Zoeken naar vertalen van nederlands naar engels

 
vertalen van nederlands naar engels
Vertalen Nederlands Engels Vertaalbureau Tongo.
Vertalen van Nederlands naar het Engels. Vertalen van Nederlands naar het Engels lijkt gemakkelijk, maar is het zeker niet. Vertalen is soms moeilijker dan schrijven. Het Nederlands kan de rijke Engelse taal gewoon niet bijhouden, omdat het Nederlands veel minder uitdrukkingsvaardig is dan het Engels.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen.
Wie kan er een paar zinnen vertalen nederlands-engels. ELLEgirltalk.
Hoi, ik gebruik meestal deze: vertalen nederlands en engels. Jou zin wordt bij mij vertaald als: Shall we agree together what this weekend or next week. Ik heb wel een andere zin gepakt voor de vertaling: Zullen we samen wat afspreken dit weekend of volgende week. Wat ik altijd doe is de vertaling steeds wat aanpassen totdat het een goede zin is. Klik om te vergroten. fest, 15 jun 2011. Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen reageren. Toon Genegeerde Inhoud. Deel Deze Pagina. Aanmelden met Facebook. Je naam of e-mailadres.: Heb je al een account? Nee, nu een account aanmaken. Ja, mijn wachtwoord is.: Je wachtwoord vergeten? Aanmelden Aangemeld blijven. Nu lid worden! Home Forums Studie Werk. Zoeken in Fora. Zoek alleen in titels. Geplaatst door Lid.: Scheid namen met een komma. Zoek alleen in dit topic. Zoek alleen in dit forum. Resultaten weergeven als topics. Terug Naar Boven.
technisch Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: technisch DE technisch ES technisch FR. Vertalingen technisch NLEN. met techniek te maken hebbend technical. technische kennis technical knowledge. een technische storing technical failure. de Hogere Technische School the Higher Technical School. technisch goed onderlegd zijn. verstand hebben van techniek be technically minded. K Dictionaries Ltd. technical; technological; technic. Bronnen: interglot; Autowoordenboek. Voorbeeldzinnen met technisch. Uitdrukkingen en gezegdes. NL: Middelbare Technische School EN: Polytechnic School. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. technisch beveiligde zone. NLEN: optisch bedrog. NLEN: eutectische legering. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Wiskunde-woordenboek Nederlands Engels FridoVerweij.com.
Terug naar Bibliotheek. UK Brits Engels, USA Amerikaans Engels, mv. Gebruik Ctrl" F" om woorden op deze pagina te vinden. aangeschreven cirkel, aancirkel. excircle, escribed circle. aangrijpingspunt van een vector. point of application of a vector. adjacent, adjoining side. aanvullen van een kwadraat.
Vertalen Nederlands Engels vacatures, werk in Overijssel Indeed.nl.
Het vertalen van functionele omschrijving naar besturingssoftware architectuur. PO/PI Consultant bij iQibt. Uitstekend Nederlands en Engels in woord en geschrift. Vertalen business requirements / functioneel ontwerp naar functioneel/technisch ontwerp t.b.v. 2 dagen geleden vacature opslaan. Gesponsord door Bonque The IT Jobsite.
engels Vertaling Nederlands-Engels.
In het Natuurwoordenboek staan 7 mogelijke resultaten voor engels. Ook in de database. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Lijst van Nederlandse vertalingen van namen en termen uit Harry Potter Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. De boeken over Harry Potter van de hand van de Engelse schrijfster J.K. Rowling zijn in het Nederlands vertaald door Wiebe Buddingh. Hij vertaalt hierbij ook de namen van de vele personages, plaatsen en voorwerpen die in de boeken voorkomen.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Nederlandse uitspraken letterlijk vertaald naar het Engels. Group 3 Copy 2. Group 3 Copy 2.
Dit gebeurt er als je Nederlandse uitspraken letterlijk vertaalt naar het Engels. Dit gebeurt er als je Nederlandse uitspraken letterlijk vertaalt naar het Engels. Nederlands is een vreemde en ingewikkelde taal. Dat blijkt maar weer bij het zien van onderstaande Nederlandse uitspraken die met geen mogelijkheid te vertalen zijn naar het Engels.

Contacteer ons