Resultaten voor woordenboek

 
woordenboek
Muiswerk Woordenboek.
Gratis woordenboek Van Dale.
Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale sinds 1864 de Nederlandse taal zo compleet mogelijk. Ook voor moderne vreemde talen in het bijzonder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds biedt Van Dale altijd een passende taaloplossing. Over Van Dale.
bol.com Prisma groot woordenboek Afrikaans en Nederlands, W. Martin 9789049102562 Boeken.
Zo neem je in het Afrikaans niet de metro, maar de moltrein en hef je het glas met een sprankelende vonkelwijn champagne. In dit unieke woordenboek zie je in ÃÃn oogopslag waarin het Nederlands en het Afrikaans overeenkomen en waarin ze verschillen.
Woordenboek Wikipedia.
Dergelijke woordenboeken zoals het Woordenboek der Nederlandsche Taal, Le Robert, de uitgebreide versies van Oxford en Webster's' Dictionary zijn voornamelijk voor academisch gebruik. Het systematisch woordenboek of de thesaurus verdeelt de woordenschat in categorieën en deelcategorieën, in woordsoorten en zinstypes.
Mijnwoordenboek Vertalen.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
wat is een goed woordenboek? Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Groot woordenboek van de Nederlandse taal ook wel grote Van Dale of dikke Van Dale, Van Dale Hedendaags Nederlands en Koenen Woordenboek Nederlands. Algemene woordenboeken digitaal. Algemeen Nederlands Woordenboek ANW, van het INL; niet compleet, er wordt tot 2018 aan gewerkt gratis.
woordenboek Nederlands woordenboek Woorden.org.
De gebruikelijke benaming voor een boek dat de woorden van een taal inventariseert en de betekenis van die woorden omschrijft, zoals in het Middelnederlandsch woordenboek. Abstract: Uiteraard kunnen in een woordenboek de betekenis, de schrijfwijze of de uitspraak van woorden worden opgezocht.
Algemeen Nederlands Woordenboek.
Voor de pers. Algemeen Nederlands Woordenboek. Het eigentijdse Nederlands in Nederland, Vlaanderen, Suriname en het Caribisch gebied van 1970 tot heden. Het ANW is een corpusgebaseerd, digitaal woordenboek dat het eigentijdse Nederlands in Nederland, Vlaanderen, Suriname en het Caribisch gebied zo uitgebreid mogelijk beschrijft.
Online woordenboek met meer dan 1 000 talen en 40 000 000 vertalingen.
New translation: te: Kahinki en: Hello link Kamal Singh Fri Mar 06 100708: CET 2015. New translation: ar: es: llamada telefónica link Covarrubias Fri Mar 06 100319: CET 2015. Woordenboek Alle woordenboeken: Dutch Alle talen Vertaalgeheugen Transliteration. Recente wijzigingen Upload woordenboek Glosbe API Reader FAQ Editor FAQ.
Puzzelwoordenboek Woordenboek.NU Synoniemen.
Welkom Inloggen Aanmelden. Het woordenboek Synoniemen. Voer een omschrijving in om in het woordenboek op te zoeken. De Webmaster zoekt oude puzzelboekjes. Je internetbrowser ondersteunt geen JavaScript, of het is uitgeschakeld. Dit is vereist om het woordenboek te kunnen gebruiken.

Contacteer ons