nederlands / Frans nl-fr. Frans / Nederlands fr-nl. Nederlands / Duits nl-du. Duits / Nederlands du-nl. Nederlands / Spaans nl-sp. Spaans / Nederlands sp-nl. Nederlands / Italiaans nl-it. Italiaans / Nederlands it-nl.
Informatie van de Rijksoverheid Rijksoverheid.nl.
De wetgeving uit 2016 die digitaal procederen voor de civiele rechter bij alleen de rechtbanken Gelderland en Midden-Nederland. Reactie van de staatssecretaris van SZW nav publicatie TNO. Staatssecretaris Van Ark reageert n.a.v de publicatie Inzichten voor proportioneel asbestbeleid van TNO februari 2019.
Bioscoopagenda Nederland: Jouw filmplek!
Topfilms in de bioscoop Kinderfilms / Familiefilms in de bioscoop Premierefilms Verwachte films Nieuwe films in de bioscoop Nieuwe trailers 3D films in de bioscoop Films in de bioscoop Alle films Nederlandse films Nederlandstalige films in de bioscoop Ladies Night films Films op TV Filmrecensies Interviews Fotoreportages Laatste filmnieuws Klassiek Gaming Meest recente films.
Excel function name translations Nederlands-English.
Geeft als resultaat het seriële getal van een datum die het opgegeven aantal maanden voor of na de begindatum ligt. Geeft als resultaat het seriële getal van de laatste dag van de maand voor of na het opgegeven aantal maanden.
Linguee Woordenboek Engels-Nederlands.
Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Engels-Nederlands woordenboek, Glosbe.
Glosbe woordenboeken zijn uniek. Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Engels of Nederlands: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, met tientallen zinsvoorbeelden. Dit is het vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen.
NRC Nieuws, achtergronden en onderzoeksjournalistiek.
Nieuw Rechts verwelkomde de vertaling van zijn Der Untergang des Abendlandes als een nog altijd actueel boek. Maar zijn onheilsprofetie blijft flauwekul, die vaak bijzonder kwalijk is. Moeder kreeg een baan bij het AMC, vader werd een gokkende drinkeboer. Murat Isik vertelt in zijn essay het levensverhaal van zijn moeder, die geboren werd in een van God verlaten dorp in Turkije, maar carrière maakte in Nederland.
Nederlandse uitspraken letterlijk vertaald naar het Engels.
Dat blijkt maar weer bij het zien van onderstaande Nederlandse uitspraken die met geen mogelijkheid te vertalen zijn naar het Engels. Maar als je dat wel doet, leidt dat tot onderstaande hilarische zinnen, waar werkelijk geen touw aan vast te knopen is.
Nederlands Film Festival 27 sep 5 okt 2019 Nederlands Film Festival.
Zes projecten voor treatmentontwikkeling De Oversteek. PROOI Dick Maas vanaf 22 maart in meer dan 4.000 bioscopen in China. Grolsch en Nederlands Film Festival partners in film. DE LUIZENMOEDER, NIEMAND IN DE STAD en TIENMINUTENGESPREK winnen scenariovakprijzen de Zilveren Krulstaarten.

Contacteer ons