Resultaten voor vertalen nederlands frans zinnen

 
vertalen nederlands frans zinnen
Franse Vertaling: 10 Tips Textwerk Blog Vertaalbureau Textwerk.
Bij het vertalen van en naar het Frans is één centrale vraag leidend: voelt de vertaling goed? Of een vertaling goed voelt hangt af van een groot aantal taalkundige, inhoudelijke en culturele keuzes die je maakt. Hier vind je 10x de belangrijkste keuzes die je maakt.: Lengte van zinnen/zinsbouw. Net als in het Duits komt in het Nederlands de persoonsvorm vaak aan het einde van een lange zin te staan. In het Frans en het Engels daarentegen staan onderwerp en persoonsvorm vaak dicht bij elkaar. Hierdoor zijn lange zinnen in het Frans of Engels vaak gemakkelijker te begrijpen dan in het Nederlands. Met het het oog op de leesbaarheid is het dus slim om lange zinnen in het Frans op te knippen in twee Nederlandse teksten.
Handige woorden en zinnen Talennet Kroatisch.
Handige woorden en zinnen. Begroetingen Goedemorgen, goedemiddag. Een gesprek voeren Ja, nee, bedankt. Elkaar niet begrijpen Ik begrijp u niet, kunt u dat herhalen? Elkaar leren kennen Waar komt u vandaan, wat doet u hier? Zinnetjes voor kinderen Wat voor spelletjes vind je leuk?
Direct vertalen via camera of microfoon met nieuwe Google Translate-app One More Thing.
Dit werkt met Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russische en Spaans. Word Lens in actie. Het is al langer mogelijk om gesproken tekst te vertalen, maar na de update krijgt Google Translate ook de mogelijkheid om direct gesprekken te vertalen.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Imparfait.
Vul de goede vorm in en vertaal de werkwoordsvormen onregelmatige werkwoorden. Geen digitale oefening, deze oefening moet je ouderwets op papier maken. Er zijn dertig werkwoorden die je in de goede vorm met de imparfait moet zetten. Daarnaast zijn er tien werkwoordsvormen die je moet vertalen van het Nederlands naar het Frans.
Telefoonzinnen.
SecretaresseNet heeft een aantal handige telefoonzinnen in het Frans voor je op een rij gezet. U spreekt met. Met wie spreek ik? Qui est à lappareil, sil vous plaît? Hoe is uw naam? Pouvez-vous me rappeler votre nom, sil vous plaît?
Franse telefoonzinnen.
Home Home Taal Taal Telefoonzinnen Frans Telefoonzinnen Frans. Informatie vragen / geven. Neemt u mij niet kwalijk dat ik u stoor. Excusez-moi de vous déranger. Mag ik even van uw kostbare tijd gebruik maken? Avez-vous quelques instants à me consacrer?
Voorbereid op vakantie: 10 Franse scheldwoorden Wel.nl.
Voorbereid op vakantie: 10 Franse scheldwoorden. Door Monique Smits 1 februari, 2012 // 000.: Tweet Share Share. Wintersporters en ander vakantievolk dat Frankrijk aandoet staan meestal schaapachtig te kijken als een Galliër met een flux de bouche het woord tot ze richt.
Arti-Choc woordenboek van het Frans dat u op school nooit leerde.
VERTAALTOOL.NL.
U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. PROFESSIONELE VERTALING NODIG? Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers, hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven. Alle talen/ vakgebieden.

Contacteer ons