Meer resultaten voor nederland duits vertalen

 
nederland duits vertalen
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
Online Nederlands Duits vertaler.
Het Nederlands is binnen de groep van Indo-Europese talen een West-Germaanse taal die wereldwijd door circa 23 miljoen mensen als moedertaal en/of cultuurtaal wordt gesproken. Nederlands wordt in Europa als officile taal erkend in Nederland en in Belgi, en buiten Europa in Suriname en op de Nederlandse Antillen en Aruba. Wikipedia: Dutch language. De huidige pagina wordt: Online Nederlands Duits vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Duits Nederlands vertaler online Duits Nederlands vertaling. Nederlands Duits Vertaling Nederlands Duits Woordenboek Vertalen Nederlands naar Duits Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Duits vertaalbureau Ervaren in-house native Duitse vertalers.
Duits vertalen als vertaalbureau Duits. Dat voor ons als vertaalbureau Duits onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2016 vertaalden wij meer dan 4.000 bestanden, van allerlei soorten en maten, van en naar het Duits. Onze Duitse vertalers kunnen voor jou van en naar het Duits vertalen met een geweldige kwaliteit.
woordenboek, woordenlijst in andere taal. woordenboek, woordenlijst in andere taal.
Voor een uitgebreid Woordenboek bouwkunde / Nederlands Engels Duits van ing. van Odenhoven, uitgeverij Kluwer/Sdu/Bruna niet meer bij de uitgever verkrijgbaar. Het woordenboek bevat ruim 15.000 veelvoorkomende Nederlandse termen met ca. 25.000 equivalente in het Engels en Duits. Via internet beschikbaar.:
Vertaalbureau BTS Rotterdam Vertalingen Alle talen en vakgebieden.
Of het nu gaat om Engels, Nederlands, Duits of Spaans, wij beschikken over de juiste vertaler voor uw documenten. Naast vertalingen biedt BTS Rotterdam ook.: Vertaalbureau BTS beschikt over een uitgebreide tolkenpool bestaande uit ervaren tolken voor alle talencombinaties en vakgebieden. BTS Rotterdam zorgt voor een grondige tekstcorrectie en controleert uw tekst grondig op afgesproken onderdelen zoals spelling, grammatica en/of stijl. Vertaalbureau BTS levert uw bestand in ieder gewenst formaat aan. Voor aflevering zorgen wij voor een grondige drukproefcorrectie. Voor officiële documenten die bij buitenlandse instanties ingediend moeten worden, is vaak een beëdigde vertaling vereist. BTS Rotterdam kan dit verzorgen. Heeft u een anderstalige tekst nodig? Afhankelijk van de benodigde taal en het onderwerp in kwestie stelt BTS een schrijver aan u voor. U kunt bij BTS terecht voor zowel het vertalen van bijbehorende scripts, het verzorgen van transcripties als voor het ondertitelen van gesproken tekst in videos.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Treinen.
Thalys is dé hogesnelheidstrein voor dagelijkse verbindingen tussen Nederland, België en Frankrijk. ICE International brengt u met een directe verbinding over de grens naar 12 stations in Duitsland en 1 in Zwitserland. Intercity Brussel is de internationale Intercity die dagelijks 16 keer van en naar België rijdt.
Vertaalbureau Duits Duits vertalen Buro Juridische Vertalers.
Duits vertaalbureau Buro Juridische Vertalers biedt de volgende Duitse vertalingen aan.: Duits Nederlands vertalen. Nederlands Duits vertalen. Duits Engels vertalen. Engels Duits vertalen. Duits Frans vertalen. Frans Duits vertalen. Een vrijblijvende offerte binnen 2 uur Wij werken uitsluitend voor bedrijven. Sleep bestanden hierheen of Selecteer bestanden. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Ik wil een vrijblijvende offerte. ISO 17100 gecertificeerd 1e in Nederland!
Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels Kokswereld.
Culinaire vertalingen naar Frans, Duits en Engels. van de redactie Culinaire vertalingen. Ben je bezig met de vertaling van je menukaart en kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze culinaire vertalingen naar het Frans, Duits en Engels. Uiteraard zijn aanvullingen en verbeteringen altijd welkom.
Duitse marketingspecialisten binnen handbereik.
088 339 76 78. Neem contact met ons op. Op zoek naar vacatures. Groeien in Duitsland. Verkopen op Amazon.de. Starten in Duitsland. Verkopen in Duitsland. Bedrijf starten in Duitsland. Webshop in Duitsland. Juridisch advies Duitsland. Keurmerk webshop Duitsland. Website vertalen naar Duits.

Contacteer ons