Zoeken naar nederland duits vertalen

 
nederland duits vertalen
Duits bedrijf belooft betere vertalingen dan Google Translate rtlz.nl.
Zo kun je bijvoorbeeld een tekst naar een andere stijl vertalen, zoals formeel naar informeel. We hebben door ons neurale netwerk zo veel kennis over taal, en willen die in de toekomst in allerlei nieuwe spannende producten gaan aanbieden." Bron RTL Z.
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen. NL: zij is een Duits e DE: eine Deutsche.
Nederlands-Duits woordenboek vertaling bab.la.
Als je een woord van het Duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken. Het woordenboek zoekt naar alle Nederlands naar Duitse vertalingen en andersom. Als er teveel resultaten in het Nederlands-Duitse woordenboek zijn kun je de filters voor categorieën, stijl en regio gebruiken om de zoekresultaten te beperken.
Duits vertaalbureau Urgent Vertalen Urgent Vertalen.
Ook is Nederland het belangrijkste importland voor Duitsland. Oftewel, Duitsland biedt u genoeg kansen op zakelijk vlak. Urgent Vertalen spreekt de taal van uw klanten. Om professioneel over te komen als bedrijf, is het van groot belang om te laten zien, dat u de moeite heeft genomen voor uw Duitstalige klanten. De Duitse taal is na het Russisch één van de meest gesproken talen van Europa. Er zijn ongeveer 105 miljoen mensen, die Duits als moedertaal beheersen.
Duits-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Duits naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Duits of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Duits vertaalbureau Vertaalbureau Translation Kings.
Hoe sterk het Duits en het Nederlands met elkaar verweven zijn, blijkt uit het feit dat de Noord-Duitse streektalen meer op het Nederlands lijken dan op de Zuid-Duitse streektalen. Als het Algemeen Beschaafd Nederlands en het Hoogduits Hochdeutsch er niet geweest zouden zijn, dan zou er geen taalgrens tussen Nederland en Duitsland te trekken zijn; de dialecten lopen gewoon naadloos door een zogeheten dialectcontinuüm. Maar hoe groot de verwantschap ook is; valkuilen zijn er ook volop. Er zijn heel wat Duitse woorden die op Nederlandse woorden lijken, maar ze betekenen niet altijd hetzelfde; denk aan Winkel hoek, See meer, Meer zee, bellen blaffen en schlimm erg. Bij vertalen komen ook altijd cultuurelementen om de hoek kijken. Ook bij verwante talen als het Nederlands en het Duits zal bij het vertalen rekening gehouden worden met de manier waarop de doelgroep in de andere taal zich uitdrukt.
Nederland Vertaling Nederlands-Duits.
Voorbeeldzinnen met Nederland. NL: lage landen. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. Nederlands Dans Theater. Nederlands focal point. Nederlands Meetinstituut BV. NLDE: septic tank. NLDE: zwevende ingang. NLDE: bij wijze van uitzonderin. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Duits vertalen, Nederlands Duits, Duits Nederlands Aabévé Vertaalbureau. check-circle. check-circle. check-circle. check-circle. check-circle. check-circle.
Wist u dat er in Namibië nog circa 40.000 mensen zijn die van huis uit Duits spreken? Vertalen Nederlands Duits. In 2017 was Nederland de op één na grootste handelspartner van Duitsland, na China. Uw Duitse relaties stellen een goede beheersing van de Duitse taal ongetwijfeld op prijs.
Vertalen Duits Nederlands Gratis Online Vertaalmachine.
Vertalen Duits Nederlands. Op Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en gemakkelijk je woorden Vertalen van het Duits naar het Nederlands. Uiteraard is het ook mogelijk om woorden en zinnen te vertalen van het Nederlands naar het Duits. Daarnaast heb je als bezoeker de mogelijkheid om naast woorden en kleinere stukken tekst volledige zinnen of paginas te Vertalen Duits Nederlands.
deutsch Vertaling Duits-Nederlands.
DE: das Deutsche NL: het Duits. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 7 mogelijke resultaten voor deutsch. Ook in de database. Deutsche Demokratische Republik. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Contacteer ons