Zoeken naar vertaling nederlands duits

 
vertaling nederlands duits
AgroLingua Vertaling Nederlands-Duits.
Deze zogenaamde native speakers met agrarische roots, opleiding en ervaring zijn als geen ander in staat de vertaling met het juiste taalgevoel te kleuren. Via de offerte op onze website kunt u geheel vrijblijvend een kostenindicatie opvragen voor een vertaling Nederlands-Duits.
Stelpost: vertaling Nederlands Duits.
Nederlandse en Duitse zoekresultaten voor: stelpost. Nederlands naar Duits: Meer gegevens. Uitgebreide vertaling voor stelpost Nederlands in het Duits. stelpost: Woord en zin splitter gebruikt. stel: Paar; Gespann; Gruppe von zwei oder mehr; Menge; Haufen; Häufung; Ansammlung; zwei Personen die zusammen gehören.
Spreekwoorden Vertaling Duits en Nederlands vertaler-nederlands-duits-de.nl.
als de kat van huis is., dansen de muizen op tafel. iets/iemand op het oog hebben. dat is mij met de paplepel ingegoten. het doel van de exercitie is. het leven gaat niet altijd over rozen. Duits / Duitse vertaling.
Cursus: vertaling Nederlands Duits.
Nederlands naar Duits: Meer gegevens. Kurs; Unterricht; Lehre; Kursus; Studium; Lehrgang. Uitgebreide vertaling voor cursus Nederlands in het Duits. cursus de m zelfstandig naamwoord. de cursus onderricht; onderwijs; les; onderrichting. der Kurs; der Unterricht; die Lehre. Kurs der zelfstandig naamwoord.
Nederland Vertaling Nederlands-Duits.
Nederlands Meetinstituut BV. NLDE: noordelijk bos. NLDE: ontbrekende informatie. NLDE: bezit geldt als volkomen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Vertaling Nederlands Duits Vertaalbureau Easy Translation.
Vertaling Nederlands Duits. Vertaling Nederlands Duits. Ons vertaalbureau Duits levert snel uw vertaling Nederlands Duits in hoge kwaliteit en tegen voordelige tarieven. Onze vertalers zijn native speakers, die alle nuances van de taal feilloos aanvoelen. Zij vertalen alleen naar hun moedertaal Duits.
Duits vertaalbureau Professionele vertalingen Nederlands Duits.
Bij Duits vertaalbureau BTS Rotterdam is de vertrouwelijkheid van uw gegevens gegarandeerd. Eventueel maken we een geheimhoudingsverklaring op maat. Meer dan een vertaling Nederlands-Duits. Voor zowel vertalingen Nederlands Duits als vertalingen Duits Nederlands kunt u bij ons Duitse vertaalbureau terecht.
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen. NL: zij is een Duits e DE: eine Deutsche.
Vertaalbureau Marion Feih Technische vertalingen Nederlands, Duits, Engels Tarieven.
Ned, Duits of Eng. Korting voor herhalingen binnen de tekst of 100% match met opgebouwd geheugen. 006, per woord. 004, per woord toeslag. 70% op de woordprijs. Speciale opmaak, omzetten van PDF-bestanden., inscannen van afbeeldingen, bedrijfslogo's' etc. á 4500, per uur. Vertalingen worden per woord berekend. De telling vindt plaats met het telprogramma PractiCount. Voor de telling geldt het aantal woorden van de vertaling. De vermelde tarieven zijn richtprijzen en exclusief 21% BTW. Aan opdrachtgevers buiten Nederland en binnen de EU wordt geen BTW in rekening gebracht. Voor vertaalbureaus en collega-vertalers gelden andere tarieven. Op alle door ons uitgevoerde opdrachten, zijn de algemene betalings en leveringsvoorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers NGTV van toepassing.
als Vertaling Nederlands-Duits.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.

Contacteer ons