Op zoek naar nederlands?

 
nederlands
Nederlands.nl: de plek voor columns, beschouwingen, hartenkreten, verhalen etc.
De inzending in het Nederlands mag niet eerder gepubliceerd zijn. Iedereen boven de 18 jaar en woonachtig c.q.afkomstig uit Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland en Nederlandstalig België kan meedoen. De inzendingen stuur je naar: raadseligeroos@literaircafevenray.nl onder vermelding van je naam en woonplaats.
Deens nieuws in het Nederlands: jullie taal klinkt zo leuk YouTube.
Published on Mar 16, 2017. Omdat" je taal zo leuk is" De Deense televisiezender TV 2 News heeft het nieuws over onze verkiezingen op een originele manier gebracht. Ze lazen de berichten voor in het Nederlands! tip: zet je geluid aan.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Taalunieversum Alles over het Nederlands.
In binnen en buitenland kan er nog wel eens verwarring zijn over de Nederlandse taal die wordt gesproken in Nederland en Vlaanderen. Zo worden het Vlaams en het Nederlands soms gezien als twee aparte talen of het Vlaams wordt gezien als een dialect binnen het Nederlands.
Home Taalunie.
Week van het Nederlands. Organiseer een activiteit. Week van het Nederlands 2016: 8 tot en met 15 oktober. 07 december 2015. De Week van het Nederlands 2016 vindt plaats van zaterdag 8 oktober tot en met zaterdag 15 oktober 2016.
Nederlands WikiWoordenboek.
Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitleNederlandsoldid3530546.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 10. Zelfstandig naamwoord in het Nederlands. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Woorden in het Nederlands met IPA-weergave. Achtervoegsel s in het Nederlands. Taal in het Nederlands.
Test je kennis van het Nederlands!
Test je Nederlands. Verbeter je Nederlands. Test je Nederlands. Uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Verbeter je Nederlands. Wil je beter worden in de onderdelen van de Nederlandse taal die je op deze site kunt testen? Bekijk onze tips. copyright NederlandseTaaltest.nl Uitgeverij Pak Feedback.
woordenlijst.
De regels van de spelling zijn beschreven in de Leidraad. Kijk voor taaladvies op Taaladvies.net. Meer taalhulp vind je op taalunieversum.org. De Woordenlijst Nederlandse Taal is in boekvorm te koop als het Groene Boekje. De Taalunie 2015, alle rechten voorbehouden.
Taalunie Beleids en kennisorganisatie voor het Nederlands.
Creatief met taal. Het aantal Nederlandse woorden is onbeperkt, want je kunt steeds nieuwe samenstellingen maken. Overleg over taalvariatie. 19 oktober 2017. De Week van het Nederlands is begonnen. 9 oktober 2017. Woordenlijst.org genomineerd voor Website van het jaar 2017.
ERK Nederlands Taalunieversum.
De site is bedoeld voor docenten Nederlands aan anderstaligen, materiaalontwikkelaars, onderwijsondersteuners, beoordelaars, werkgevers en arbeidsbemiddelaars. Over het ERK. Het ERK biedt een instrument om het niveau waarop iemand zijn talen beheerst te beschrijven. Het wordt in toenemende gebruikt in zowel het vreemdetalenonderwijs als in het onderwijs Nederlands aan anderstaligen.

Contacteer ons