Meer resultaten voor nederlands spaans vertalen

 
nederlands spaans vertalen
Vertalen Nederlands-Spaans Woordenboek Scrybs Vertaling.
InStijl Media Een online reclamebureau met pit.
Het is dan ook zaak om deze op een goede manier te vertalen in al uw communicatie. Het blijft altijd prettig om bijvoorbeeld na een gesprek met een potentiële klant iets tastbaars achter te laten. Een brochure of een visitekaartje bijvoorbeeld.
Servicio Bureau voor Spaanstalige dienstverlening.
Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen bij ons terecht voor allerlei diensten op het gebied van Spaans: vertalen, tolken, cursussen, maar ook bijvoorbeeld het voeren van een telefoongesprek of het verzorgen van correspondentie. Bij ons draait alles om kwaliteit. Zowel in het werk dat we leveren, als in de samenwerking met elkaar en onze opdrachtgevers. Zoals onderstaande ratings aangeven, waarderen onze opdrachtgevers vooral onze persoonlijke benadering, onze kennis van zaken en onze nauwgezetheid. Kennis van zaken. Enkele van onze ervaren medewerkers. Imke Marés Grijpma. Founder Tolk/Vertaler Spaans. Linkedin account of Imke Marés Grijpma. Spil van het kwaliteitsproces in Servicio. Beëdigd vertaler sinds 1988. Consecutief tolk op het hoogste niveau voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. Vertaler Nederlands, Frans en Engels naar Spaans.
Vertaling Spaans Nederlands Voedingsmiddelen Educatie en School: Taal.
Spaans: Culinaire woordenlijst Dranken Bent u in Spanje of in een Spaans sprekend land op vakantie en u wilt graag iets te drinken bestellen in het Spaans? Spaans: Kennismaking Mensen leren kennen in Spanje, best lastig als je geen Spaans kent. Spanje wordt steeds geliefder onder de vakantieviere. Reageer op het artikel Vertaling" Spaans Nederlands Voedingsmiddelen."
Informatie over de screening op down, edwards en patausyndroom incl. vertalingen RIVM.
U kunt de brochures onderaan deze pagina downloaden in de talen Nederlands, Engels, Turks, Arabisch, Chinees, Papiamento, Duits, Spaans, Frans, Portugees en Pools. Folder informatie over de screening op down, edwards en patausyndroom. Folder informatie over de screening op down, edwards en patausyndroom Engels English.
spaans Vertaling naar Spaans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Hij denkt aan voetbaluitslagen, in het spaans. Está recitando mentalmente marcadores de fútbol en español." Opeens lijkt mijn 6 voor spaans niet meer zo erg. De repente mi Suficiente" en Español no parece tan malo. no parece tan malo." Ik weet niet of ik je dit ooit verteld heb, maar ik spreek een beetje spaans. No sé si alguna vez te dije esto, pero hablo un poco de español." De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Er worden alleen voorbeelden gegeven om u te helpen het woord of de woordcombinatie waarop u hebt gezocht, te vertalen.
sprekende machine Vertaling Nederlands-Spaans.
We hebben geen vertalingen voor sprekende machine in Nederlands Spaans. probeer het met Google. Tips bij de vertalingen.: Het woordenboek vertaalt geen zinnen, maar geeft wel voorbeelden van zinnen waarin het door u gevraagde woord voorkomt. Wellicht vind je het woord op één van deze websites.: Encyclo.nl Betekenissen van Nederlandstalige woorden. Encyclo.co.uk Betekenissen van Engelstalige woorden. Enzyklo.de Betekenissen van Duitstalige woorden. Encyclopedie.fr Betekenissen van Franstalige woorden. Wikipedia: NL EN DE FR ES. Voorbeeldzinnen met sprekende machine. Download de Android App. Download de IOS App. NLES: gespecialiseerde trein. NLES: et cetera. NLES: et cetera. NLES: gegoten werkstuk. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Entendido vertaalbureau Nederlands Spaans vertaalbureau uit Rijen.
Wij vertalen zowel voor particulieren als voor bedrijven. Tevens kunt u bij ons terecht voor taaltrainingen in de Spaanse taal. Uw privacyverklaring laten vertalen naar het Spaans? Cante chico tijdens Spaanse avond 4 juni. Zoekwoorden en het vertalen van websites.
Spaans Vertaling Nederlands-Spaans.
spaans rijst gerecht. Spaanse communistische partij. NLES: overig gemeentelijk afval. NLES: indringing van neerslag. NLES: sociometrische test. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
zinnen Vertaling naar Spaans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling Woordenboek Proeflezer Vervoegen Synoniemen Grammatica Vertaling van documenten en webs Bedrijfsoplossingen Nieuwsbrief Hulp. Vertaling Woordenboek Proeflezer Vervoegen Synoniemen Grammatica. Vertaling Context Vervoegen Synoniemen. Sluit uw aan bij Reverso. Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden Google verbinden. Voeg Reverso toe aan 0 Het is gratis. Download onze app gratis. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Turks. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Turks. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend." Bekijk ook: buiten zinnen.

Contacteer ons