Resultaten voor vertalen

 
vertalen
Project vertalen Snomed Nictiz.
Met subsidie van het ministerie van VWS is Nictiz eind 2017 het project Vertalen Snomed gestart. VWS is de houder van Snomed in Nederland. Nictiz is namens Nederland aangesloten bij SNOMED International. Lees meer over het SNOMED National Release Center.
Vertalen Wikipedia.
Vertalen is het overzetten van een tekst van de ene naar de andere taal. Het resultaat hiervan is een vertaling. De taal van de oorspronkelijke tekst wordt de brontaal genoemd en de taal waarin vertaald wordt de doeltaal. Iemand die zich professioneel met vertalen bezighoudt, noemt men een vertaler.
Wat moet ik weten over vertalen Aabévé Vertaalbureau. play.
In de grote Poolse steden wordt, met name door de jongere generatie, ook wel Engels gesproken, maar het is toch goed om uw zakelijke correspondentie te laten vertalen om een goede en betrokken indruk achter te laten bij uw potentiële zakenpartner.
Reverso Context Vertaling in context van Frans naar Nederlands.
Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. De beste manier om woorden en uitdrukkingen te vertalen. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Ontdek ons synoniemenwoordenboek op basis van KI.
Google Translate Apps op Google Play.
Typ om te vertalen tussen 103 talen. Tikken om te vertalen: kopieer tekst in een app en de vertaling wordt weergegeven. Offline: vertaal 59 talen wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is. Instantcameravertaling: gebruik uw camera om tekst meteen in 38 talen te vertalen.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
TecDic The Technical Dictionary.
Because the modules are small the stems still can be adjusted to fit your head like normal glasses. And they're' light enough so you can were the glasses all day without getting painfull ears or red dents in your nose.
Songteksten vertalen Snel en gratis een songtekst vertalen!
Hoe meer mensen songteksten vertalen op onze website, des te groter de collectie van vertaalde songteksten. Met het vertalen van een songtekst help je dus niet alleen jezelf, maar ook bezoekers die in de toekomst op vertaal songtekst zullen komen.
Vertaalbureau BTS Rotterdam Vertalingen Alle talen en vakgebieden.
Vertaalbureau Nederlands Engels. Vertaalbureau Engels Nederlands. Website laten vertalen. Case Erasmus Universiteit. Bel mij service. Vertaalbureau BTS Rotterdam. Vertaalbureau BTS is specialist in meertalige communicatie. Wij vertalen en corrigeren teksten en bieden tolkdiensten voor alle zakelijke sectoren en elke talencombinatie.
juridisch Interlect groep.
Om de kwaliteit van uw vertaling te garanderen, zijn wij o.a. Algemene voorwaarden vertalen. Jaarrekening of jaarverslag vertalen. Due dilligence rapport vertalen. Verklaring Omtrent het Gedrag VOG vertalen. Verklaring van erfrecht vertalen. Akte van oprichting vertalen. Interlect levert juridische vertalingen in meer dan 20 talen, ook beëdigd.

Contacteer ons