Resultaten voor vertalingen

 
vertalingen
Al meer dan 25 jaar vertalers en tekstschrijvers voor bedrijfsleven en overheid.
Al 30 jaar! Met vertalingen kan je geen risico nemen. Het kan je immers duur komen te staan als bepalingen in je contract fout zijn vertaald. En denk eens aan de imagoschade die je oploopt als er taalfouten staan in je Engelse jaarverslag of als daarin de nuances niet goed zijn overgebracht.
Financiële vertalingen Lexitech.
Wetenschappelijke en medische vertalingen. Technische en industriële vertalingen. Liquiditeiten, dividenden, bedrijfsobligaties, fondsen en aflosbonussen Het is niet omdat je een steengoede vertaler bent, dat je ook thuis bent in de economische en financiële wereld, dat beseffen we heel goed bij vertaalbureau Lexitech.
Start Gateway vertalingen.
Wij zetten een deskundige vertaler voor u aan het werk, bewaken de kwaliteit van de vertaling en zorgen ervoor dat u de tekst binnen de afgesproken tijd ontvangt. Economisch, onroerendgoed en juridische vertalingen. Uw vertaalwerk op juridisch, financieel, algemeen-economisch en onroerendgoed-gebied is bij onze vertalers in goede handen.
Vertalingen voor website en reserveringssysteem Booking Experts.
Je ontvangt een e-mail met een link om de vertaling na te kijken. Je kunt de vertaling goedkeuren of correcties aanvragen. De vertaling wordt automatisch toegevoegd aan jouw website. Dat betekent nooit meer teksten kopiëren in Word of Excel en opsturen naar een vertaalbureau. De meeste vertalingen worden binnen een uur opgeleverd.
Den Haag Vertalingen van buitenlandse documenten.
Vertalingen van buitenlandse documenten. Buitenlandse documenten moeten zijn vertaald naar het Nederlands door een in Nederland beëdigde vertaler. Als documenten door de afgevende instantie al in het Frans, Duits of Engels zijn opgesteld, worden deze in de meeste gevallen geaccepteerd.
toevoegen Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: toevoegen DE toevoegen ES toevoegen FR. Definities op Encyclo.nl: toevoegen 7x. Vertalingen toevoegen NLEN. voegde toe verl.tijd heeft toegevoegd volt.deelw.
Buitenlandse vertalingen geertmak.nl.
Vertaald uit het Nederlands door Veronika Havlíková. Praha Praag: Cinemax, 1999. Originele titel: Een kleine geschiedenis van Amsterdam. Vertaald uit het Nederlands door Tibor Bérczes. Budapest: Corvina, 2001. Originele titel: Een kleine geschiedenis van Amsterdam. Vertaald uit het Nederlands door Philipp Blom.
Vertaalbureau Engels Betaalbaar Vakmanschap Vertaalspecialist.
31 85 303 39 70. Neem contact op. Meld jezelf aan als vertaler. Als vertaalbureau Engels verbindt B Vertalingen u met de wereld om u heen. Kennis en taalgevoel zijn daarbij onze hamer en beitel om altijd vakmanschap te leveren.
Vertalingen Vertaalbureau The Language Lab.
Juridische vertalingen, eventueel te maken door een beëdigde vertaler. Vertalingen waarbij elke komma gewikt en gewogen wordt. Medische vertalingen: van bijsluiter tot productdocumentatie. Technische vertalingen: van handleiding tot reparatiespecificatie. Softwarevertalingen: van helptekst tot functioneel ontwerp. Websitevertalingen: van http tot www.
vertalingen
Bedigde vertalingen zijn nodig voor rechtsgeldigheid in het land waarvoor de vertaling is bestemd, zoals geboorte of huwelijksaktes, huwelijkse voorwaarden, echtscheidingsdocumenten, diplomas, uittreksels, enz. Wij verzorgen bedigde vertalingen vanuit en naar diverse talen. PS Vertalingen werkt met een zeer uitgebreide database van native speakers, verspreid over de hele wereld.

Contacteer ons