Resultaten voor vertalen spaans

 
vertalen spaans

TALEN: Duits, Engels, Frans en Spaans. Stichting Instituut van Gerechtstolken en Vertalers SIGV www.sigv.nl. Juridisch vertalen in Strafzaken. TALEN: Duits, Engels, Frans, Pools, Bosnisch/Servisch/Kroatisch, Turks, Spaans, Russisch, Italiaans, Arabisch Standaard en Portugees. Universiteit Utrecht www.uu.nl. Master vertalen: Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans.
Vertaalcomputers Translators voor 80 Talen Talendomein.
Een handige lichtgewicht vertaalcomputer voor het vertalen van Engels, Nederlands, Duits, Spaans Italiaans, Frans, Pools, Turks, Noors, Grieks en 8 EXTRA Talen. Offline vertalen in 15 talen. Ideaal voor reizigers! Vasco MINI Pocket Vertaler met Spraak 41 talen. Mini draagbare vertaalcomputer.
o vertaling Spaans-Nederlands inclusief voorbeelden.
Vertaling van o. o, u vw. Voorbeelden in zinsverband. Quiere café o té? Wilt ge koffie of thee? Es dulce o amargo? Is het zoet of zuur? Tú o yo? Jij of ik? Es todo o nada. Het is alles of niets.
Mag ik met mijn kind zonder toestemming van de achterblijvende ouder naar het buitenland op vakantie gaan? Centrum Internationale Kinderontvoering. Mag ik met mijn kind zonder toestemming van de achte
uittreksel in het Nederlands, met vertalingen naar het Engels, Frans en Duits. uittreksel in het Nederlands, met vertalingen naar het Spaans, Italiaans en Turks. Moeten reizigers het formulier ook in het Engels invullen en meenemen? U kunt zelf kiezen of u het Nederlandse of het Engelse formulier meeneemt.
Hoe zeg je in het Spaans Graag gedaan? Espaans Blog.
Je wilt hiermee zeggen dat datgene waar je voor bedankt wordt niet belangrijk is of niks voorstelt. Je kan de woorden graag gedaan dus niet letterlijk vertalen naar het Spaans. Hecho con mucho gusto, wat de letterlijke vertaling van graag gedaan is, is geen gebruikelijke manier om te reageren wanneer iemand je bedankt in het Spaans, alhoewel je eventueel Lo he hecho con mucho gusto zou kunnen zeggen.
Technisch vertalen Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans ITV Hogeschool nascholing van vertalers en tolken.
Neem dan een kijkje in de keuken van het technisch vertalen. Deze minor biedt een korte inwijding in de wereld van het technisch vertalen, zowel van het Spaans in het Nederlands als vice versa. Hoe belangrijk is taal als je de juiste instructies wilt geven?
Centro de Estudios Cursus Spaans in Leeuwarden, Sneek of Heerenveen.
CURSUS Spaans Italiaans Portugees Frans Duits. In september 2018 starten wij de cursussen Spaans, Italiaans, Duits, Portugees en Frans in Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. U kunt zich aanmelden voor het bijwonen van een proefles via de knop aanvragen hieronder. De inschrijving sluit zaterdag 14 september.
Nederland Vertaalt Vertaalopgaven.
songtekst All Along The Watchtower, van Bob Dylan. Deelnemers aan de vertaalwedstrijd mogen alle wedstrijdopgaven a t/m d vertalen. Per taal mag niet meer dan één vertaling worden ingezonden. Alleen scholieren kunnen een vertaling van de scholieren-vertaalopgave Engels-Nederlands e insturen.
Ik mis je zeggen in het Spaans wikiHow.
Je kunt bijvoorbeeld zeggen te" echo de menos." 1 Dit zinnetje wordt in het Spaans heel vaak gebruikt om Ik" mis je" te zeggen, maar het is niet goed letterlijk te vertalen. Te" echo de menos" is een originele zin in het Spaans die je kunt gebruiken om te zeggen dat je iemand mist.
Vertalen in het Spaans vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Spaans Vertaal vertalen. Vertaal vertalen van Nederlands naar Spaans. Nederlands naar Spaans: Meer gegevens. traducir; interpretar; hacerse eco de; expresar; reproducir; reflejar. Uitgebreide vertaling voor vertalen Nederlands in het Spaans. vertalen werkwoord vertaal, vertaalt, vertaalde, vertaalden, vertaald. vertalen translateren; overbrengen; vertolken.

Contacteer ons