Resultaten voor woordenboek

 
woordenboek
Snel aan de slag Woordenboeken LibGuides at Utrecht University.
De woorden in een woordenboek kunnen op alfabetische of systematische volgorde gerangschikt staan. Als je veel gebruik maakt van een woordenboek, zorg dan dat je goed op de hoogte bent van de structuur van het woordenboek. Gebruik hiervoor de handleiding.
Mijnwoordenboek Vertalen.
Typ een woord, kies de bron en doeltaal en klik op Vertaal. van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Kijk eens op onze Facebookpagina! Speel eens een spelletje.
Wervingswoorden het woordenboek voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.
655 wervingswoorden: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z. Welkom op Wervingswoorden.nl. Wervingswoorden is het woordenboek over arbeidsmarktcommunicatie werving. Wervingswoorden bestaat uit het handzame gedrukte woordenboek en deze website.
Puzzelwoordenboek.
Nieuw woord aandragen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek.
Zeeuws Woordenboek Het eerst online Zeeuwse woordenboek.
en maak kans op een ZEEUWEN BE LIKE Kalender 2017. Bekijk hier Inschrijven. Registreer je hier Zeeuwen Be Like Posters. Bekijk nu Lees mijn verhaal misschien kan je ook meehelpen. Alles Zeeuwse woorden die de gebruikers hebben toegevoegd aan dit woordenboek.
Woordenboek Wikipedia.
Dergelijke woordenboeken zoals het Woordenboek der Nederlandsche Taal, Le Robert, de uitgebreide versies van Oxford en Webster's' Dictionary zijn voornamelijk voor academisch gebruik. Het systematisch woordenboek of de thesaurus verdeelt de woordenschat in categorie├źn en deelcategorie├źn, in woordsoorten en zinstypes.
woordenboek WikiWoordenboek.
Xhosa: chazi-magama 7. Zoeloe: isichazimazwi zu 7. Zweeds: ordbok sv g. Het woord woordenboek staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd woordenboek herkend door. van de Nederlanders.
Muiswerk Woordenboek.
Nederlands woordenboek Woorden.org.
Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website. Spreekwoorden Populair Sitemap Quotes Woordenboek Woord eindigt op Woord begint met Woord bevat Woordenboek. Van de eerste kerstkaart tot 99 beste wensen in vele talen.
Woordenboek 16 definities Encyclo.
De gebruikelijke benaming voor een boek dat de woorden van een taal inventariseert en de betekenis van die woorden omschrijft, zoals in het Middelnederlandsch woordenboek 1885-1952 van Verwijs en Verdam, het Woordenboek der Nederlandsche taal 1882. en de Van Dale.

Contacteer ons