Zoeken naar vertalen italiaans nederlands

 
vertalen italiaans nederlands
Siri vertalen: zo laat je Siri woorden en zinnen vertalen.
Wil je weten hoe je in het Italiaans een pasta met tomatensaus en kaas bestelt, dan hoef je dat alleen maar aan Siri te vragen. Siri spreekt de vertaling hardop in het Italiaans uit en je kunt deze vertaling zo vaak als je wil opnieuw laten voorlezen. Welke talen kan Siri vertalen? Het vertalen werkt momenteel nog niet met alle Siri talen. Vertalen met Siri kan momenteel van en naar de volgende talen.: Arabisch iOS 12. Japans iOS 12. Portugees iOS 12. Russisch iOS 12. De talen met iOS 12 zijn nieuw toegevoegd in iOS 12. Vraag aan Siri Translate om te achterhalen naar welke talen je vanuit het Engels kunt vertalen. Je krijgt dan de hierboven genoemde talen te zien. Vraag je in het Duits Übersetze, dan krijg je minder opties te zien omdat Japans, Chinees en Arabisch nog niet mogelijk zijn. In totaal zijn er 40 taalcombinaties mogelijk. Helaas worden Nederlands en Vlaams niet ondersteund.
Subsidies Letterenfonds.
Indien u na lezing van de regeling en de toelichting op het aanvraagformulier nog vragen heeft over de subsidieregeling of over de mee te sturen bijlagen kunt u altijd telefonisch 020-520 73 00 of per e-mail contact met ons opnemen. Fleur van Koppen f.van.koppen@letterenfonds.nl Frans, Italiaans, Slavische en overige talen.
Vertaalbureau Italiaans Nederlands-Italiaans Vertaalbureau LL.
Vertaling Italiaans-Nederlands en vertaling Nederlands-Italiaans. Wilt u een tekst vanuit of naar het Italiaans laten vertalen? Vertaalbureau LL levert professionele vertalingen Italiaans-Nederlands en Nederlands-Italiaans voor elk vakgebied. Onze vertalers bezitten naast hun taalkennis over vakgerelateerde informatie. Voor technische vertalingen zetten wij bijvoorbeeld technisch-geschoolde vertalers in, voor medische vertalingen vertalers met een medische achtergrond. Andere talencombinaties behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Italiaans: meer woorden. In het Italiaans worden meer kleine woorden gebruikt dan in het Nederlands, zoals voegwoorden en lidwoorden.
Italiaanse taal in het restaurant Educatie en School: Taal.
De Italiaanse taal Ciao! Een welbekend Italiaans woord. Het Italiaans maakt deel uit van de groep Romaanse talen, waar onder andere ook het. Italiaans: brief of e-mail Er is een aantal handige zinnetjes om een Italiaanse brief of e-mail te beginnen en af te sluiten.
Tarieven vertalingen, redactie, copywriting, ondertiteling.
Ook in het Italiaans leveren wij vertalingen van topkwaliteit. Vraag nu een offerte aan voor een vertaler Italiaans-Nederlands of Nederlands-Italiaans. Wie kent er géén Scandinavische detectiveserie? Noorse, Zweedse, Deense of Finse vertaling nodig? Wij trekken onze iconische wollen trui aan en sturen je binnen twee uur een offerte. Perfectie is niet haalbaar, daarom eisen we ze van de anderen, aldus Leo Tolstoj. Mee eens, al komen onze vertalers Russisch dicht in de buurt. In 1998 won de Portugese schrijver José Saramago de Nobelprijs voor de literatuur. Onze vertalers Portugees-Nederlands en Nederlands-Portugees helpen je graag bij literaire en non-literaire vertalingen. In 1991 deden 2.000 niet-natives standaardexamen Chinees Mandarijn. In 2005 waren dat er 117.660. Onze vertalers Chinees Mandarijn helpen je graag. Het Arabisch kent minstens elf woorden voor liefde en honderden voor kameel. Onze vertalers Arabisch-Nederlands en Nederlands-Arabisch houden hier rekening mee bij het vertalen.
Rocco Granata Marina Italiaans Nederlandse vertaling.
Vertaling toegevoegd door. cinardo gian-luca op za 03 mei, 2014 411: pm. Muzieklessen: Zang lessen, Drummen, Gitaar Cursus, Piano Cursus, Keyboard lessen, Online Muziek Cursus. Taal: Italiaans Beschikbaar op: Zijn Story In 21 Liedjes 2009 Gecovered door: Matteo Simoni 2013.
Prisma App Italiaans iOS.
Je hebt maar één app nodig: zoek in Italiaans-NL en NL Italiaans tegelijk. De app werkt offline: geen internetverbinding nodig, dus je gebruikt geen data. 70.000 trefwoorden en ruim 330.000 betekenissen, vertalingen en voorbeeldzinnen, meer dan alle andere pocketwoordenboeken. Handig zoeken, snel resultaat.:
Spaans-Italiaans woordenboek vertaling bab.la.
expand_more Meer woordenboeken. Voer in het bovenstaande zoekveld een Spaans woord in dat je naar het Italiaans wilt vertalen. Jouw zoekopdracht scant zowel het Spaans als het Italiaans, zodat je ook Spaanse vertalingen van Italiaanse woorden kunt vinden. Je kunt jouw zoekopdracht in het woordenboek Spaans-Italiaans reduceren door de zoekfilters te gebruiken, mocht er een overweldigend aantal resultaten tevoorschijn komen. Je kunt filteren op regio, stijl, grammatica en meer. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Spaans-Italiaans. Met de alfabetfunctie kun je direct in het woordenboek Spaans-Italiaans zoeken. Kies hieronder een letter en begin te bladeren in een volledige lijst met Spaanse woorden en uitdrukkingen. Klik gewoon op het Spaanse woord om alle Spaans-Italiaanse vertalingen te zien. Online woordenboeken Nederlands.
Vertalingen Italiaans Nederlands, Engels en/of Duits AEsign.
Vertalingen nodig vanuit het Italiaans? Sommige mensen dromen enkel, andere mensen laten hun dromen uit komen. Dat laatste heb ik gedaan en zodoende heb ik in totaal 35, jaar in Italië gewoond. Hierdoor spreek ik inmiddels bijna vloeiend Italiaans, wat ik dagelijks onderhoud. Heb je vertalingen nodig van het Italiaans naar het Nederlands? Dan help ik je graag verder! Heb je ook vertalingen nodig van het Italiaans naar het Engels en/of Duits? Ook daar kan ik je mee helpen. Vertalingen nodig naar het Italiaans? Ondanks dat mijn Italiaans nog niet 100% vloeiend is, kan ik je zeker helpen met vertalingen van korte teksten naar het Italiaans. Ik werk nauw samen met diverse Italiaanse vrienden, die mij ondersteunen bij dergelijke werkzaamheden. Waarom teksten laten vertalen door AEsign?
Zakelijke taaltrainingen italiaans.
Wilt u een offerte aanvragen of meer weten over de mogelijkheden m.b.t. bedrijfstaaltrainingen Italiaans, neem dan gerust contact op! Zie de contactpagina voor alle gegevens van Istituto Italia. Istituto Italia verzorgt ook vertalingen Italiaans Nederlands. Vakkundig, nauwgezet en kwalitatief hoogstaand.

Contacteer ons