Resultaten voor duits vertalen

 
duits vertalen
Google Translate.
Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Google Translate voor bedrijven: Translator Toolkit Website Translator. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
HBO Inleiding financieel-economisch vertalen Duits LOI.
Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar de bachelor HBO Vertaler Duits. De HBO-opleiding Inleiding financieel-economisch vertalen Duits is bestemd voor vertalers Duits die ingeschreven staan in het Register beëdigde tolken en vertalers en in het kader van nascholing PE-punten moeten halen.
17 Duitse woorden die niet te vertalen zijn EF Blog Netherlands.
17 Duitse woorden die niet te vertalen zijn. Door Martinique 4 minuten. Een tijdje geleden ben ik naar het Duitstalige deel van Zwitserland verhuisd en sindsdien probeer ik Duits te leren, wat nogal een project is. De grammatica is natuurlijk, eh, een uitdaging en daarnaast zijn er behoorlijk wat Duitse woorden die gewoon geen echte Nederlandse vertaling hebben.
dus Vertaling Nederlands-Duits.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Duits-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
10 bab.la gebruikers moeten het woord goedkeuren, om de kwaliteit van het woordenboek te garanderen. Hoewel Nederlands en Duits talen zijn die erg op elkaar lijken kan het vertalen van de ene taal naar de andere verrassend ingewikkeld zijn. Duits verschilt ook van regio tot regio.
Gratis woordenboek Van Dale.
Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: Duits. 1 Duits bijvoeglijk naamwoord 1 van, in, uit Duitsland 2 Duits het; o 1 in o.m. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België gesproken taal. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen. NL: zij is een Duits e DE: eine Deutsche.
Aabévé Vertaalbureau, kwaliteitsvertalingen in elke talencombinatie.
Vertalen in vrijwel alle talencombinaties. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een letterlijke vertaling naar en vanuit vrijwel alle talen. Wij vertalen ook juridische, medische en technische documenten en websites. Gaat het om Engels vertalen, een vertaling Duits, bent u op zoek bent naar een Frans vertaalbureau?
volgens Vertaling Nederlands-Duits.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Duits vertaalbureau Ervaren in-house native Duitse vertalers.
Een webshop vertalen naar het Duits is hier een uitstekend voorbeeld van. Wil je er zeker van zijn dat je tekst niet alleen wordt vertaald naar het Duits, maar dat de tekst ook optimaal wordt afgestemd op je Duitse doelgroep?

Contacteer ons