Resultaten voor vertalen

 
vertalen
Gratis online vertaling.
Gebruikers vanuit de meest uiteenlopende achtergronden vertalen en zoeken naar informatie door alleen maar op een document op hun computers te klikken en het Babylon programma te gebruiken; Het werd door miljoenen gebruikers tot het makkelijkste op de markt aangeboden vertaaltool gekozen.
Hoeveel kost een vertaling? Tarieven Vertaalbureau Perfect.
Bij een grote vertaalopdracht wil je er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect uitgevoerd wordt. Heb je een grote opdracht een opdracht van 10.000 of meer woorden en/of ben je op zoek naar een langdurige samenwerking voor meer dan 10.000 te vertalen woorden per jaar?
vertaling WikiWoordenboek.
Het woord vertaling staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vertaling herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. Vertalen Engels Nederlands.
Mijnwoordenboek Vertalen.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
vertalen WikiWoordenboek.
Zweeds: översätta sv. Het woord vertalen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vertalen herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie.
Vertalen Masters Universiteit Utrecht.
Literair vertalen: In deze track concentreer je je op de domein en genrespecifieke problematiek van het literair vertalen. Vaktalig vertalen: in deze track concentreer je je op domeinen van het vaktalig vertalen, zoals het medische, juridische, kunsthistorische domein of de sport.
HelpTips: voor het vertalen van een artikel vanaf een andere Wikipedia Wikipedia.
Hieronder volgen enkele tips die kunnen helpen tijdens het vertalen van een artikel van Wikipedia in een andere taal. 2 Een artikel vertalen. 4 Vertaal alleen een bekend onderwerp. 5 Niet letterlijk vertalen. 6 Maak een uitgebreide samenvatting. 7 Wees kritisch.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.

Contacteer ons