Meer resultaten voor technische vertaling

 
technische vertaling
TecDic The Technical Dictionary.
Because the modules are small the stems still can be adjusted to fit your head like normal glasses. And they're' light enough so you can were the glasses all day without getting painfull ears or red dents in your nose.
Technische vertaling B Vertalingen.
Met het gebruik van vertaalgeheugens blijven de vertalingen namelijk consistent en wordt de kwaliteit alleen maar beter naargelang er meer wordt samengewerkt. U kunt gerust contact met ons opnemen om uw technische vertaling te bespreken. U bent een expert binnen uw industrie en een technische vertaling mag daar nooit afbreuk aan doen.
Technische vertalingen Vertaalbureau The Language Lab.
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde technische vertalers, deskundig op uiteenlopende vakgebieden. Kenmerk van onze werkwijze is dat alle technische vertalingen door een tweede lezer worden gecontroleerd. Waar nodig overleggen we met de klant over de te gebruiken terminologie. Technische vertalingen vereisen een geheel andere benadering dan bijvoorbeeld creatieve of literaire vertalingen.
Technisch vertalen Ervaren technische vertalers Garantie.
Een goede technische vertaling is te herkennen aan consequent doorgevoerde terminologie en kennis van zaken, zodat de inhoud begrijpelijk is en logisch blijft. Van belang is daarom dat de vertaler, voordat hij/zij gaat technisch vertalen, naast gedegen talenkennis, specifieke technische kennis heeft om te tekst echt te begrijpen.
technisch vertaling Nederlands-Engels.
Technisch vertaalbureau Van Dale Van Dale.
Voor de vertaling van uw technische teksten moet u daarom kunnen vertrouwen op ervaren vertalers van een deskundig technisch vertaalbureau. Van Dale Vertalingen beschikt over dergelijke zeer ervaren en gespecialiseerde technische vertalers voor verschillende technische vakgebieden. Bovendien ondergaat elke vertaling 100% revisie door een vakspecialist.
Technische vertaling JK Translate.
Ook op IT gebied ondersteunt ons technisch vertaalbureau u met kwalitatief hoogstaande technische vertalingen van software programmas en bijbehorende handleidingen. U kunt nog vandaag de proef op de som nemen door ons te bellen of te mailen en om een offerte te vragen. Deze ontvangt u snel en vrijblijvend en altijd met de best mogelijke prijs. Door onze grote groep van professionele vertalers zijn wij instaat voor een scherp tarief uw tekst te vertalen. De prijs is verder afhankelijk van de lengte van de tekst, de vertaalcombinatie, gewenste oplevertermijn en de moeilijkheidsgraad. Beëdigd en regulier. Als vertaalbureau leveren wij beëdigde en reguliere vertalingen in alle vertaalcombinaties. Door onze grote groep van vertalers kunnen wij vertalingen leveren voor alle vakgebieden. De beëdigde vertaling bestaat uit 3 delen die aan elkaar zijn gehecht.:
technisch Vertaling Nederlands-Engels.
Vertalingen technisch NLEN. met techniek te maken hebbend technical. technische kennis technical knowledge. een technische storing technical failure. de Hogere Technische School the Higher Technical School. technisch goed onderlegd zijn. verstand hebben van techniek be technically minded. K Dictionaries Ltd.
technische Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: technische DE technische ES technische FR. Vertalingen technische NLEN. Voorbeeldzinnen met technische. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?

Contacteer ons