Resultaten voor vertalingen

 
vertalingen
Vertaalbureau Wilkens Vertalers Tolken Leiden.
Wij selecteren altijd een vertaler met kennis van uw vakgebied, dus u hoeft onze vertalers niets uit te leggen. Wij leveren uitstekende medische en juridische vertalingen en vertalen voor overheidsorganen. Vertaalbureau Wilkens biedt daarnaast ook beëdigde vertalingen. Meer over onze vertaaldiensten.
Vertaalbureau Metamorfose Vertalingen Utrecht. Facebook. Google. LinkedIn. RSS. Twitter. YouTube.
Ook voor beëdigde vertalingen.: De meeste vertalers die werkzaam zijn voor ons vertaalbureau zijn beëdigd vertalers. Dit betekent dus dat wij u ook met beëdigde vertalingen van dienst kunnen zijn. Intern beschikken wij over beëdigd vertalers Engels, Frans en Duits.
PS Vertalingen PS Vertalingen.
WYO Vertaalbureau Correcte vertalingen, een waardevolle investering. Vertaalbureau WYO Sterk in taal.
Correcte vertalingen, een waardevolle investering. Correcte, goed leesbare vertalingen zijn een waardevolle investering op zich. Zeker als het gaat om belangrijke documenten voor buitenlandse doelgroepen zoals technische, medische of juridische manuals, drukwerk, mailings, persberichten en contracten. Daarom zet WYO Talen uitsluitend medewerkers in die vanuit de vreemde taal die zij studeerden, naar hun moedertaal vertalen.
toevoegen Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: toevoegen DE toevoegen ES toevoegen FR. Definities op Encyclo.nl: toevoegen 7x. Vertalingen toevoegen NLEN. voegde toe verl.tijd heeft toegevoegd volt.deelw.
Vertalingen Marc Siepman.
Errata Bodem in Balans. Documentaire: Eerst Aarde. Teaming with Microbes The Organic Gardeners Guide to the Soil Food Web van Jeff Lowenfels en Wayne Lewis naar Het Bodemvoedselweb Alle kleine beestjes helpen. Uitgeverij Jan van Arkel / ClubGroen, juni 2014.
Subsidies Letterenfonds.
Het Nederlands Letterenfonds beoogt met de regeling Projectsubsidies voor literaire vertalingen de Nederlandse literatuur te verrijken door de bevordering van vertalingen van belangrijk literair werk uit alle taalgebieden en genres. Literair vertalers kunnen met behulp van een projectsubsidie van het fonds investeren in kwaliteitsvolle vertalingen en in de ontwikkeling van hun talent.
Vertaalbureau The Language Lab Professionele vertalingen.
Thuis en in de rest van de wereld. Al sinds 1993 treffen onze vertalingen de juiste toon. Probeer onze diensten eens uit. Wij bewijzen graag dat wij ook voor u de juiste toon in de juiste taal weten te vinden.
Vertaling tekstredactie Radboud in'to' Languages.
Heb je een spoedopdracht? Zoals de vertaling van een persbericht of een intranetbericht? Wij leveren de vertaling snel in principe de volgende dag voor 16.00 uur of desgewenst eerder zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Bel of mail ons.:
Vertalingen Pronto Vertalingen Dordrecht.
Dan kunt u bij Pronto Vertalingen terecht. Pronto Vertalingen levert al 20 jaar goed leesbare en correcte vertalingen, zowel naar het Nederlands als naar het Italiaans. Vertalingen naar het Italiaans worden altijd gecontroleerd door een vertaler met Italiaans als moedertaal.

Contacteer ons