Resultaten voor vertaling frans naar nederlands

 
vertaling frans naar nederlands
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Frans Nederlands woordenboek. Van Dale Reverso Systran Freelang Glosbe Sensagent Interglot MijnWoordenboek Linguee. Nederlands Frans vertaling. Google Reverso Bing. Frans Nederlands vertaling. Google Reverso Bing. Trésor Larousse Visuel Académie Reverso Expressio Cordial Sensagent Médiadico L'Internaute' Wiktionnaire multidictionnaire spelling correctie vervoeging.
Tekst Vertalen Engels-Duits-Frans-Nederlands De Vertaler Architekst.
Ze kan ook teksten vertalen uit het Frans naar het Nederlands, maar dat maakt een kleiner deel uit van haar werkomvang. Inhoudelijk houdt Ann zich vooral bezig met de vertaling van technische fiches en gebruikershandleidingen. Ze is gespecialiseerd in elektronica en IT, maar huishoudtoestellen passeren bijvoorbeeld ook regelmatig de revue.
Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels Kokswereld.
Culinaire vertalingen naar Frans, Duits en Engels. van de redactie Culinaire vertalingen. Ben je bezig met de vertaling van je menukaart en kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze culinaire vertalingen naar het Frans, Duits en Engels. Uiteraard zijn aanvullingen en verbeteringen altijd welkom.
Linguee Woordenboek Frans-Nederlands.
Als vertaling van" voorstellen. Zoek door een miljard vertalingen. à â é è ê ë ï î ô ù û ç æ ö ü ó á. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands fr Frans. fr Frans nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels.
Frans-Nederlands Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Frans-Nederlands DE Frans-Nederlands EN Frans-Nederlands ES. Vertalingen Frans-Nederlands NLFR. We hebben geen vertalingen voor Frans-Nederlands in Nederlands Frans.
Vertalen Frans-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Het samen met projectmanagers vertalen van de klantwens naar concrete oplossingen. Wie zijn wij. Gesponsord vacature opslaan. Medewerker Webshop Frankrijk. Webteksten vertalen van Nederlands naar Frans. Je spreekt en schrijft vloeiend en correct Nederlands en Frans, bij voorkeur is Frans je moedertaal.
Beëdigde vertaling Frans Context Talen.
home vertalingen vertalen in ruim 30 talen beëdigde vertaling frans. Heeft u een beëdigde vertaling naar het Frans of uit het Frans nodig? Kies dan voor de snelheid, kwaliteit en service van Context Talen. Vertaler Nederlands Frans. Onze vertalers Frans zijn professionals.
Nederlands-Frans woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Frans met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Frans. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
HBO Inleiding juridisch vertalen Frans, kort HBO-programma LOI.
De opleiding wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Dit bestaat uit een vertaling van een tekst vanuit het Frans naar het Nederlands. Een voldoende resultaat van een examen geeft recht op een HBO-certificaat. Het examengeld voor deze opleiding bedraagt 8900, per maand.
Google Translate.
Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand. Over Google Translate Community Mobiel.

Contacteer ons