Zoeken naar vertalen portugees

 
vertalen portugees
Vertaler en tolk Vertaling Nederlands-Portugees Braziliaans Portugees OOG VOOR TAAL Beëdigd tolk en vertaler, voor al uw vertalingen tussen Portugees en Nederlands.
Vertaler en tolk Vertaling Nederlands-Portugees Braziliaans Portugees OOG VOOR TAAL. Beëdigd tolk en vertaler, voor al uw vertalingen tussen Portugees en Nederlands. Skip to content. Portugees of Braziliaans? Welkom bij Oog voor Taal. Vertaling met garantie.: Niet tevreden, geld terug.
Portugees Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Doorzoek deze site. Vertalen en corrigeren. Bahasa Indonesia Indonesisch. Inschrijvingsprocedure, tariefgroepen en annuleringsregeling. Zakelijk Op maat. Stel een vraag over cursussen. 26 uur in 13 weken of 20 uur in 10 weken. 2 lesuren inclusief een pauze en 2 uren zelfstudie per week. In de taalcursussen Portugees van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen RUG ligt de nadruk in eerste instantie op het spreken en verstaan van de Portugese taal.
Portugees Vertaling Nederlands-Frans.
In het Natuurwoordenboek staat mogelijk één resultaat voor Portugees. Ook in de database. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Beëdigd vertaler Portugees: Beëdigd Vertaalbureau JK Translate.
Dan kunnen wij dit ook zonder probleem voor u verzorgen. U kunt uw officiële document vanuit het Portugees onder andere naar het Nederlands of Engels laten vertalen, maar andersom kan natuurlijk ook. Al dan niet beëdigd. Ook voor uw reguliere Portugese vertalingen.
Portugees vertaalbureau Textwerk kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken, die beschikken over de benodigde ervaring en opleiding. Een native speaker Portugees kan namelijk niet alleen beter naar het Portugees vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij betere kwaliteit bieden en tegen lagere tarieven naar het Portugees vertalen, namelijk al vanaf 8 cent per woord.
Portugees-Nederlands woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Portugees / Portugees-Nederlands woordenboek. Portugees Nederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Portugees Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Portugees vertaalbureau Offerte in 30 seconden 006, per woord. logo. logo. logo.
Fairlingo heeft met haar Portugees vertaalbureau ervaring met het vertalen van en naar het Portugees. Portugees wordt door ongeveer 230 miljoen wereldwijd gesproken. Bij het vertalen van een Portugese tekst is het belangrijk dat de vertaler de boodschap van de tekst goed weet te vertalen.
Mica vertalingen commerciële en beëdigde vertalingen van/naar het Portugees.
Vijftien jaar ervaring in het vertalen en corrigeren van Nederlandse, Portugese en Engelse teksten. Daarnaast ook ervaring in voice-over en transcriptie van geluidsdragers. Ervaring met Transit en Memo-Q. Curitiba NGTV, Wbtv 843. Technisch vertaler sinds 1986, beëdigd vertaler Portugees sinds 1990, ingeschreven bij het NGTV, Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, en in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers.
Portaal Taaltrainingen en Vertalingen Portugees en Braziliaans Portugees / Portugese les / Vertalingen van en naar het Portugees.
Of u de taal nu wilt leren voor vakantie, voor contact met vrienden, voor werk of om mailtjes te kunnen sturen in het Portugees, u zult er meer plezier aan beleven als u direct met de mensen kunt communiceren in hun taal.
zin vertaling Nederlands-Portugees inclusief voorbeelden.
Vertaling van zin. betekenis v, zin m zn. wil, zin m zn. Waar een wil is, is een weg. Querer é poder. Ik heb geen zin om nog langer te wachten. Não tenho vontade de esperar mais. begeerte v, zucht v, lust, verlangen, wens, zin m zn. Mijn wens is om deze berg te bedwingen. O meu desejo é conquistar essa montanha. Wat" is je wens" vroeg het witte konijntje. Qual é teu desejo' perguntou o pequeno coelho branco. betekenis v, portee v, zin m, significantie zn. frase v, zin m, volzin, zinsnede zn. Deze zin niet vertalen!

Contacteer ons