Resultaten voor vertalen duits

 
vertalen duits
Vertalen Duits Gratis Online Vertalen.
Naast het vertalen van woorden en teksten van het Duits naar het Nederlands kun je hier ook teksten vertalen naar de door jouw gewenste taal. Denk bijvoorbeeld aan het vertalen van tekst van het Engels naar het Duits, Frans naar Duits, Duits naar Frans, of misschien wel van het Duits naar het Spaans.
Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Doorzoek deze site. Vertalen en corrigeren. Bahasa Indonesia Indonesisch. Inschrijvingsprocedure, tariefgroepen en annuleringsregeling. Zakelijk Op maat. Stel een vraag over cursussen. Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen RUG geeft taalcursussen in allerlei talen en aan vele soorten klanten: studenten, medewerkers, bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere geïnteresseerden. Op maat of een standaardcursus uit ons open aanbod, in een groep of individueel. Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen RUG biedt taalcursussen Arabisch, Bahasa Indonesia, Chinees, Duits, Engels, Frans, Fries, Hebreeuws, Italiaans, Japans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans.
Forvo: de uitspraakgids. Alle woorden ter wereld uitgesproken door moedertaalsprekers.
141.000 Aantal sprekers op Forvo.: 1.675 Ingesproken woorden.: 15.543 Nog in te spreken woorden.: 679 Travel Guides 2019 Grammy Awards Nieuws. Most visited words of 2018. Fascinating language facts you didn't' know. Best Italian resource. New language page is available!
Taalcentrum-VU Duits vertaalbureau.
Daarvoor ben je bij het Duits vertaalbureau van het Taalcentrum-VU aan het goede adres. Vertaling Nederlands Duits en Duits Nederlands. Vertalingen Nederlands Duits en Duits Nederlands worden het vaakst aangevraagd bij ons vertaalbureau. Maar ook van en naar alle andere talen kunnen we jouw Duitse vertaling verzorgen.
Duits vertaalbureau Ervaren in-house native Duitse vertalers.
Duits vertalen als vertaalbureau Duits. Dat voor ons als vertaalbureau Duits onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 5.000 bestanden, van allerlei soorten en maten, van en naar het Duits. Onze Duitse vertalers kunnen voor jou van en naar het Duits vertalen met een geweldige kwaliteit.
Vertalingen Nederlands Duits.
We kunnen de Duitse teksten ook rechtstreeks in jouw social media-accounts invoeren. We ondersteunen je hierin graag zodat jij tijd en energie overhoudt voor andere werkzaamheden. Deze teksten vertalen we naar het Duits. Wij verzorgen Duitse vertalingen van online en offline teksten zoals.:
Duits bedrijf belooft betere vertalingen dan Google Translate RTL Nieuws.
De dienst ondersteunt onder andere Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, en maakt gebruik van een supercomputer om alle vertalingen te verwerken. Die supercomputer staat in IJsland want daar is de energie erg goedkoop, vertelt Hans Mooijer, product manager van DeepL.
Vertaalbureau Noorderlicht Specialist in Europese talen.
Daarnaast hebben we ook veel ervaring met het vertalen van websites en toeristische, culturele en commerciële vertalingen. Bij dit soort vertalingen gaat het niet alleen om een juiste betekenisoverdracht, maar is het even belangrijk dat de tekst prettig leesbaar is, een wervende stijl heeft en de lezer aanspreekt. Onze vertalers houden hier allemaal rekening mee en gaan hier zo creatief mogelijk mee om. Uiteraard leveren wij ook officiële beëdigde vertalingen. Deze aktes kunt u ingescand naar ons e-mailen voor een vrijblijvende offerte. Naast gewone en beëdigde vertalingen kunt u bovendien bij ons terecht als u een tolk nodig heeft bij de notaris, voor een revisie, een drukproefcontrole of voor de professionele DTP van uw tekst. Neem gerust contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Vertaalbureau Noorderlicht verzorgt vertalingen van en naar zeer veel talen. Albanees, Bosnisch, Bulgaars, Deens, Duits, Engels, Estisch, Fins, Frans, Fries, Georgisch, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Latijn, Letlands, Litouws, Macedonisch, Maltees, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks, Wit-Russisch, IJslands, Zweeds.
Beëdigd vertaler Duits: Professioneel Beëdigd Vertaalbureau JK Translate.
Een beëdigde vertaling wordt voorzien van een officiële stempel, een handtekening en een verklaring van de vertaler dat het vertaalde document trouw is aan het aangeleverde document. Uw brontekst kan in het Nederlands of Engels zijn opgesteld en naar het Duits vertaald worden, maar een Duitstalige tekst laten vertalen naar een andere taal kan ook.
Vertaling bosui, lente-ui Culinair Woordenboek.
Gastronomisch woordenboek / Frans-Nederlands Nederlands-Frans. Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken. International Dictionary of Gastronomy. De Engelstalige International Dictionary Of Gastronomy is een Culinair Woordenboek met meer dan 6.500 termen uit de culinaire wereld.

Contacteer ons