Resultaten voor vertalen

 
vertalen
vertalen English translation bab.la Dutch-English dictionary.
And that is the translation of the feelings that we may have about compassion into the wider world, into action. Dutch Dat geschiedt in de eerste plaats door het vertalen van boeken, maar kan ook in een veel breder perspectief worden gezien.
Surftip: Google Vertalen, uw persoonlijke tolk op internet SeniorWeb.
Een hele webpagina vertalen. Google Vertalen kan een webpagina ook in zijn geheel vertalen. Dat gaat het handigst op de volgende manier.: Kopieer de link van de webpagina. Klik met de rechtermuisknop in de adresbalk en kies Kopiëren. Surf naar Google Vertalen.
Automatische vertaling-Microsoft Translator for Business.
In plaats van het schrijven van handgemaakte regels te vertalen tussen talen, moderne vertaalsystemen aanpak vertaling als een probleem van het leren van de transformatie van tekst tussen talen van de bestaande menselijke vertalingen en hefboomwerking recente vooruitgang in toegepaste statistiek en machine learning.
Vertalen Voice Over Scripts naar 115 talen Inter Voice Over.
Uniek is dat al onze vertalers goed kunnen vertalen naar spreektaal. Zo ben je zeker van een goed lopende tekst voor je stemopnames. Gemak en effeciëntie. Slechts één aanspreekpunt voor vertalen en inspreken. Door ons grote netwerk aan vertalers hebben we altijd vertalers beschikbaar.
Vertalersvakschool Academie voor literair vertalen.
heeft een lange carrière in ondertitelland achter de rug vertalen en eindredactie, maar na vijftien jaar heeft hij de koptelefoon aan de zendmast gehangen en zich volledig gestort op het literair vertalen. Met Otto Biersma vormde hij jaren een vast vertaalkoppel.
Taalcentrum-VU Advertentie vertalen.
Laat je bij ons je advertentie vertalen, dan wordt de vertaling standaard nagekeken door een professionele revisor. Deze revisor checkt de vertaalde tekst op eventuele onvolkomenheden en kijkt ook of de boodschap uit de brontekst goed is overgekomen. Advertentie vertalen naar meerdere talen?
Translator voor Outlook Office-ondersteuning.
Selecteer X boven aan het venster Vertalen om het venster te sluiten. Een bericht vertalen. Selecteer het bericht dat u wilt vertalen. Selecteer Bericht vertalen op het tabblad Start. Selecteer in het deelvenster Vertalen de taal waarin u het bericht wilt vertalen.
Online Zweeds-Nederlands vertalen.
Het vertalen kan even duren, n keer klikken a.u.b. svensk version Woordenboek home Tekstvertaling Info Zweedse woordvormen Statistieken Forums Mobiel. Vertaal lopende Zweedse tekst naar Nederlands dus niet andersom. De vertaling is geen lopend Nederlands, maar het is makkelijker dan de woorden een voor een opzoeken.
Website vertalen naar Frans? kwaliteit voor een eerlijke prijs native SEO vertalers.
Website vertalen Engels. Website vertalen Duits. Website vertalen Spaans. Website vertalen Zweeds. Website vertalen Deens. Website vertalen Chinees. De afgelopen jaren hebben we met trots gewerkt voor de volgende websites.: textwerk Klanten waarderen Textwerk met: 4.5 gebaseerd op 189 beoordelingen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: vertalen. vert a len vertaalde, heeft vertaald 1 in een andere taal overzetten 2 in een andere vorm weergeven: gegevens in cijfers vertalen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

Contacteer ons