Meer resultaten voor zinnen vertalen nederlands engels

 
zinnen vertalen nederlands engels
vertaling zinnen vertalen vertaalsite.
vertalen nederlands engels. vertaling Nederlands Engels. Websites met informatie over taal Vertaalbureau The Language Lab. Onze selectie van interessante websites over taal en vertalen. De gratis service van Google kan woorden zinnen en webpagina's' onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen.
Tekst vertalen en gratis online TRANSLATOR.EU.
nederlands urdu vertalen. nederlands vietnamees vertalen. nederlands wels vertalen. nederlands zweeds vertalen. engels nederlands vertalen. Over de vertaler. Hoe werkt dat. Translator.eu is een meertalige online vertaler voor teksten en zinnen die u vertalingen in 42 talen met een zeer goed resultaat aanbiedt.
Witte Weekblad Aalsmeer Nieuws uit de regio Aalsmeer.
AALSMEER De gemeente Aalsmeer heeft het afgelopen jaar nog een laatste tegenvaller te verwerken gekregen bij het verbouwen van De Oude Veiling. De werkzaamheden aan de buitenzijde van het gebouw kostten nog eens 55.000 euro extra bovenop de budgetoverschrijding die in september 2018 al werd gemeld.
Vertalen Nederlands Engels.
De mensen die teksten van het Nederlands naar het Engels vertalen hebben vaak Engels als moedertaal, om je zo te kunnen garanderen dat het een volledig correcte tekst wordt in het Engels. Er zijn dus altijd woordenboeken, fysiek of digitaal, die je kunnen helpen met het vertalen van een tekst.
samengestelde zin vertaling Nederlands-Engels Woordenboek.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Engels woordenboek. Nederlands Noors BokmÄl. samengestelde zin in Engels. vertaling en definitie" samengestelde zin" Nederlands-Engels woordenboek online. Copy to clipboard. Details / edit. sentence whose constituents include at least two independent clauses. a sentence that has two or more independent clauses, joined by a conjunction and/or punctuation. Het is een samengestelde zin. It's' a compound sentence. Voorbeeld zinnen met samengestelde" zin, vertaalgeheugen.
Online Zweeds-Nederlands vertalen.
Het vertalen kan even duren, n keer klikken a.u.b. svensk version Woordenboek home Tekstvertaling Info Zweedse woordvormen Statistieken Forums Mobiel. Vertaal lopende Zweedse tekst naar Nederlands dus niet andersom. De vertaling is geen lopend Nederlands, maar het is makkelijker dan de woorden een voor een opzoeken.
Nederlandse uitspraken letterlijk vertaald naar het Engels.
Dit gebeurt er als je Nederlandse uitspraken letterlijk vertaalt naar het Engels. Nederlands is een vreemde en ingewikkelde taal. Dat blijkt maar weer bij het zien van onderstaande Nederlandse uitspraken die met geen mogelijkheid te vertalen zijn naar het Engels. Maar als je dat wel doet, leidt dat tot onderstaande hilarische zinnen, waar werkelijk geen touw aan vast te knopen is.
GeschÀftsbedingungen Bekhofschans.
Zinnen vertalen Nederlands Engels Zinnenboek Vervoegen. Zinnen vertalen Vertalen.nu. Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer. Biedt online vertalingen van en naar Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans alsmede een uitgebreide synoniemenlijst in deze talen.
Handige woorden en zinnen Talennet Indonesisch.
Over het Indonesisch. Woorden en zinnen. Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur. Handige woorden en zinnen. Begroetingen Goedemorgen, goedemiddag. Een gesprek voeren Ja, nee, bedankt. Afscheid Tot ziens, vaarwel. Mensen en relaties.
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.

Contacteer ons