Zoeken naar vertalen duits

 
vertalen duits
Duits vertaalbureau Ervaren in-house native Duitse vertalers.
Onze Duitse vertalers kunnen voor jou van en naar het Duits vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Duitse vertalingen. Wist je dat wij bij onze oprichting in 2007 enkel een vertaalbureau Duits waren en dat onze naam Duits Perfect was?
Linguee Nederlands-Duits woordenboek.
Als vertaling van" voorstellen. Zoek door een miljard vertalingen. ä ö ü ß ë ï é è ê ó ç á à â û. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands de Duits. de Duits nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels.
Duits vertaalbureau Vertaalbureau Translation Kings.
Vertalingen van directe, informele Nederlandse teksten zullen in Duitsland een stuk formeler en minder direct weergegeven moeten worden. Reden waarom wij een tekst die naar het Duits vertaald moet worden laten vertalen door een in-country vertaler; een Duitse vertaler die in Duitsland woont en werkt; een vertaler die zijn taal en de culturele context dagelijks om zich heen heeft.
Duits in het Duits uitmuntend.
de leraar Duits m de leraars Duits p / de leraren Duits p Belgi. der Deutschlehrer die Deutschlehrer p. erbarmelijk Duits spreken / erbarmelijk slecht Duits spreken. ein miserables Deutsch sprechen. vier speciale letters die er in het Duits zijn: en.
Duits-Engels woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Duits naar Engels met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Duits of de woordenlijst Engels. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Vertalen Duits Nederlands Gratis Online Vertaalmachine.
Vertalen Duits Nederlands. Op Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en gemakkelijk je woorden Vertalen van het Duits naar het Nederlands. Uiteraard is het ook mogelijk om woorden en zinnen te vertalen van het Nederlands naar het Duits. Daarnaast heb je als bezoeker de mogelijkheid om naast woorden en kleinere stukken tekst volledige zinnen of paginas te Vertalen Duits Nederlands.
De vertaling van tot en van in het Duits Slimmer leren met Snapput.
Als je een zin van het Nederlands naar het Duits wilt vertalen, zul je er achter komen dat veel woorden op meerdere mogelijkheden naar het Duits te vertalen zijn. Hoe kies je nu de goede vertalingen van bijvoorbeeld tot en van?
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
vertalen Vertaling naar Duits voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van vertalen" in Duits.
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen. NL: zij is een Duits e DE: eine Deutsche.

Contacteer ons