Resultaten voor vertaling nederlands duits

 
vertaling nederlands duits
met vriendelijke groeten in Duits Nederlands-Duits Woordenboek Glosbe.
Vertalingen in het woordenboek Nederlands Duits. mit freundlichen Grüßen. Met vriendelijke groet, je vrienden in Colorado." Mit freundlichen Grüßen, deine Freunde aus Colorado. mit freundlichem Gruß. Met vriendelijke groet, je vrienden in Colorado." Mit freundlichen Grüßen, deine Freunde aus Colorado.
NOS Sport Sport en Evenementen op Radio, TV en Internet Nederlandse Omroep Stichting.
Kijk rechtstreeks naar de halve finales op de tweede dag van de WK zwemmen in Zuid-Korea met de finale van de 100 meter schoolslag m, 100 meter vlinderslag v, 50 meter vlinderslag m en 200 meter wisselslag v. MacNeil verrast en verslaat Sjöström op 100 meter vlinderslag.
DeepL Translate.
Ga naar Custom Styles. DeepL Pro snel, nauwkeurig en veilig vertalen. Onbeperkte vertaling van teksten. Vertaal zoveel als u wilt, zonder beperking van het vertaalvolume of het aantal tekens per vertaling. Vertaling van hele bestanden. Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing. Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator. Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd. Nieuw: DeepL voor Windows. De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen. Vertaal in elke applicatie op uw computer. Gratis downloaden Nee, bedankt.
English German Dutch Bible The Gospels XVI Matthew, Mark, Luke John TruthBeTold Ministry Google Boeken.
It puts any verse at your fingertips and is perfect for the quick lookup. And the combination of Geneva Bible and Die Menge-Bibel and Lutherse Vertaling 1648 and its navigation makes this ebook unique. Wat mensen zeggen Een review schrijven.
Nederlands Duits vertalen TRANSLATOR.EU.
In het Duits zijn er slechts 4 medeklinkers. Kenmerkend is een vaste woordvolgorde. Woordenschat breidt vouwen en afleiding van woorden. Let op, alle zelfstandige naamwoorden zijn geschreven met hoofdletters. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat. Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar. Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen. Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website. Taalversies in alle Europese landen. Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op vertalen. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Translator.eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst een tekst van midden lengte. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.
Nederlands Film Festival 27 sep 5 okt 2019 Nederlands Film Festival.
NFF Aftermovie 2018. Bekijk hier de aftermovie van NFF 2018! Negen dagen lang stond Utrecht in het teken van de 38e editie van het Nederlands Film Festival. Geniet na van een geslaagde editie en noteer NFF 2019 alvast in je agenda!
English Dutch Cebuano Bible The Gospels VI Matthew, Mark, Luke John TruthBeTold Ministry Google Boeken.
It puts any verse at your fingertips and is perfect for the quick lookup. And the combination of Geneva Bible and Lutherse Vertaling 1648 and Cebuano Ang Biblia, Bugna Version 1917 and its navigation makes this ebook unique. Wat mensen zeggen Een review schrijven.
Laten we gaan. ANWB.
De ideale start van je autovakantie! Door je vooraf goed voor te bereiden, kun je ook tijdens je autoreis al helemaal dat relaxte vakantiegevoel hebben. Deze maand een Kampioen met 12 verschillende covers, een inspectie van 157 stopplaatsen langs de routes naar het zuiden en een snoepwinkel in Jordanië.
Vertalingen Duits-Nederlands ageethvanandel.com.
AV tekst en vertaling. Het vertalen van financiële rapportages en jaarverslagen is specialistisch werk waarvoor een gedegen kennis van boekhoudkundige processen absoluut noodzakelijk is. Door mijn opleiding en ervaring als bedrijfsadministrateur is deze kennis aanwezig en is de klant verzekerd van een professionele vertaling. Ik vertaal uitsluitend vanuit het Duits naar het Nederlands.
English Dutch Bible The Gospels IV Matthew, Mark, Luke and John: Basic TruthBeTold Ministry Google Boeken.
It puts any verse at your fingertips and is perfect for the quick lookup. And the combination of Bible in Basic English and Webster's' Bible and Lutherse Vertaling 1648 and its navigation makes this ebook unique. Wat mensen zeggen Een review schrijven.

Contacteer ons