Meer resultaten voor nederlands

 
nederlands
Nederlands woordenboek Woorden.org.
Typ een Nederlands woord en klik op Zoek op. Wat is Woorden.org? Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is een professioneel en up-to-date woordenboek geschreven door ervaren woordenboekmakers.
Nederlands Film Festival 27 sep 5 okt Nederlands Film Festival.
Vertoning HUISVROUWEN BESTAAN NIET tijdens Drijf In Openluchtbioscoop. Winkel van Sinkel nieuwe Festivalhart Nederlands Film Festival 2018. Producties Gouden Kalf en Debuutcompetitie 2018 bekend. Nederlandse Filmnacht met NIEMAND IN DE STAD op 28 september in tien filmtheaters door het land.
Taalunieversum Alles over het Nederlands.
In binnen en buitenland kan er nog wel eens verwarring zijn over de Nederlandse taal die wordt gesproken in Nederland en Vlaanderen. Zo worden het Vlaams en het Nederlands soms gezien als twee aparte talen of het Vlaams wordt gezien als een dialect binnen het Nederlands.
Naar Nederland.
Welkom bij Naar Nederland. Deze website is bedoeld voor mensen die zich willen voorbereiden op het basisexamen inburgering in het buitenland. Dit is het examen dat sommige mensen moeten doen om in aanmerking te komen voor een machtiging tot voorlopig verblijf mvv.
Nederlandse taal en cultuur Bachelors Universiteit Utrecht.
Video van Kom Nederlands studeren in Utrecht. Meer dan een taal. Elke dag spreken en lezen we Nederlands, maar dat maakt deze taal nog niet vanzelfsprekend. In de bachelor Nederlands leer je waarom je een taal nooit perfect kunt beheersen.
Test je kennis van de Nederlandse taal!
Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Pak, specialist in lesmateriaal Nederlands. Bezoek www.uitgeverijpak.nl voor lesmateriaal Nederlands voor het voortgezet onderwijs vo, middelbaar beroepsonderwijs mbo en hoger beroepsonderwijs hbo. copyright NederlandseTaaltest.nl Uitgeverij Pak Feedback. Uitgeverij Pak Feedback. Test je Nederlands.
Nederlands.nl: de plek voor columns, beschouwingen, hartenkreten, verhalen etc.
Dit thema is verplicht voor alle inzendingen, voor zowel proza als poëzie. Een gedicht moet minimaal uit 50 en maximaal uit 150 woorden bestaan. Een prozaverhaal uit minimaal 500 tot maximaal 1500 woorden. De inzendingen mogen verder niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands geschreven zijn.
Nederland Wikipedia.
In het Frans was dit Pays-Bas, in het Italiaans Paesi Bassi en in het Duits Niederlande. In het Nederlands werd zowel het enkel als het meervoud gebruikt, terwijl in het Frans en Engels Pays Bas/Low Countries uitsluitend het meervoud gebruikt werd.
Net In Nederland.
Leer het Nederlands. Clipphanger Wat is het verschil tussen enige en enigste? Hoe kun je bet beste woordjes leren? Vier tips voor het onthouden van woordjes. Waarom schrijven we van links naar rechts? Wij vinden het heel gewoon om van links naar rechts te schrijven, maar dat gebeurt niet in alle landen.
Nederlands.
In het menu aan de rechterkant van deze pagina vind je vooral de taalregels en theorie van de belangrijkste onderdelen van het Nederlands. Als je wilt oefenen met online taaloefeningen en taalspelletjes, ga je naar het kopje oefenen. Pagina's' bij Welkom in het vaklokaal Nederlands!

Contacteer ons