Zoeken naar vertalen naar duits

 
vertalen naar duits
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
tekst vertaling Nederlands-Duits inclusief voorbeelden.
Vertaal alstublieft deze Japanse tekst naar het Frans. Bitte übersetzen Sie diesen japanischen Text ins Französische. Als je op de tekst van het liedje let, dan gaat het eigenlijk nergens over. Wenn du den Liedtext anschaust, bedeutet er nicht wirklich viel.
poepen Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: poepen EN poepen ES poepen FR. Definities op Encyclo.nl: poepen 10x. Vertalingen poepen NLDE. p u p n. poepte verl.tijd heeft gepoept volt.deelw. 1 ontlasting uit je darmen laten komen kacken, scheißen, einen Haufen machen, Stuhlgang haben. Ik moet heel nodig poepen. 2 seks hebben vögeln, ficken. voor de eerst keer poepen. K Dictionaries Ltd. kacken Vulgair; scheißen Vulgair. Voorbeeldzinnen met poepen. NL: bruintje de beer uitlaten. NL: drol draaien. NL: een bruine trui breien. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
slinger Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: slinger EN slinger ES slinger FR. Definities op Encyclo.nl: Slinger 12x. Vertalingen slinger NLDE. lint van papier of ander materiaal als versiering Litze die, Girlande die. bij een verjaardag slingers ophangen in de kamer zu einem Geburtstag Girlanden im Zimmer aufhängen. K Dictionaries Ltd. de slinger m. der Kurbel; der Pendel; der Schwengel; die Girlande. Pendelwerk; Girlande; Schnur; Gleitschaufel; Prallschaufel; Schleuder; Pendel. Bronnen: interglot; Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met slinger. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 4 mogelijke resultaten voor slinger. Ook in de database. slinger met hard voorvlak. NLDE: geen dank. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
duits Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: duits EN duits ES duits FR. Definities op Encyclo.nl: Duits 6x. Vertalingen duits NLDE. I het Duits.
kade Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kade EN kade ES kade FR. Definities op Encyclo.nl: kade 17x. Vertalingen kade NLDE. k a d. n, s meerv. stenen kant langs het water, waar een schip kan aanleggen Kai der. Het vrachtschip ging aan de kade liggen. Das Frachtschiff legte am Kai an. K Dictionaries Ltd. de kade v. der Pier; der Kai. der Steg; der Kai; der Landungssteg; die Anlegestelle; die Landungsbrücke. Kai; Hafenkai; Sommerdeich. Bronnen: Wikipedia; Wiktionary; interglot; Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met kade. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staat mogelijk één resultaat voor kade. Ook in de database. kade aan open water. kader van Prüm. kader van spangewicht. kader voor de omwisseling. Kaderakkoord ter ondersteuning. NLDE: geen dank. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
haast Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: haast EN haast ES haast FR. Definities op Encyclo.nl: Haast 10x. Vertalingen haast NLDE. h a st.
Vertalen Duits Gratis Online Vertalen.
Naast het vertalen van woorden en teksten van het Duits naar het Nederlands kun je hier ook teksten vertalen naar de door jouw gewenste taal. Denk bijvoorbeeld aan het vertalen van tekst van het Engels naar het Duits, Frans naar Duits, Duits naar Frans, of misschien wel van het Duits naar het Spaans.
Duits-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Duits naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Duits of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Nederlands-Duits woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Duits met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Duits. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.

Contacteer ons