Zoeken naar vertalen

 
vertalen
vertalen Nederlands woordenboek Woorden.org.
een tekst van het Spaans in/naar het Nederlands vertalen. 2 iets in een andere vorm weergeven. iets in daden vertalen. omzetten in goede bedoelingen vertalen naar concrete plannen. copy Kernerman Dictionaries. interpreteren overbrengen overzetten translateren vertolken. 5 definities op Encyclo.
Vertalingen Talencentrum UvA Talen.
UvA Talen beschikt over een uitgebreide pool van vertalers en redacteurs met ieder hun eigen specialisme. Wij werken alleen met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de taal waarnaar zij vertalen. Per opdracht bekijken we welke vertaler het meest geschikt is voor de betreffende tekst.
Hoe stel ik Skype Vertalen in en hoe gebruik ik het?
Als de oproep wordt beantwoord, hoort degene die u belt een kort bericht om te laten weten dat het gesprek wordt opgenomen en vertaald via Skype Vertalen, waarna u kunt beginnen met praten. Kan ik Skype Vertalen gebruiken om een Skype-contactpersoon te bellen op diens mobiele of vaste nummer?
Synoniemen van vertalen; ander woord voor vertalen synoniemen.net.
In een andere taal overbrengen. Vertalen zegt dit wel in t algemeen uit het Fransch in het Duitsch vertalen, doch heeft meestal de bijgedachte; uit een vreemde taal in de moedertaal overbrengen, of omgekeerd: Een roman uit het Duitsch vertalen dus in t Nederlandsch.
Nederlands-Engels woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Engels met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Vertalen Wikipedia.
Vertalen is het overzetten van een tekst van de ene naar de andere taal. Het resultaat hiervan is een vertaling. De taal van de oorspronkelijke tekst wordt de brontaal genoemd en de taal waarin vertaald wordt de doeltaal. Iemand die zich professioneel met vertalen bezighoudt, noemt men een vertaler.
SNOMED termen vertalen Nictiz.
Het vertalen van medische termen wordt met grote zorgvuldigheid uitgevoerd. Vanuit het programma Registratie aan de bron zijn met zorgprofessionals selecties gemaakt voor de te vertalen termen. Deze selectie wordt aan de hand van internationale richtlijnen vertaald door een medisch vertaalbureau.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
AVB Vertalingen Het vertaalbureau voor Professionele vertalingen.
Casestudy: Vertaling Frans naar Nederlands210 pagina's' fiscale documenten Frans-Nederlands in 10 dagen De klant Een van de grootste notaris-/advocatenkantoren van Nederland. De opdracht Vertaling van 210 pagina's' 113.000 woorden gespecialiseerde fiscale, financiële en juridische tekst van het Frans naar het Nederlands.
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.

Contacteer ons