Meer resultaten voor vertalen van nederlands naar engels

 
vertalen van nederlands naar engels
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Welkom bij Epson Nederland. icon-nav-manufacturing. icon-nav-leisure. icon-nav-business-printing. XP-00199_-_Advantage_Inkjet_Menu_Icon. icon-nav-ls-1000. icon-nav-tco. icon-nav-ctp. icon-nav-visitor-
Epson, wereldwijd marktleider op gebied van projectie, ondersteunt eigentijds nieuw museum in Finland bij indrukwekkende tentoonstelling van het Japanse kunstcollectief teamLab. Epson brengt voordelen EcoTank-concept naar de zakelijke markt. Neem contact op met mij. Wilt u dat we contact met u opnemen?
Beëdigd vertaler Engels: Beëdigd Vertaalbureau JK Translate.
De klanten van ons vertaalbureau bevinden zich door heel Nederland. Naast de beëdigd vertaler Nederlands Engels kunnen wij u ook andere vertaalcombinaties bieden van en naar het Engels. JK Translate levert kwalitatief hoogwaardige vertalingen aan bedrijven én particulieren. De beëdigde vertaling is gewaarmerkt door de vertaler die voor de betreffende talencombinatie door een rechtbank is beëdigd. Apostille en legalisatie. Als extra service kunnen wij ook de benodigde apostilles en/of legalisaties voor u verzorgen en nemen wij u daarmee het nodige werk uit handen. Beëdigd vertaalbureau Engels: Officiële documenten vertalen.
Engels Nederlands vertalen TRANSLATOR.EU.
Heeft aan u deze vertaling geholpen? Een bijdrage leveren voor de verdere ontwikkeling van het project TRANSLATOR.EU. Gemiddelde beoordeling: 419., De volgende vertalers zijn ook ter uw beschikking. nederlands arabisch vertalen. nederlands bulgaars vertalen. nederlands catalaans vertalen. nederlands chinees vertalen. nederlands deens vertalen. nederlands duits vertalen. nederlands ekraïens vertalen. nederlands engels vertalen.
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen LOI.
Secretarieel en Support. Taalvaardigheid en Vertalen. Tekenen en Schilderen. Toerisme en Recreatie. Uiterlijke verzorging en Wellness. Nieuwe en populaire opleidingen. Top nieuwe opleidingen. HBO-bachelor Lerarenopleiding Wiskunde Thuis Klassikaal. Associate degree Management voor de techniek Thuis Klassikaal Nieuw. HBO Information Security Management Thuis Klassikaal. MBO Commercieel medewerker Thuis Klassikaal. Search engine advertising SEA Thuis Klassikaal. Bekijk alle nieuwe opleidingen. HBO-bachelor Informatica Thuis Klassikaal. HBO Didactiek Thuis Klassikaal. MBO Doktersassistent Thuis Klassikaal. MBO Verpleegkundige Verpleeg en verzorgingshuizen en thuiszorg Klassikaal. Gewichtsconsulent BGN Thuis Klassikaal. Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail. Vraag nu een gids aan. Samenwerking LOI Zakelijk en Westfriesgasthuis groot succes. De eerste zeventien MBO-verpleegkundigen die het verkorte HBO-V traject in het Westfriesgasthuis hebben gevolgd, hebben de bacheloropleiding succesvol afgerond. Afgestudeerde HBOers zeer gewild op arbeidsmarkt Grote vraag naar zorgprofessionals. HBO-bachelor Verpleegkunde, nu met subsidie tot 10.000. Profiteer van het Levenlangleren-krediet.
De Correspondent.
Omdat journalistiek naast kritisch ook lyrisch moet durven zijn. Johannes Visser is leraar Nederlands in het voortgezet onderwijs vmbo/havo/vwo. Hij schrijft over hoe ons onderwijs in elkaar zit en hoe het in elkaar zou kunnen zitten. Correspondent Provinciale Staten. Karel Smouter schrijft veel over migratie, religie en mensenrechten. Dick Wittenberg schrijft onder meer over armoede, honger, ongelijkheid, muren en wereldverbeteraars. Dimitri Tokmetzis legt zich toe op datajournalistiek en de controle van de macht via de Wet openbaarheid van bestuur. Trefwoorden: privacy, geldstromen, netwerkanalyses. Correspondent Europa tussen macht en verbeelding. Tomas Vanheste schrijft over de macht en belangenverstrengeling in de Europese Unie en zoekt naar nieuwe ideeën voor een beter Europa.
NRC Nieuws, achtergronden en onderzoeksjournalistiek.
Stop met dat ge-Calimero, Nederlands is geen kleine taal. De toekomst van de studie Nederlands ligt in internationalisering, schrijft het bestuur van de Internationale Vereniging voor Neerlandistiek. Harmonische relatie met Xis China is een illusie. Economische toenadering met China maakt Europa kwetsbaar voor het virus van de autocratie, schrijft Stefan Kornelius.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen.
Engels vertaalbureau Professionele vertalingen Nederlands Engels.
Wij werken met professionele Engelse vertalers, die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen. Onze vertalers Nederlands-Engels zijn allemaal native speakers van het Engels met een vertaalkundige opleiding Nederlands. Daarnaast hebben ze een vakspecifieke opleiding gevolgd. Wij zetten verschillende vertalers in per vakgebied: een technisch vertaler voor een Engelse technische vertaling en een juridisch vertaler voor Engelse juridische vertalingen.
Engels Vertaalbureau Urgent Vertalen Voor al uw vertalingen.
Om door iedereen begrepen te worden kan ons Engels vertaalbureau deze aanwijzingen en bijvoorbeeld technische terminologie omzetten naar het Nederlands bestemd voor de Nederlandse doelgroep. Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft voor de vertalingen van het Engels naar het Nederlands de vertalers met de Nederlandse moedertaal.

Contacteer ons